Keystone logo

1 Studii Pregătitoare Programe în Studii de afaceri Comerț internațional 2024

Filtre

Filtre

 • Studii Pregătitoare
 • Studii de afaceri
 • Comerț internațional
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Studii Pregătitoare Programe în Studii de afaceri Comerț internațional

  Un program de an de fundație este conceput pentru a ajuta elevii să îndeplinească cerințele pentru programe de grad superior. Pentru mulți studenți, înscrierea în gradul de alegere necesită ca aceștia să fi luat anumite cursuri în trecut. Un program de fundație poate, de obicei, să îndeplinească cerințele de intrare pentru gradul dorit de student.

  Care este anul de fundație în comerțul internațional? Proiectat în mod obișnuit pentru a oferi studenților cunoștințele universale de care au nevoie pentru a studia în străinătate, acest program pregătește elevii să participe la un program mai avansat prin aprofundarea înțelegerii subiectelor de bază. Cursurile acoperă de obicei subiecte precum matematica, biologia, geografia, limba și economia, pentru a oferi studenților cunoștințele fundamentale de care au nevoie pentru a reuși într-o diplomă de comerț internațional.

  Un program de an de fundație în comerțul internațional ajută, de obicei, elevii să dezvolte mai multe abilități critice, cum ar fi comunicarea, limba și rezolvarea problemelor. Comunicarea puternică și abilitățile lingvistice pot ajuta studenții să se poată conecta eficient și să facă mai multe contacte de afaceri, ceea ce ar putea conduce la oportunități de carieră în viitor. Abilitățile de rezolvare a problemelor sunt de obicei benefice în toate domeniile vieții.

  Deoarece nici două universități nu sunt la fel, prețul unui program pe an fundație variază foarte mult. Pentru a determina cât costă înscrierea în program, este de obicei o idee bună să contactezi școlile de interes direct.

  Elevii care obțin un grad în comerțul internațional se califică, de obicei, pentru o gamă variată de cariere interesante. În timp ce mulți își desfășoară activitatea de brokeri vamali, alții găsesc poziții de agenți importatori. Locurile de muncă ca transportatori de mărfuri sunt, de asemenea, opțiuni populare. Mulți devin manageri de afaceri generali sau reprezentanți internaționali de vânzări pentru companii mari, sau studenții pot alege să lucreze în calitate de consilieri culturali sau manageri de distribuție la nivel mondial.

  Odată cu extinderea rapidă a tehnologiei, universitățile au posibilitatea de a oferi mai multor studenți decât oricând posibilitatea de a urma studii superioare. Programele pot fi luate, de obicei, fie în campus, fie online, pentru a răspunde preferințelor studenților. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.