Un nivel

Generalități

Programul de descriere

Un nivel de afaceri pornește de la predarea elevilor pașii practici de a începe o mică afacere. Se încheie prin discutarea problemelor detaliate legate de gestionarea unei companii mari precum Dell Computer Plc.

Ce este afacerea la DLD?

O parte a Facultății de Științe Sociale, Un nivel de afaceri la DLD College permite cursanților să dezvolte o înțelegere holistică a organizațiilor în diferite sectoare de afaceri și medii, bazându-se pe contexte locale, naționale și globale. Ne îmbogățim creativitatea și lucrăm pentru a încuraja o abordare măsurată în abordarea chestiunilor care în cele din urmă duc la judecăți justificate care evită abordarea "unic pentru toți".

Elevii vor aplica o serie de tehnici analitice, cum ar fi analiza rentabilității, instrumentele de evaluare a investițiilor și analiza ratei, pentru a investiga oportunitățile și problemele de afaceri. Ei vor fi echipați pentru a stabili strategia de afaceri adecvată într-o serie de contexte. Antreprenorii de la DLD urmăresc să creeze o atmosferă dinamică din punct de vedere al furnizării materialelor, stimulând și oferind o conștientizare a evenimentelor și problemelor din mediul comercial global.

Elevii din primul an al programului vor lucra pentru calificarea AS. Conținutul primului an formează fundația nivelului Eduqas A, care este finalizat în al doilea an.

În epoca digitală de astăzi, este esențial ca elevii să-și dovedească educația în viitor.

De ce alegeți afacerea?

Afacerea este un domeniu care este fără îndoială important pentru societate. Afaceri și lideri de afaceri au fost arhitecți-cheie ai erei digitale și a lumii globalizate pe care o locuim. Provocarea de a gestiona resursele finite într-un mod care să satisfacă o rețea de părți interesate este probabil mai mare și mai interesantă decât oricând. Abilitatea de a se implica critic în afaceri și în lumea comercială oferă tinerilor instrumentele necesare pentru a excela în carieră și a aduce o contribuție semnificativă la progresul societății. Pentru mulți studenți, A Level Business va pune bazele unei cariere interesante și profitabile.

Ce am nevoie?

Cei mai buni studenți ai Businessului au un set rotunjit de puncte forte academice. Elevii ar trebui să fie scriitori de eseuri încrezători deoarece abilitatea lor de a scrie vor fi testate analitic. În același timp, cursul cere elevilor să aibă o înŃelegere încrezătoare în numerar și capacitatea de a manipula date pentru a susŃine judecăŃi raŃionale. În cele din urmă, entuziasmul autentic și interesul pentru lumea comercială sunt de neprețuit și îi vor ajuta pe elevi să accelereze progresul lor.

Combinații bune de subiecte

Caracterul general al unei afaceri de nivel A înseamnă că este o completare excelentă pentru majoritatea celorlalte cursuri de nivel A oferite la Colegiu. Există suprapuneri semnificative cu alte științe sociale, cum ar fi economie , geografie , sociologie , guvern și politică, dar și cu alte discipline, cum ar fi psihologia , studiile mass-media , drama și chiar arta . Importanța aptitudinilor de gândire critică este împărtășită cu limba engleză, iar nevoia de analiză cantitativă face A Mathematics Level o combinație valoroasă.

Cerințe de intrare pentru studenții internaționali

Pentru a studia un nivel, rezultatele examenelor curente sau în așteptare ar trebui să fie echivalente sau mai mari decât GCSE (Certificat general de învățământ secundar) în cel puțin 5 discipline și un nivel minim de limbă engleză echivalentă cu IELTS 5.0.

La începutul fiecărui an universitar de studiu, studenții care urmează un curs de nivel A fără o trecere la gradul C în GCSE sau IGCSE Limba Engleză sau cu scoruri academice englezești sub 6,5 în general trebuie să se alăture unui curs de pregătire în limba engleză academică pe durata academică an care va fi programat alături de lecțiile de nivel A.

Dacă nivelul dvs. de limba engleză nu este suficient pentru a îndeplini criteriile de înscriere pentru programul A-Level, în mod normal vă va fi oferit un loc în Abbey DLD Colleges într-un An Pre-Sessional (Pre A-Level) la nivelul cerut.

După DLD

Teoria predată în A Level Business este utilă în toate domeniile vieții, deoarece majoritatea dintre noi lucrăm mai degrabă ca angajați decât să devenim antreprenori. Cunoașterea funcțională a modului de funcționare a întreprinderilor va fi întotdeauna utilă în evaluarea perspectivelor anumitor firme și, prin urmare, în planificarea carierei. Cu toate acestea, există o gamă largă de calificări de învățământ superior în domeniul afacerilor; dintre care multe sunt diplome comune de onoare care implică un alt subiect. Acestea sunt deosebit de valoroase în lumea afacerilor moderne, precum și diplomele de afaceri care implică o dimensiune internațională sub forma unui stagiu în străinătate. Afacerile legate de "cursuri de tip sandwich" (în cazul în care studenții finalizează un loc de muncă, ca parte a cursului de gradul lor) sunt, de asemenea, foarte populare.

În timp ce majoritatea studenților DLD urmează calea învățământului superior, o minoritate semnificativă merge direct la locul de muncă ca stagiari în întreprinderile familiale sau în anumite aspecte ale industriei serviciilor financiare și de proprietate.

Toate acestea indică faptul că un nivel de afaceri poate fi un post de așteptare atât pentru universitate, cât și pentru lumea muncitoare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

DLD is the oldest and one of the most prestigious colleges in the UK, which, since its foundation in 1931 has built a strong reputation among students, parents, schools and universities.

DLD is the oldest and one of the most prestigious colleges in the UK, which, since its foundation in 1931 has built a strong reputation among students, parents, schools and universities. Citește mai puţin