Keystone logo

2 Studii Pregătitoare Programe în Studii de afaceri Antreprenoriat 2024

Filtre

Filtre

  • Studii Pregătitoare
  • Studii de afaceri
  • Antreprenoriat
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Studii Pregătitoare Programe în Studii de afaceri Antreprenoriat

Un an de fundație sau an pregătitor, este un program de un an, care oferă cunoștințe și abilități de a pregăti studenții pentru intrarea în colegiu sau în forța de muncă. Programele sunt oferite la instituții din întreaga lume, într-o varietate de subiecte.

Ce este un an de fundație în domeniul antreprenoriatului? Acest program este conceput pentru studenții care cred că doresc să înceapă propria afacere. Programele vor varia, dar accentul comun va fi pe dezvoltarea spiritului antreprenorial, inovare și de introducere pe piață, asumarea de riscuri, ceea ce face un plan de organizare și financiare, probleme juridice, precum și aspectele tehnice de a merge publice. Elevii vor primi de multe ori posibilitatea de a pune ideile în acțiune lucrând la proiecte noi de risc și ateliere de afaceri.

Urmărind acest program este extrem de benefic pentru studenți. Ele dezvoltă abilități de comunicare și critice de raționament, care îi va pregăti pentru roluri de conducere într-o varietate de cariere.A deveni un antreprenor poate fi foarte plină de satisfacții și poate conduce la multe oportunități lucrative.

Unul dintre factorii de a decide asupra unei școli este și taxele de școlarizare implicate. Există mai multe lucruri care determină cât de mult va costa educație, deci este întotdeauna o idee bună pentru a intra în contact cu școlile direct pentru a afla dacă cerințele lor financiare se potrivesc bugetului.

Studenții care urmăresc o educație în domeniul antreprenoriatului poate alege dintr-o varietate de cariere. Demararea și dezvoltarea unei noi de risc este o cale populară și, în funcție de mărimea afacerii, absolvenții pot deține poziții multiple, inclusiv de marketing, vânzări, contabilitate, customer service, relații publice, și merchandising. Cei care nu doresc să fie pe deplin responsabil pentru o întreagă afacere pot alege poziții de conducere și executive, cum ar fi manageri, directori, directori financiari, directori executivi și roluri de consultanță.

Cu ajutorul catalogului on-line este ușor.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.