Descrierea programului

Tehnician Programul HVAC este proiectat pentru a oferi studenților cu cunoștințe de bază, aptitudinile, deprinderile de lucru, precum și aplicațiile practice ale sistemelor HVAC / R necesare pentru ocuparea forței de muncă la nivel de intrare în industrie / R astăzi HVAC. Programul HVAC Tehnician pregătește studenții pentru a efectua în mod eficient și să se specializeze în instalarea, intretinerea si service sistemelor HVAC / R în mare cerere industriei HVAC / R.

Misiune și obiective Programul

Misiunea și obiectivul tehnicianului Programul HVAC este de a oferi studenților cu formarea continuă de încălzire, ventilație, aer condiționat și sisteme de refrigerare, inclusiv procedurile de siguranță pentru utilizarea instrumentelor și a echipamentelor de testare, energie electrică de bază, componente electrice, teorie și aplicații practice ale încălzire, ventilare, climatizare și sisteme de refrigerare, instalare foi de metal, scheme, sudură și lipire, întreținere și service, depanare, repararea și instalarea sistemelor / R HVAC. Elevii vor fi furnizate de formare și aplicațiile practice asupra proceselor HVAC / R de bază într-o lumea reala, hands-on mediu de laborator pe același echipament utilizat de afaceri și industrie și să fie în măsură să îndeplinească în mod eficient sarcinile la nivel de intrare necesare în HVAC / R industrie.

Obiective ocupaționale

Absolvenții de tehnician HVAC Programul va fi capabil de a efectua instalare, service, sau repararea sistemelor de încălzire, de condiționare a aerului sau a sistemelor de refrigerare în reședințe sau unități comerciale ușoare. Absolvenții pot obține poziții de entry-level ca HVAC Tehnician, HVAC Tehnician Service, HVAC / R Tehnician, HVAC / R Tehnician Service, HVAC instalatorii, HVAC Ucenici, HVAC Helpers și Sheet Metal Lucrătorii și alte poziții legate în conformitate cu O Net Online. Există o perspectivă luminoasă pentru tehnicienii HVAC în piața locurilor de muncă de astăzi în conformitate cu O Net Online. ocupații Outlook Bright sunt de așteptat să crească rapid în următorii câțiva ani și va avea un număr mare de deschideri de locuri de muncă. Creșterea ocupării forței de muncă Projected 2010-2020 pentru tehnicienii HVAC va mult mai rapid decât media de 29%. Cele standard pentru aceste clasificari profesionale titluri de locuri de muncă și alte descrieri asociate cu denumirea pot fi găsite în Departamentul Muncii O Net SOC # 49-9021.011 din SUA. În conformitate cu O Net Online eșantion de titluri de locuri de muncă raportate includ: Tehnician Service, Incalzire, ventilatie, aer conditionat Tehnician Service (HVAC Tehnician Service), încălzire, ventilație, aer condiționat Tehnician (HVAC Tehnician), încălzire, ventilație, aer condiționat de instalare (HVAC instalator), HVAC Specialist (încălzire, ventilație și aer condiționat Specialist), HVAC Tehnician (încălzire, ventilație și aer condiționat Tehnician), aer conditionat Tehnician (AC Tech), încălzire, ventilație, aer condiționat mecanic (HVAC mecanic) , HVAC de instalare (încălzire, ventilație și aer condiționat de instalare), mecanic.

Cerințe educaționale

Trebuie să aibă înaltă School Diploma sau GED

Tehnician Programul HVAC este un total de 900 de ore (36 săptămâni). Programul este împărțit în module de curs. Elevii trebuie să completeze toate modulele incepand cu orice modul și continuând până când toate modulele sunt finalizate cu succes. Toate sesiunile de teorie și de laborator vor avea loc la colegiu. Studenții care finalizează programul într-un mod satisfăcător și absolvent primesc un certificat ca un tehnician HVAC.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
36 săptămâni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019