Keystone logo

3 Programe Pregătitoare Programe în Engleză intensiv 2024

Filtre

Filtre

 • Programe Pregătitoare
 • Limbi străine
 • Engleză
 • Engleză intensiv
Domenii de studiu
 • Limbi străine (3)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Programe Pregătitoare Programe în Engleză intensiv

  Participarea la un program pregătitor poate fi o modalitate excelentă pentru elevii de liceu de a afla ce se va aștepta într-un cadru colegiu. Acest an de studiu este adesea folosit ca o punte între liceu și colegiu și ar putea duce la rezultate mai bune în timpul unei experiențe colegiu a unui student.

  Ce sunt programele pregătitoare în limba engleză intensă? Studenții care încearcă să caute diplome speră adesea să experimenteze viața în alte țări, iar acest lucru duce adesea la necesitatea fluentei într-o a doua sau a treia limbă. Acei studenți care speră să se înscrie într-o universitate sau altă instituție de învățământ în care cursurile sunt predate în limba engleză pot dori să participe la un program pregătitor. Aceste programe de poduri pot duce la familiarizarea cu manierele, colocvializările și motivațiile culturale ale țării în care se află școala potențială. Cursurile de matematică și scris pot fi oferite în limba de studiu, promovând în continuare înțelegerea limbii.

  Elevii care lucrează într-un program de pregătire în limba engleză intensă pot considera că nu mai trebuie să-și finalizeze examenul de competență TOEFL sau de competență lingvistică. Unii studenți au descoperit că acest tip de curs pregătitor duce la burse cu universitățile preferate. În plus, participanții la aceste programe învață să înțeleagă normele culturale.

  Costul participării la un program pregătitor în limba engleză intensă va varia în funcție de școala de alegere și de durata programului. Este important ca studenții potențiali să caute cu atenție școlile pe care îi interesează înainte de a lua o decizie finală.

  Abilitatea de a vorbi fluent limba engleză poate deschide multe oportunități de carieră în țara de învățământ și în țara de origine. De exemplu, studenții care au realizat un program pregătitor pot considera că este mult mai ușor să obțină un loc de muncă în timpul anilor colegiului, indiferent dacă acele locuri de muncă sunt situate în campus sau în comunitatea din jurul școlii. Dacă studenții se întorc în țara lor de origine, aceștia pot găsi oportunități de angajare ca interpreți online, la centrele de apel, la centrele de recrutare și la centrele de servicii internaționale.

  Programele de pregătire în limba engleză intensă sunt oferite de universități din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.