Tokyo Summer

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

tokyo

De ce Tokyo?

Tokyo vă va provoca să experimentați lumea în moduri noi, în timp ce vă cufundați într-o cultură care combină modernitatea pasivă cu tradițiile vechi.

Ce veți studia

Acest program este excelent pentru studenții serioși de la toate nivelurile care caută să studieze limba japoneză într-un curs intensiv de 6 credite. Călătoriile legate de curs în Tokyo și în jurul acesteia completează ceea ce înveți în clasă și te ajută să obții cunoștințe despre cultura și societatea japoneză.

Viata de zi cu zi

Petreceți vara trăind într-un oraș internațional bâzâit de emoție pentru Jocurile Olimpice de vară 2020. În timp ce rămâneți în locuințe comune cu alți studenți de IES Abroad , veți avea șansa să vă exersați abilitățile de limbă japoneză și să explorați metropola gigantă care este Tokyo. Experimentează viața și cultura de familie japoneză în timpul unui weekend opțional la o casă de casă într-un oraș rural. IES Abroad peste IES Abroad organizează o excursie de peste noapte pentru toți studenții la Nikko.

Academicienii

Vă înscrieți la un curs de limbă japoneză cu 6 credite, Limba japoneză în context . Cursurile sunt oferite pe baza rezultatelor testelor de plasare a studenților la fața locului și includ de obicei cinci până la șase niveluri de limbă. Studenții care plasează în nivelul de 300 sau mai sus pot lua, de asemenea, o alegere a limbii de 1 credit, Learning Japanese Through Manga

Ori de câte ori este posibil, instructorii noștri experimentați integrează călătoriile legate de cursuri și activitățile de performanță bazate pe proiect cu lucrările de curs obișnuite.

Cursuri

Aceasta este o listă de oferte potențiale de curs. Cursurile finale și plasarea la nivel de student vor fi stabilite după finalizarea unui test de plasare a limbii, administrat în timpul orientării.

japonez

 • Limba japoneză în contextul novice în străinătate I
 • Limba japoneză în context novice în străinătate II
 • Limba japoneză în context novice în străinătate III
 • Limba japoneză în context novice în străinătate IV
 • Limba japoneză în context emergent independent în străinătate I
 • Limba japoneză în context emergent independent în străinătate I
 • Învățare japoneză prin Manga și Anime

Excursii

Chiar dacă aventura ta începe la Tokyo, excursiile noastre pe teren te duc dincolo de oraș pentru a descoperi cultura și tradițiile țării tale gazdă. Iată câteva destinații posibile:

Nikko

2 zile

Vizitați spectaculosul altar Shinto, Nikko Tosho-gu, experimentați un ryokan japonez cu izvoare termale și vedeți câteva dintre peisajele montane frumoase ale țării.

Stai acasa

3 zile

În timpul acestei scurte experiențe scurte de cazare, călătoriți într-un oraș rural pentru a experimenta viața cu o familie japoneză. Participați la activități culturale și cunoașteți oamenii dintr-un mic oraș japonez.

Viata de zi cu zi

O parte din a te face să te simți acasă în Tokyo face tot posibilul pentru a te ajuta să te simți în siguranță și îngrijit. Indiferent dacă este vorba despre programul de orientare care vă pregătește pentru ceea ce urmează, locuința dvs. care este bine localizată și confortabilă, sau excursiile pe teren care vă duc în locuri în afara căilor bătute - ne referim la serviciile noastre pentru studenți. Acesta este doar unul dintre lucrurile pentru care suntem cunoscuți.

Orientare

La sosire, participă la o orientare de trei zile care te introduce în cultura japoneză, programul IES Abroad și orașul Tokyo. Petreceți o parte din orientare în Makuhari din apropiere înainte de a vă îndrepta spre Tokyo.

carcasă

Vrem să ne asigurăm că cea mai mare provocare a ta este să decizi ce repere să vezi mai întâi sau să descoperi cea mai bună cafenea - să nu găsești un loc în care să te simți confortabil. Facem tot posibilul să localizăm locuințe care să reflecte modul în care trăiesc studenții locali. Scopul nostru este ca, atunci când părăsiți Tokyo, să se simtă ca acasă.

Reședință - Centrul Național de Tineret Memorial Olimpic este o cazare în stil de reședință care oferă camere individuale mici. Facilitatea include săli de clasă, cafenele multiple, o piscină și o sală de gimnastică.

Activitati extracuriculare

Participați la excursii culturale opționale la site-uri precum:

 • Harajuku
 • Parcul Yoyogi
 • Ryogoku
 • Muzeul Edo Tokyo
 • Odaiba
 • Asakusa

Cost

Luați în considerare aceste prețuri ca punct de plecare. Vă încurajăm să contactați biroul dvs. de studii din străinătate pentru a determina costul real pentru dvs. atunci când factoring în ajutor financiar, burse, politicile de școală acasă și alți factori.

Vara anului 2020

Termen învățământ carcasă Asigurare Total
Vara 2020 $ 5,315 $ 1.450 $ 135 $ 6900 de

burse de studiu

Burse specifice programului

Ajutor financiar bazat pe nevoile de vară

Până la 1.000 de dolari.

Deschis pentru studenții care solicită și participă la un program de vară al IES Abroad sau al stagiilor IES.

Criteriile revizuite pentru a determina premiul:

 • Nivelul necesității financiare, determinat din informațiile furnizate în cerere. Se acordă prioritate beneficiarilor Pell Grant;
 • Locația programului IES Abroad ;
 • IES Abroad membru al IES Abroad în campusul de origine.

Centrul nostru

Programele Toamna și Primăvara Tokyo se bazează la Centrul IES Abroad Tokyo și sunt susținute de personalul IES Abroad . Centrul nostru este situat în Makuhari, un oraș modern din prefectura Chiba, care se află în zona Marelui Tokyo.

Caracteristicile Centrului IES Abroad Tokyo includ:

 • Acces la internet de mare viteză și imprimantă
 • Resurse de bibliotecă și lectură
 • Salonul studenților
 • Birouri de personal
 • Mic sală cu proiector și ecran

Universitatea Kanda de Studii Internaționale se află la câțiva pași de Centrul IES Abroad . Zona din jurul Centrului are acces ușor la mijloacele de transport în comun, plus oferă multe facilități publice, cum ar fi cumpărături și mese, un complex de filme, o galerie de jocuri, parcuri, plajă și spații deschise pentru relaxare și relaxare. Makuhari găzduiește următoarele: Makuhari Messe, unul dintre cele mai importante evenimente și locuri de expoziție din Japonia; AEON Makuhari Shintoshin Mall, primul centru comercial Chiba Lotte Marines Team de baseball Chiba Lotte Marines; cinematografe; Grădina japoneză Mihama-en; și multe restaurante și baruri.

Centrul IES Abroad Tokyo este la doar 30 de minute de stația Tokyo (Linia Keiyo), la 35 de minute de Aeroportul Internațional Narita cu autobuzul și o plimbare cu trenul de 20 de minute de Tokyo Disneyland.

Programul IES Abroad Tokyo Summer are sediul la Centrul de Tineret Memorial al Olimpiadei Naționale, lângă Parcul Yoyogi din centrul Tokyo.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Citeste mai mult

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Citește mai puţin
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlin , Buenos Aires , Cape Town , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londra , Madrid , Milano , Nagoya , Nantes , New York , Grozav , Paris , Oxford , Quito , Rabat , Roma , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Viena , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Mai mult Mai Puțin