Bucătăria sănătoasă este în vogă. Acum mai mult ca niciodata. Dar, în afară de a fi sănătoși, oamenii doresc ca bucătăria lor să fie gastronomică. Chefii devin eco-bucătari, bucătari verzi, bucătari care încearcă să schimbe lumea pe baza produselor sănătoase, a durabilității și a mediului ...

Nutriția și dieta sunt pline de stigmate într-o societate care caută tendințe, branduri, nume, concepte, diete rapide și, mai presus de toate, multe miracole. În acest grad postuniversitar, dorim să deschidem o nouă dimensiune în bucătăria sănătoasă ca fiind punctul central al paradigmei alimentare și al gândirii culinare și gastronomice. Vrem să distrugem barierele conceptuale ale dietelor și să găsim în noi o integrare între o alimentație sănătoasă, un stil de viață și produse și cum să le gătești.

Vom deschide o nouă dimensiune pentru bucătăria sănătoasă ca fiind punctul central al paradigmei alimentare și al gândirii culinare și gastronomice.

Obiective

1. Să învețe elevii despre conexiunea care a existat între știință și hrană, alimentația și transformarea bucătăriei de la origini.

2. Dezvoltarea abilităților asociate pe baza fiecăruia dintre ingredientele utilizate acum în bucătăria sănătoasă. Obțineți o cunoaștere largă a gastrobotaniei, a diferitelor tendințe culinare, cu accent pe lumea sănătoasă.

3. Învață să apreciezi diferențele dintre fiecare și să poți dezvolta cunoștințe ample pentru a putea determina rezultatele culinare ale fiecăruia.

4. Să vină cu o bază științifică pentru diverse diete, de la cele mai vechi timpuri până în prezent.

5. Nutrienții, alimentele, energia nutriției, echilibrul prin alimentație, filozofia alimentelor, alchimia în bucătărie.

6. Alimente pentru un atlet, un copil, o persoană în vârstă, un diabetic, o persoană cu boală celiacă etc.

7. Alimente pentru stres, anti-îmbătrânire, antihistamine etc.

8. Vino cu o bază bună pentru diferitele condiții și boli și încorporarea lor într-o dietă sănătoasă pentru transformarea lor culinară într-un restaurant.

9. Axa transversală pentru a vedea transformarea culinară a diferitelor acțiuni sociale, cum ar fi sănătatea, sărăcia, denunțarea socială și integrarea socială în bucătărie.

Cui îi este destinat

La bucătarii care doresc să dezvolte o bucătărie sănătoasă bazată pe o nouă modalitate de a gândi despre dietă și modalități de pregătire a alimentelor, cu o mișcare către alimente și nutriție integrate și actuale.

La bucătarii care doresc să lucreze în spitale, case de îngrijire medicală, stațiuni balneare și restaurante care servesc mâncăruri sănătoase.

Primul pas pentru oricine dorește să dezvolte un nou concept de restaurant mai sănătos.

Pentru bucătarii de restaurante care doresc să-și actualizeze cunoștințele și abilitățile pe o bucătărie bine echilibrată și sănătoasă, să fie familiarizați cu tendințele alimentare pentru persoanele cu afecțiuni de sănătate, alergii sau intoleranțe alimentare.

Recomandări pentru admitere

Cei 16 candidați acceptați pe acest curs tind să fie indivizi cu o pasiune pentru lumea dulciurilor.

Procesul de admitere

1. Completați formularul de admitere și trimiteți documentația.

Acest proces este finalizat online folosind acest link.

2. Testul de admitere și nivelul de competență în limba spaniolă.

Chiar dacă vă vom oferi sistemul pilot de traducere simultană, unele cunoștințe spaniole ar fi utile. Testul de admitere va da o indicație a nivelului și a trăsăturilor de personalitate, dorința de a lucra și creativitatea.

3. Interviu cu coordonatorul programului.

Veți avea un interviu telematic cu coordonatorul programului, care vă va evalua compatibilitatea cu grupul și contribuția dvs. la același lucru.

4. Comitetul de admitere.

Cererea dvs. va fi trimisă Comitetului de admitere, care va lua decizia finală pe baza informațiilor primite în timpul procesului.

5. Aprobare și rezervare.

În cazul în care opinia este pozitivă, vă veți putea înscrie plătiți pentru o rezervare la un loc. Bine ați venit la CIB!

Program predat în:
Spaniolă
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Culinary Institute of Barcelona »

Ultima actualizare May 21, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 luni
Part time
Price
7,500 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date