Specialist postuniversitar în Restaurant Deserturi

Culinary Institute of Barcelona

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Specialist postuniversitar în Restaurant Deserturi

Culinary Institute of Barcelona

Zona de deserturi a unui restaurant este o mare provocare pentru un bucătar bun, deoarece acesta reunește o serie de elemente cheie: este actul final al muncii noastre și apare atunci când restaurantul și-a satisfăcut apetitul. Pentru a face față acestei provocări, trebuie să trezim simțurile primare ale cinei cu o propunere cu adevărat tentantă.

Acest curs este conceput pentru a învăța elevii tehnicile de preparare a deserturilor și o metodologie de creare care vă va face să vă surprindeți oaspeții.

Pentru noi, cofetăria este o alchimie de texturi, matrice, arome, arome, produse, călătorii și experiențe. Joan și Jordi Roca

Obiective

1. Transferul cunoștințelor despre bazele produselor de cofetărie și aplicarea acestora până în prezent. Analiza paradigmei lumii dulciurilor în actuala industrie de catering și produse de cofetărie.

2. Începând cu un concept și o metodă personală folosită de cofetarii noștri și de cei mai confectionatori de avangardă, vom putea organiza, promova și crea o afacere de cofetărie, o secțiune de cofetărie sau un restaurant de deserturi.

3. Să furnizeze cunoștințele și tehnicile pentru a gestiona activul principal al unei afaceri: oamenii ei.

4. Acest curs pregătește profesioniștii să gestioneze un magazin de cofetărie sau o zonă de cofetărie a unui restaurant, oferindu-le cunoștințe specifice despre produse de cofetărie. Studentul este introdus în cultura dulciurilor. Elevilor li se oferă instrumente de analiză și execuție pentru a promova dezvoltarea persoanelor în funcțiile lor respective.

5. Studentul va reuni cunoștințele despre produs, tehnica, experiența, abilitatea organoleptică și autocrația culinară.

Cui îi este destinat

La cei care doresc să lucreze la un magazin de cofetărie sau în zona de deserturi a unui restaurant.

Destinat celor care doresc propriul magazin de cofetărie.

Pentru profesioniștii care doresc să conducă zona de deserturi a unui restaurant.

Primul pas pentru cei care vor să intre în lumea dulciurilor.

Recomandări pentru admitere

Cei 16 candidați acceptați pe acest curs tind să fie indivizi cu o pasiune pentru lumea dulciurilor.

Procesul de admitere

1. Completați formularul de admitere și trimiteți documentația.

Acest proces este finalizat online folosind acest link.

2. Testul de admitere și nivelul de competență în limba spaniolă.

Chiar dacă vă vom oferi sistemul pilot de traducere simultană, unele cunoștințe spaniole ar fi utile. Testul de admitere va da o indicație a nivelului și a trăsăturilor de personalitate, dorința de a lucra și creativitatea.

3. Interviu cu coordonatorul programului.

Veți avea un interviu telematic cu coordonatorul programului, care vă va evalua compatibilitatea cu grupul și contribuția dvs. la același lucru.

4. Comitetul de admitere.

Cererea dvs. va fi trimisă Comitetului de admitere, care va lua decizia finală pe baza informațiilor primite în timpul procesului.

5. Aprobare și rezervare.

În cazul în care opinia este pozitivă, vă veți putea înscrie plătiți pentru o rezervare la un loc. Bine ați venit la CIB!

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă
  • Engleză


Ultima actualizare November 11, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Mai 2019
Duration
Durata
3 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
7,500 EUR
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Mai 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Mai 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Sept. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala