Studii în gradul de utilizare, accesibilitate și experiența utilizatorului

laSalle Barcelona Postgraduate

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Studii în gradul de utilizare, accesibilitate și experiența utilizatorului

laSalle Barcelona Postgraduate

lasalle

Domeniul experienței de utilizare, accesibilitatea și utilitatea au devenit din ce în ce mai relevante în ultimii ani, din cauza marilor salturi evolutive ale produselor multimedia. Relația utilizator-dispozitiv este în continuă evoluție și dezvoltarea companiilor care caută noi stiluri de interacțiune care surprinde și fidelicen utilizatorii săi.

Pentru a realiza o experiență de calitate tehnică satisfăcătoare a unui produs multimedia nu mai este suficient. Factorii care motivează și satisfac utilizatorii depind deseori de aspectele emoționale, estetice sau funcționale, care pot fi dificil de detectat prin încercare și eroare. Acest curs postuniversitar se concentrează pe studiul acestor factori, modul de a crea cu succes și bine adaptat pentru utilizatorii de produse multimedia și experiențe de servicii.

Ce vă pregătiți?

  • De învățare pentru a defini produsele și sa concentrat pe serviciile experiența utilizatorului.
  • A învăța să utilizeze metodologii de testare cu utilizatori. Știind determina timpul de a aplica fiecare tehnica si tipul de rezultat vă puteți aștepta de la fiecare.
  • De învățare pentru a realiza un proiect de accesibilitate profesional.
  • A învăța să realizeze un proiect profesional gradul de utilizare.
  • Atingerea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a studia experiența de utilizator pentru orice profil de utilizator sau un concept de produs.
  • Să cunoască regulile și reglementările privind gradul de utilizare și accesibilitate.
  • Capabil de a realiza orice proiect utilitatea, accesibilitatea și experiența utilizatorului pentru toate tipurile de produse sau de client.
  • Mastering procese gradul de utilizare sau de accesibilitate în dezvoltarea unui proiect la nivelul costurilor, program și resurse.
  • Dobândi cunoștințe tehnice cu privire la diferite metode de creare de prototipuri.

Pentru cei interesați?

Profil de intrare

Programul nu are nevoie de un student special studii de profil, din cauza marilor discipline transversale legate de gradul de utilizare și experiența utilizatorului. Profilurile profesionale implicate în această disciplină sunt variate includ: web designeri, ingineri multimedia, psihologi, personal de marketing, jurnaliști, publiciști, etc.

Profil de ieșire

Elevii vor fi capabili să efectueze orice proiect gradul de utilizare, accesibilitate și experiența utilizatorului pentru ambele pagini web, precum și pentru alte produse și servicii. studenții postuniversitare, odată finalizat va avea resurse tehnice pentru a implementa și adapta orice experiență a utilizatorului metodologia proiectului care doresc să efectueze.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala