TOEFL pregătire pentru examen

Generalități

28 locații disponibile

Programul de descriere

TOEFL Pregătirea Examen

Engleză Training Lounge - Alegerea profesionistului

TOEFL (Test de limba engleza ca limbă străină) este o calificare competenta engleza cerute de cele mai multe, dacă nu toate Statele Unite ale Americii și universitate canadiană pentru a dovedi competență în limba engleză capacitatea pentru cei care provin din țări în care engleza nu este limba maternă. TOEFL evaluează ascultare academice non-vorbitori nativi de limba engleză, citit, vorbit și abilități de scriere. Peste 2400 colegii și universități din SUA și Canada necesită un scor de testare TOEFL, în scopul de a admite studenți de peste mări în continuare și la programe de învățământ superior de studiu. Indiferent de calificări academice anterioare sau de călătorie în străinătate, TOEFL este încă necesară în cazul în care un student non-vorbitori nativi limba engleză dorește să studieze pentru o diplomă de licență, (BA / BEng / ... BSC) un grad de studii aprofundate, (MA / Meng / MSc ...) sau un grad de doctorat, (JD / MPhil / Phd / PsyD ...) în statele Unite ale Americii sau Canada. (Vă rugăm să țineți cont de faptul că atât SUA, cât și Canada să accepte, de asemenea, IELTS Academic, ETL recomandă insistent ca toți elevii noștri verifică cu eventualii colegii sau universitățile lor din SUA sau Canada înainte de a aplica fie pentru programele de pregătire pentru examen TOEFL sau IELTS, cu limba engleză Formare Lounge.

Nu uitați să verificați întotdeauna cu colegiu sau universitate destinat de studiu cu privire la cerințele de calificare în limba engleză de competență înainte de a începe fie IELTS sau programe de pregătire pentru examen TOEFL, cu ETL.

Fața noastră în față și online, programe de pregătire TOEFL / TOEFL iBT sunt concepute pentru a se potrivi cu ușurință în viață și programul studentului. Ca și în toate cursurile de limba engleză de formare Lounge, noi oferim formare la prețuri accesibile, profesionale pas cu pas limba engleză la un moment dat și loc la alegerea studentului.

Engleză Lounge oferă formare TOEFL / iBT aprobat și verificat pregătirea materialelor de curs în format ușor de urmărit PDF și E-learning. De asemenea, oferim practica de examinare, metode de punctaj înalt și sfaturi și sprijin de formare și feedback de la profesori vorbitori de limba engleză nativi și formatori TOEFL.

TOEFL are o reputație de renume din cadrul instituțiilor de învățământ internaționale și este bine respectat pentru calitatea și 100% precizie academică în testarea abilităților și competențelor în engleză. ETL oferă cele mai bune în pregătirea elevilor să înscrie de mare și înțelegem pe deplin diferența de TOEFL va face la studiu și pentru o carieră studenților noștri.

Prezentare curs

Ca și în toate cursurile ETL, noi oferim ori flexibile de formare, inclusiv seara si in weekend, dacă este necesar.

Examenele patru competențe TOEFL: ascultare, citire, vorbire și de scriere

Testul TOEFL iBT TOEFL de hârtie și, (Internet Bazat de testare) utilizează șase sarcini diferite pentru a simula și de a evalua cerintele academice reale pe care elevii se vor confrunta și furnizează factorii de încercare cu feedback cu privire la aspectele legate de cerințe academice și de competență. În timpul testului, candidații sunt rugați să îndeplinească sarcini care combină mai mult de o abilitate, cum ar fi:

  • Citește, asculta și apoi vorbesc ca răspuns la o întrebare
  • Ascultați și apoi vorbesc ca răspuns la o întrebare
  • Citește, asculta si apoi scrie ca răspuns la o întrebare

În plus față de abilitățile competențelor lingvistice engleză, candidații sunt obligați să fie familiarizați cu următoarele cerințe:

  • Continutul cursului universitar
  • situații campus
  • cunoștințe de subiecte de curs alese

Engleză Training Lounge vizează cele patru competențe acoperite în TOEFL și metode și tactici necesare pentru a scor mare atât testul de hârtie și iBT.

Ca și în toate cursurile noastre de engleza cursantul alege orele și numărul de ore de studiu bloc pentru a se potrivi nevoilor lor. Acestea fiind spuse, ETL încurajează toți masiv, aproape elevii noștri să urmeze minim 12 ore la 48 de ore de program intensiv de formare TOEFL maxim. TOEFL este în profunzime și detaliate, așa cum este IELTS si noi la limba engleză de formare Lounge întotdeauna asigurați-vă că toate potențiali pe elevi să înțeleagă pe deplin nivelul de angajament necesar în numele lor atunci când se pregătește pentru examen.

ETL contur program de pregătire TOEFL este după cum urmează, (Bazat pe 12 oră blocul minim de studiu):

Înainte de a decide cu privire la numărul de blocuri de studiu, invităm toți potențialii cursanți engleză de formare Lounge TOEFL pentru o fata on-line pentru a face față întâlnire pentru a discuta nevoile și abilitățile lor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At English Training Lounge we understand that the modern world does not stop simply because we need it to! This is why ETL offers an English language school that is as flexible as you need it to be. W ... Citeste mai mult

At English Training Lounge we understand that the modern world does not stop simply because we need it to! This is why ETL offers an English language school that is as flexible as you need it to be. We deliver English language training at a time and location of your choosing! We are not a 9 to 5 English as a second school because we know that life is 24 hours a day, 7 days a week. Citește mai puţin
Abu Dhabi , Buenos Aires , Bogota , Rio de Janeiro , Santiago , Buenavista , Buenos Aires , Bogota , Rio de Janeiro , Santiago , Buenavista , Dubai , Bangkok , Beijing , Delhi , Hanoi , Hong Kong , Kuala Lumpur , Riyadh , Seul , Shanghai , Singapur , Taipei , Tokyo , Jakarta , Barcelona , Berlin , Bern + 27 Mai mult Mai Puțin