Ceramică, sculptură, sticlă ... există multe discipline artistice în care focul joacă un rol crucial. Bucătăria este alta. Atât în ​​mod direct, cât și indirect, și din cele mai vechi timpuri, focul a fost folosit în bucătărie: acesta este ingredientul principal și, în același timp, cel mai dificil, uneori că nu i se acordă importanța sau atenția pe care o merită. Nu este fără nici un motiv ca sobele să fie în centrul oricărei bucătării.

Flacăra tortei, căldura unui grătar deschis, acțiunea de gătit a cuptorului-BBQ, sobe în aer liber și arta fumatului reprezintă diferite tehnici și metode pentru a face față incendiului care necesită o învățătură deosebită. Cu toate acestea, gătitul în vid și temperaturile scăzute deschid o gamă largă de posibilități pentru bucătăriile noastre. Flacăra unui cuptor de ardere a lemnului sau a unui cuptor cu aburi, puterea sobelor sau chiar a unui cuptor cu microunde. Nu este doar modul în care este folosit focul, ci și temperaturile diferite care ne oferă o gamă largă de sensibilități culinare.

Obiective

1. Să învețe despre legătura dintre foc și hrană și transformarea bucătăriei de la origini până în prezent.

2. Dezvoltați abilitățile asociate pe baza fiecărei familii alimentare. Decuparea cărnii sau a peștelui este un factor esențial pentru transformarea și bucătăria de succes, textura fructelor și legumelor, cunoașterea sosurilor și a garniturilor etc.

3. Să obțină o cunoaștere largă a noilor unelte, containere, mașini, tipuri de energie și o lungime etc., pentru a putea pregăti bucătăria fără orizonturi, de la bucătăria tradițională până la bucătăria industrială, inclusiv bucătăria sănătoasă și bucătăria la temperatură joasă .

4. Aflați diferite tipuri de lame și unelte de tăiere. Controlul și tehnica de utilizare a uneltelor cu tăiere ascuțită. Tehnologie de tăiere și practică.

5. Să obțină o abordare globală a tehnicilor de gătit diferite și a execuției fiecăruia.

Cui îi este destinat

La bucătarii care doresc să se specializeze în feluri de mâncare fierbinți.

La bucătarii care doresc să schimbe direcția restaurantului și să o specializeze.

La întreprinzătorii din sectorul de catering.

Recomandări pentru admitere

Cei 16 candidați acceptați pe acest curs tind să fie indivizi cu o pasiune pentru lumea culinară. Solicitanții trebuie să aibă o calificare ca bucătar sau o experiență de cel puțin trei ani ca bucătar în bucătărie profesionistă.

Procesul de admitere

1. Completați formularul de admitere și trimiteți documentația.

Acest proces este finalizat online folosind acest link.

2. Testul de admitere și nivelul de competență în limba spaniolă.

Chiar dacă vă vom oferi sistemul pilot de traducere simultană, unele cunoștințe spaniole ar fi utile. Testul de admitere va da o indicație a nivelului și a trăsăturilor de personalitate, dorința de a lucra și creativitatea.

3. Interviu cu coordonatorul programului.

Veți avea un interviu telematic cu coordonatorul programului, care vă va evalua compatibilitatea cu grupul și contribuția dvs. la același lucru.

4. Comitetul de admitere.

Cererea dvs. va fi trimisă Comitetului de admitere, care va lua decizia finală pe baza informațiilor primite în timpul procesului.

5. Aprobare și rezervare.

În cazul în care opinia este pozitivă, vă veți putea înscrie plătiți pentru o rezervare la un loc. Bine ați venit la CIB!

Program predat în:
Spaniolă
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Culinary Institute of Barcelona »

Ultima actualizare May 21, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 luni
Part time
Price
7,500 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date