Viena - muzică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

vienna

De ce Viena?

Acasă la un număr uluitor de compozitori legendari - de la Haydn, Mozart și Beethoven până la Brahms, Mahler și Schoenberg-Vienna, păstrează astăzi o incredibilă bogăție a culturii muzicale. Orchestra Filarmonicii din Viena, Musikverein și Staatsoper sunt doar câteva din numeroasele instituții de conducere care ajută la transformarea Vienei într-un adevărat "oraș al muzicii" - și o face locația perfectă pentru un studiu de istorie și spectacol muzical .

Ce veți studia

Programul de muzică IES Abroad Vienna este ideal pentru studenții cu studii majore sau minore în Muzică și vă oferă posibilitatea de a participa la o selecție largă de cursuri care se concentrează pe muzică și cultură și societate europeană. Programul este organizat împreună cu Societatea Europeană din Viena

Alegeți cursurile de la opțiunile predate în limba engleză și germană în următoarele domenii:

 • Istoria muzicii
 • Teoria muzicii
 • Studii de performanță
 • Limba germană
 • Studii de zonă (inclusiv toate cursurile oferite prin intermediul societății europene

Acest program este unic pentru că oferă o varietate de caracteristici și facilități pentru tine, ca student de muzică IES Abroad , incluzând lecții private, noi săli de practică, depozitare de instrumente, închiriere de instrumente locale, acces la pianul nostru fantastic Steinway D și performanța noastră muzicală. Atelier.

Dacă aveți abilități avansate de limbă germană, vă puteți înscrie și la cursuri la Universität Wien, unde puteți experimenta sistemul educațional austriac de primă mână.

Participați la programul nostru de parteneri de limbă pentru a vă exersa limba germană și pentru a întâlni studenți locali. Puteți adăuga, de asemenea, experiență de muncă internațională în CV-ul dvs., în timp ce câștigați credit participând la un stagiu sau plasament de experiență pe teren și însoțind un seminar academic.

Viata de zi cu zi

Viena va fi clasa ta. Imaginați-vă că vizitați una dintre sălile de concerte de renume mondial din oraș pentru a participa la repetiția unui ansamblu major sau vizitând casele unor figuri importante din istoria muzicală precum Mozart și Beethoven. Ori de câte ori este posibil, cursurile noastre profită de site-urile istorice, artistice și culturale ale orașului și includ excursii legate de curs.

Vrem să vă simțiți acasă la Viena, deci facem tot ce ne stă în putință pentru a vă ajuta să vă integrați în viața din oraș. De la locuințe la evenimente culturale, treaba noastră este să vă asigurați că aveți experiența cea mai autentică în străinătate posibilă.

Academicienii

Misiunea noastră este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studiu în străinătate posibil - care include experiențe academice și culturale de cea mai înaltă calitate. Oferim cursuri unice care explorează Istoria, Cultura, Arta și multe alte teme austriece printr-o abordare aprofundată și abordabilă. Profesorii noștri de talie mondială, precum și opțiunile de curs la universități locale de prestigiu, îți îmbunătățesc experiența academică și îți oferă noi perspective în fiecare zi atât în clasă, cât și în afara ei.

Aveți 15–19 ore de credit pe semestru și toate cursurile sunt în valoare de 3 credite, dacă nu se specifică altfel. Cursurile de limbi sunt predate în germană, iar toate celelalte cursuri sunt predate în engleză, dacă nu se menționează altfel. Programarea academică este programată cinci zile pe săptămână.

Dacă ați luat mai puțin de doi ani de limba universitară la nivel universitar sau echivalent, vă înscrieți la cursurile de învățare a profesorilor englezi din IES Abroad . Dacă aveți competență la nivel avansat de limbă germană, vă puteți înscrie într-o combinație de cursuri predate în limba germană și engleză sau la toate cursurile de învățare germană din IES Abroad . Dacă limba dvs. germană este la un nivel avansat și programarea permite, vă puteți înscrie la cursurile universitare partenere.

Creați experiența dvs. academică selectând din următoarele componente necesare și opționale ale programului:

 • IES Abroad Curs german (obligatoriu, 4 credite)
 • Cursuri de muzică IES Abroad (cel puțin unul necesar, 3-4 credite)
 • Cursuri de studii din zona IES Abroad (3 credite)
 • Cursuri predate în limba germană la Universität Wien (3 credite)
 • IES Abroad stagiu sau experiență în domeniu (include stagiu / seminar experiență de teren, 3 credite)

Atelier de performanță muzicală

O caracteristică specială a programului este Music Workshop Workshop, un curs conceput pentru a oferi instrumentiștilor și vocalistilor posibilitatea de a-și extinde repertoriul și de a-și îmbunătăți abilitățile de performanță. Studenții interesați depun o cerere specială și audiție la fața locului pentru a fi admiși la atelier. Ca parte a atelierului de performanță muzicală, vă puteți bucura de următoarele caracteristici:

 • Participarea studenților la spectacole săptămânale de muzică de cameră și repertoriu solo
 • Accent pe ansamblurile de camere vocale / instrumentale, teatrul de operă (inclusiv operetul vienez) și germanul lied
 • Un instructor de ansamblu care vă ajută să pregătiți grupul în realizarea de lucrări de muzică de cameră
 • Un pianist / acompaniator / antrenor pentru a vă ajuta în pregătirea repertoriului
 • Performanțe în recitaluri Workshop de performanță în sala noastră de concerte Rococo
 • Conferințe și cursuri de oaspeți cu artiști interpreți de renume internațional

Auditii

Audițiile în cadrul Atelierului de performanță muzicală se desfășoară de obicei în prima sau a doua săptămână a șederii dvs. la Viena. Aceasta este o oportunitate pentru fiecare interpret de a efectua pentru toți ceilalți; aceasta oferă facultății departamentului de muzică o șansă de a vă evalua artistica și competența tehnică și permite tuturor muzicienilor să înceapă să dezvolte un sentiment de a lucra împreună. Acesta este, până la urmă, punctul de lucru al atelierului: crearea de muzică unul cu altul într-un mediu bogat de învățare.

Caracteristici suplimentare ale programului

 • Lecții private - Învățați lecții de muzică parțial rambursate pentru instruire de la unora dintre orchestrele de top și școlile de muzică din Viena (vezi programa MS391).
 • Camere practice - Numeroase camere de practică sunt disponibile la Centrul IES Abroad și la facilitățile din apropiere.
 • Concert și recitaluri - Ca student de studii de performanță, poți să faci o selecție de lucrări în timpul unui concert de grup și să-ți prezinți propriul recital pe parcursul semestrului.
 • Sala de concerte - IES Abroad Vienna se mândrește cu propriul spațiu de performanță - o sală de concert rococo frumoasă, cu o acustică remarcabilă și o capacitate de 50 de persoane. Spațiul, care are două piane grandioase și un clavecin, servește ca loc pentru concerte și recitaluri ale studenților.
 • Steinway-ul nostru D - Măsurând la o lungime de doar nouă metri și terminat în abanos lustruit, pianele noastre cele mai mari de-ale mele au fost fabricate în Hamburg, Germania, în jurul anului 1926. A fost restaurat cu atenție de către unul dintre cei mai mari tehnicieni și restauratori de pian din Afaceri. Cu adevărat unul dintre marii instrumente de concert din lume, Steinway-ul nostru nu este doar o bucurie de a auzi, dar vă oferă posibilitatea de a cânta un instrument de cel mai înalt calibru.
 • Excursii de studiu la câmp - Participați la evenimente precum repetiții ale ansamblurilor de conducere din Viena, vizite la situri istorice legate de muzică, precum casele lui Mozart și Beethoven și excursii ghidate de faimoasele muzee și muzee din oraș.
 • Depozitarea instrumentelor - un număr limitat de dulapuri sunt disponibile la Centru, permițându-vă să vă aduceți propriul instrument muzical la Viena și să evitați taxele de închiriere.
 • Instrumente - O contrabass și o tubă F sunt disponibile pentru închiriere direct de la Centru; alte instrumente sunt disponibile de la companiile locale de închiriere.
 • Oratorii invitați - Muzicieni profesioniști și alți invitați oferă o serie de module pe teme, inclusiv tehnica Alexander, audiție pentru case sau ansambluri europene, sunet și înregistrare, muzică timpurie și experiențe de performanță personală.

Notă pentru instrumentiștii pentru clarinet, hobo, corn și percuție

Clarinetul, oboiul și cornul, așa cum s-au învățat și cântat la Viena, au construcții diferite și necesită o tehnică diferită de cea găsită în SUA Cu toate acestea, IES Abroad menține contactul cu instructorii care predau și joacă în ambele tradiții, deci lecțiile nu reprezintă o problemă. Puteți vedea acest lucru ca o oportunitate unică de a vă extinde cunoștințele despre instrument. Studiile de percuție la Viena sunt deosebit de deosebite de cele din SUA din IES Abroad nu încurajează studenții timpani sau percuție să își urmeze studiile la Viena, cu excepția cazului în care sunt deosebit de dispuși să depășească această complicație. Același lucru este valabil pentru majoritatea domeniilor de jazz, computer și muzică populară.

Cursuri

Aceasta este o listă a ofertelor de curs planificate. După ce sunteți acceptat, veți vedea o listă de oferte finale de curs în contul dvs. MyIESabroad.

Studii culturale

 • Istoria Jazzului
 • Istoria Operei 1: începuturi prin perioada clasică
 • Istoria Operei 2: Romantic prin Modern
 • Seminar de stagii de arte și cultură supravegheate

Educaţie

Experiență în domeniu didactic supravegheat

Studii europene

Istoria Operei 1: începuturi prin perioada clasică

Istoria Operei 2: Romantic prin Modern

Limba germană

 • Limba germană în context: novice în străinătate I
 • Limba germană în context: novice în străinătate III
 • Limba germană în context: emergente independente în străinătate I
 • Limba germană în context: independent în străinătate I
 • Limba germană în context: competențe emergente în străinătate I
 • Limba germană în context: competențe emergente în străinătate III
 • Limba germană în context: competență în străinătate
 • Wirtschaftsdeutsch / Let's Talk Business

Afaceri internationale

 • Wirtschaftsdeutsch / Let's Talk Business

Seminar de stagiu

 • Seminar de stagii de arte și cultură supravegheate
 • Experiență în domeniu didactic supravegheat
 • Internship: Cercetări muzicale

Producție muzicală

 • Principiile sunetului: înregistrarea și acustica de cameră pentru muzicieni

Muzică

 • Istoria Jazzului
 • Istoria Operei 1: începuturi prin perioada clasică
 • Istoria Operei 2: Romantic prin Modern
 • Internship: Cercetări muzicale
 • Muzică în performanță
 • Muzică de film
 • Sondaj muzical: muzică din Evul Mediu până în Baroc
 • Sondaj muzical: era clasică până în secolul XX
 • Muzică și politică
 • Practică de performanță istorică
 • Gustav Mahler și Turn-of-the-Century Viena
 • Arnold Schoenberg și începutul secolului XX
 • Teoria muzicii avansate I: abordări structurale și retorice la muzica secolelor XVIII și XIX
 • Teoria muzicii avansate II: Formă, stil și idee în secolele XIX și XX primăvara
 • Seminar de compunere muzicală
 • Atelier de performanță muzicală
 • Studii de performanță individuală
 • Muzică din Evul Mediu la Baroc
 • Muzică din perioada clasică până în secolul XX
 • Simfonia clasică
 • Liedul

Instituția partener (e)

Universität Wien

Înscriindu-se la aproximativ 90.000 de studenți, Universität Wien oferă o mare varietate de cursuri în Științe Umaniste, Științe Sociale și Științe Naturale. Universitatea dispune de puncte forte academice recunoscute în studiile germane, științe politice și teologie.

Fondată în 1365, Universität Wien este una dintre cele mai vechi universități din Europa.

Cursuri

Mai jos este prezentată o gamă largă de discipline disponibile la Universitatea. Universität Wien nu oferă cursuri de licență predate în limba engleză, iar limba administrației universității este germană. Ca atare, numai studenții cu limba germană avansată sunt încurajați să ia în considerare înscrierea la această instituție. Pentru ofertele de cursuri specifice, vizitați site-ul Universität Wien și faceți clic pe "Blättern" pentru a căuta opțiunile. Vă rugăm să rețineți că ofertele de curs variază de la semestru la semestru.

 • Afaceri
 • Chimie
 • Stiinta Calculatoarelor
 • Științe ale pământului, Geografie
 • Istorie
 • Lege
 • Științele vieții
 • Matematică
 • Biologie moleculara
 • Muzicologie
 • Filologie
 • Filozofie
 • Fizică
 • Psihologie
 • Stiinte Sociale
 • Știința sportului
 • Teologie
 • Traducere

stagii

Internarea în străinătate, ca parte a experienței dvs. de studiu în străinătate, vă va ajuta să distingeți aplicația dvs. pentru școala absolventă sau o oportunitate de angajare pe piața de astăzi competitivă. Este o provocare captivantă și suntem aici pentru a vă ajuta să vă călăuziți în asigurarea plasamentului și să reușiți să vă faceți stagiu.

Participarea la un stagiu în străinătate vă ajută:

 • Adăugați experiență internațională de lucru în CV-ul dvs.
 • Obțineți experiență și abilități reale de muncă
 • Construiți-vă încrederea

Toate stagiile noastre sunt supravegheate și obținem credit IES Abroad . Participați la un seminar pentru a completa experiența practică pe care o obțineți în timpul stagiului. Competența în limba germană nu este necesară pentru stagiul de educație în domeniu sau stagiile de serviciu public, dar este recomandată pentru arte

Exemple de plasare

Studenții din trecut au internat în următoarele domenii. Nu vezi campul tău afișat aici? Doar discutați cu consilierul dvs. IES Abroad - stagii noi sunt mereu adăugate.

 • Stagii de cercetare muzicală - Experimentează o viziune interioară a activităților profesionale ale unui muzicolog și îți aprofundează cunoștințele despre istoria muzicii, asistând un membru al facultății în cercetarea sa. Obligațiile pot include efectuarea de cercetări online și în facilitățile și arhivele de cercetare din Viena, gestionarea bazelor de date și participarea la discuții și conferințe locale. Un număr limitat de destinații de plasare sunt disponibile. Stagiile de cercetare în domeniul muzicii pot necesita competențe în limba germană.
 • Arte
 • Stagii de afaceri - Aplicați abilități lingvistice străine în timp ce construiți un rezumat internațional. Cele mai multe stagii de afaceri necesită echivalentul a patru semestre de colegiu german, dar aceasta nu este o condiție prealabilă pentru toate stagiile.
 • Experiență în domeniul educației - Învățarea supravegheată presupune 30 de ore de predare a limbii engleze în școlile secundare vieneze selectate. Elevii frecventează cursuri o dată pe săptămână cu privire la structura și funcția sistemului școlar austriac și la metodele de predare comparativă. Nu este necesară cunoașterea germană.
 • Stagii de servicii publice - stagiile de servicii publice supravegheate implică 30 de ore de lucru cu organizații de mediu, sociale, medicale și caritabile. Nu este necesară cunoașterea germană.

Excursii

Deși aventura ta începe la Viena, excursiile noastre pe teren te duc în alte orașe mari din Austria și nu numai pentru a oferi contrast și context pentru ceea ce înveți la Viena. Aceste călătorii sunt parțial subvenționate de IES Abroad . Destinațiile anterioare sunt enumerate mai jos.

Alpii austrieci

3 zile | Fall

Bucurați-vă de schi și de peisajul uluitor!

Wachau

1 zi | Fall

Vizitați faimoasa Abbey Melk.

Turul Stiriei

2 zile | Fall

Parcurgeți această regiune austriacă cunoscută pentru vinurile și viile sale delicioase.

Călătorie legată de program *

Tur muzical prin Austria și Germania

4 zile | Fall

Acoperind materialul relevant al cursului și completat de experți rezidenți în istoria muzicii, veți vizita casele și bântuielile unora dintre cei mai mari compozitori ai secolului XIX. Turul începe în Austria Superioară și Salzkammergut (Bruckner, Mahler și Brahms), apoi se îndreaptă spre Salzburg (Mozart). De aici, mergem în Germania, unde vom vizita casa lui Wagner din Bayreuth și celebra Casa Festivalului.

* Începând cu toamna 2019

Excursii legate de curs

IES Abroad Vienna organizează, de asemenea, excursii legate de cursuri care completează cursurile IES Abroad și vă ajută să vă construiți cunoștințele generale despre cultura și societatea austriacă. Călătoriile din trecut au inclus:

 • Concerte și opere de muzică clasică
 • Muzeele, grădinile și casele istorice
 • Spectacole de teatru

Mai mult, veți participa la evenimente precum repetițiile ansamblurilor de conducere din Viena, vizite la situri istorice legate de muzică, precum casele lui Mozart și Beethoven și excursii ghidate de faimoasele muzee și muzee din oraș.

Viata de zi cu zi

O parte din a te face să te simți acasă la Viena face tot posibilul pentru a te ajuta să te simți în siguranță și îngrijit. Indiferent dacă este vorba despre programul de orientare care vă pregătește pentru ceea ce urmează, locuința dvs. care este bine localizată și confortabilă, sau excursiile pe teren care vă duc în locuri în afara traseului bătut - ne referim la serviciile noastre pentru studenți. Acesta este doar unul dintre lucrurile pentru care suntem cunoscuți.

Orientare

Programul începe cu o orientare care te introduce la personalul IES Abroad , colegii tăi și orașul Viena. Sunt acoperite subiecte precum mediul academic, locuințele, transporturile, sănătatea și siguranța.

În plus, CORE ™, orientarea complexă a IES Abroad

În săptămânile care urmează orientării, petreceți jumătate din fiecare zi în instruire intensivă în limba germană. Restul timpului este petrecut în consiliere academică, prelegeri despre Europa contemporană, Austria și Viena, precum și excursii la Viena și zona înconjurătoare.

carcasă

Vrem să vă asigurați că cea mai mare provocare este să decideți care repere să vedeți mai întâi sau să descoperiți cea mai bună cafenea - să nu găsiți un loc unde să vă simțiți confortabil. Facem tot posibilul pentru a localiza locuințe care reflectă modul în care trăiesc studenții locali. Scopul nostru este ca, atunci cand pleci de la Viena, se va simti ca acasa.

Apartamente - Aveți opțiunea de a trăi într-un apartament care găzduiește între trei și șase elevi. Unele apartamente sunt rezervate elevilor interesați să-și asume un angajament de limbă și să vorbească numai în limba germană în timp ce acasă.

Locuințe cu rezidenți locali - Aveți posibilitatea să locuiți cu unul sau mai mulți studenți IES Abroad și cu un proprietar / proprietar austriac sau asistent rezident.

Residence Halls - Permițându-vă să locuiți printre studenții austrieci și internaționali, sălile de reședință oferă camere duble cu o baie comună.

Aveți acces complet la facilitățile de bucătărie pentru pregătirea meselor, care nu sunt incluse în taxa de program. Toate opțiunile de cazare includ acces gratuit la internet.

Activitati extracuriculare

Redefiniți modul în care trăiți și învățați la Viena prin evenimentele noastre culturale, cum ar fi:

 • Tururi ale orașului
 • Vizite la muzeu
 • Evenimente de teatru
 • Activități sportive extracurriculare prin Universitätssportinstitut (pentru o taxă minimă)

IES Abroad Viena participă la un "sistem de prieteni" pentru învățarea limbilor străine cu vorbitori nativi germani. Programul vă permite să practicați limba germană și să vă întâlniți cu studenții locali.

Cost

Luați în considerare aceste prețuri ca punct de plecare. Vă încurajăm să contactați biroul dvs. de studii din străinătate pentru a determina costul real pentru dvs. atunci când factoring în ajutor financiar, burse, politicile de școală acasă și alți factori.

Primăvara 2020

Termen învățământ carcasă Asigurare Total
Primăvara 2020 $ 17.930 $ 3900 de $ la 230 $ 22.060

An academic

Termen învățământ carcasă Asigurare Total
An academic $ 31.475 $ 7.850 $ 455 $ 39.780

burse de studiu

Burse specifice programului

Dr. William Louis Gaines Bursă de istorie sau relații internaționale bazate pe necesități

Până la 1.875 dolari; acordate 4-6 elevi în fiecare an.

Această bursă este numită în onoarea Dr. William Louis Gaines, președintele IES Abroad din 1974-1992. Dr. Gaines s-a dedicat consolidării cadrului academic IES Abroad , lărgirea sferei de amplasare a IES Abroad din IES Abroad și asigurarea fundației financiare a organizației.

Deschis studenților cu studii majore în istorie sau relații internaționale.

trăsură

Până la 2.000 USD; acordate 4-6 elevi în fiecare an.

În septembrie 1950, 23 de studenți americani s-au urcat pe SS Volendam pentru a-și începe călătoria la Viena, unde își vor petrece anul următor trăind și studiind în capitala Austriei. Paul Koutny, un student austriac idealist care a conceput proiectul împreună cu Clarence și Alberta Giese, care erau doi dintre cei 23 de studenți originali, au lansat Institutul pentru Studii Europene - acum IES Abroad - de la aceste umile începuturi. „Bursa dotată Clarence și Alberta Giese” îl onorează pe Gieses și a fost înființată în recunoașterea a 60 de ani de la IES Abroad din IES Abroad în 2010.

Centrul nostru

Cunoscut și sub numele de Palais Corbelli, IES Abroad Vienna Center este un palat elegant din secolul al XVII-lea, în inima orașului și se află la doar câteva minute de multe dintre muzee, teatre și alte atracții culturale majore care au acordat faimă internațională Viena.

Caracteristicile includ:

 • Săli de clasă
 • Salonul studenților și mica bibliotecă
 • Laboratorul de informatică
 • Acces la internet de mare viteză și imprimantă
 • Practică săli și depozitare instrumente pentru studenții de muzică
 • Sala de concerte pentru studenții de muzică
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Citeste mai mult

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Citește mai puţin
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlin , Buenos Aires , Cape Town , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londra , Madrid , Milano , Nagoya , Nantes , New York , Grozav , Paris , Oxford , Quito , Rabat , Roma , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Viena , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Mai mult Mai Puțin