Read the Official Description

Zona de deserturi a unui restaurant este o mare provocare pentru un bucătar bun, deoarece acesta reunește o serie de elemente cheie: este actul final al muncii noastre și apare atunci când restaurantul și-a satisfăcut apetitul. Pentru a face față acestei provocări, trebuie să trezim simțurile primare ale cinei cu o propunere cu adevărat tentantă.

Acest curs este conceput pentru a învăța elevii tehnicile de preparare a deserturilor și o metodologie de creare care vă va face să vă surprindeți oaspeții.

Pentru noi, cofetăria este o alchimie de texturi, matrice, arome, arome, produse, călătorii și experiențe. Joan și Jordi Roca

Obiective

1. Transferul cunoștințelor despre bazele produselor de cofetărie și aplicarea acestora până în prezent. Analiza paradigmei lumii dulciurilor în actuala industrie de catering și produse de cofetărie.

2. Începând cu un concept și o metodă personală folosită de cofetarii noștri și de cei mai confectionatori de avangardă, vom putea organiza, promova și crea o afacere de cofetărie, o secțiune de cofetărie sau un restaurant de deserturi.

3. Să furnizeze cunoștințele și tehnicile pentru a gestiona activul principal al unei afaceri: oamenii ei.

4. Acest curs pregătește profesioniștii să gestioneze un magazin de cofetărie sau o zonă de cofetărie a unui restaurant, oferindu-le cunoștințe specifice despre produse de cofetărie. Studentul este introdus în cultura dulciurilor. Elevilor li se oferă instrumente de analiză și execuție pentru a promova dezvoltarea persoanelor în funcțiile lor respective.

5. Studentul va reuni cunoștințele despre produs, tehnica, experiența, abilitatea organoleptică și autocrația culinară.

Cui îi este destinat

La cei care doresc să lucreze la un magazin de cofetărie sau în zona de deserturi a unui restaurant.

Destinat celor care doresc propriul magazin de cofetărie.

Pentru profesioniștii care doresc să conducă zona de deserturi a unui restaurant.

Primul pas pentru cei care vor să intre în lumea dulciurilor.

Recomandări pentru admitere

Cei 16 candidați acceptați pe acest curs tind să fie indivizi cu o pasiune pentru lumea dulciurilor.

Procesul de admitere

1. Completați formularul de admitere și trimiteți documentația.

Acest proces este finalizat online folosind acest link.

2. Testul de admitere și nivelul de competență în limba spaniolă.

Chiar dacă vă vom oferi sistemul pilot de traducere simultană, unele cunoștințe spaniole ar fi utile. Testul de admitere va da o indicație a nivelului și a trăsăturilor de personalitate, dorința de a lucra și creativitatea.

3. Interviu cu coordonatorul programului.

Veți avea un interviu telematic cu coordonatorul programului, care vă va evalua compatibilitatea cu grupul și contribuția dvs. la același lucru.

4. Comitetul de admitere.

Cererea dvs. va fi trimisă Comitetului de admitere, care va lua decizia finală pe baza informațiilor primite în timpul procesului.

5. Aprobare și rezervare.

În cazul în care opinia este pozitivă, vă veți putea înscrie plătiți pentru o rezervare la un loc. Bine ați venit la CIB!

Program taught in:
Spaniolă
Engleză

See 11 more programs offered by Culinary Institute of Barcelona »

Last updated November 11, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Mai 2019
Sept. 2019
Duration
3 luni
Part time
Price
7,500 EUR
By locations
By date
Start Date
Mai 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Ian. 2020
Application deadline

Mai 2019

Location
Application deadline
End Date

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Ian. 2020

Location
Application deadline
End Date