De ce este Școala de Vară de interes pentru tine?

Aici, la Fundesem Business School , am dezvoltat un program inovator de trei săptămâni pentru studenți și absolvenți recenți, care le permite studenților să dobândească cunoștințe de afaceri și să-și îmbunătățească abilitățile personale într-un timp foarte scurt.

Clasele sunt oferite de aceiași profesori ca și cei din programele MBS FBS și urmează aceeași metodologie de studiu de caz. Clasele sunt predate în limba engleză datorită numărului mare de studenți străini atrași de școală. Studiile de caz care sunt discutate și analizate sunt cele concepute de cele mai bune școli de afaceri din lume, cum ar fi Harvard, MIT, IE, Stanford, IESE, Kellogg etc.

De ce să alegeți FBS?

FBS este o școală cu o experiență de peste 50 de ani având un Prestige recunoscut, atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Școala are facilități de primă clasă, cu săli de clasă în sala de curs, tablouri mari și tehnologia multi-media necesară pentru a satisface nevoile studenților care doresc să studieze la o școală de afaceri de top.

În plus, FBS se află în Alicante, unul dintre orașele cu cel mai bun stil de viață din Europa. Alicante are un climat excelent și este considerat a fi Miami al Europei. Orașul oferă plaje mari și un mediu unic, ceea ce îl face invidia altor orașe mediteraneene.

Studenții care frecventează Școala de Vară se pot bucura de un oraș cosmopolit, unic în Spania și în Europa. Alicante este al patrulea oraș al Spaniei în termeni de PIB.

Programul de școală de vară include atât subiecte academice, cât și activități de activare, cum ar fi îmbunătățirea și învățarea aptitudinilor personale, precum și planificarea și evaluarea carierei pentru a fi oferit primul loc de muncă.

Care sunt datele școlii de vară?

Școala de vară începe la 8 iulie și se termină pe 26 iulie cu o ceremonie de prezentare a diplomelor.

Cât costă școala de vară?

2.000 €

Inclusiv: cursuri teoretice, ateliere de lucru și activități exterioare. Early Bird Discount: se va aplica o reducere de 500 € dacă plata integrală a programului se face înainte de 31 mai 2019.

Există facilități de cazare pentru elevi?

Da, FBS poate ajuta elevii cu cazare (în apartamente aproape de școală) prin acordurile sale cu agenții imobiliari.

Studenții care frecventează Școala de Vară se pot bucura de un oraș cosmopolit, unic în Spania și în Europa.

Program predat în:
  • Engleză
Ultima actualizare Mai 15, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 săptămâni
La zi
Price
2,000 EUR
După locații
După dată