SAIOSH Medic de securitate și securitate

Generalități

Programul de descriere

132310_pexels-photo-756883.jpeg

Privire de ansamblu asupra curs

Acest curs aliniat NQF L5 este potrivit pentru cei care lucrează deja în mediul OHS care doresc să obțină o desemnare profesională sau celor care doresc să intre în această lume interesantă. Studenții competenți vor putea efectua următoarele:

  • Implementați și monitorizați un program OHS fără a necesita o strategie de sănătate și securitate expertă, previziuni, bugetare sau planuri complexe de sănătate și securitate în muncă.
  • Produce rapoarte OHS, rapoarte de bază privind tendințele de accidente și oferă îndrumări privind prevenirea accidentelor și incidentelor.
  • Demonstrați relația inter-securitate profesională, igienă, sănătate, incendiu, medicină de muncă și practică generală de management organizațional.
  • Îmbunătățirea sănătății și siguranței la locul de muncă prin aplicarea teoriei și legislației OHS în diferite contexte.
  • Să fie capabil să facă audituri generale de sănătate și siguranță.
  • Implementați sisteme și programe generale de sănătate și siguranță, identificați pericolele și sugerați măsuri de control în cadrul sau pentru a reduce aceste riscuri.
  • Să poată face evaluări de risc cantitative și calitative de bază ale riscurilor identificate.

La finalizarea cu succes a acestui curs și cu o dovadă de 2 ani de experiență de lucru în acest domeniu, studenții pot solicita desemnarea profesională a TechSaiosh (membru tehnic) cu Saiosh, organismul profesional acreditat SAQA pentru sănătate și securitate în muncă.

Cu mai mult de 6 500 de membri, Saiosh este sursa principală de oportunități de informare și de networking în cadrul profesiei Occupational Health and Safety. Saiosh este alegerea pentru profesioniștii și practicienii OHS din Africa de Sud, dedicată avansării profesiei OHS, prin cercetare, promovare, educație, dezvoltare socială, instruire, îndrumare și relații puternice cu alte organizații ale OHS.

Cerințe de intrare

Nu există cerințe de intrare pentru acest curs.

Perioada de studiu: până la 6 luni.

Evaluare și premiere

Studenții vor trebui să completeze cu succes un jurnal pe baza de lucru, un portofoliu de dovezi și Evaluarea finală a cunoștințelor. La finalizarea cu succes a acestor studenți li se va acorda un certificat de Saiosh Acredited Academy of York Health and Safety Practitioner

AOY Acreditare

Academy of York este acreditată de FASSET SETA, SAIOSH, SABPP, PMSA, COMENSA și Institute of Bookkepers Certified (ICB) și este înregistrată la Departamentul de Învățământ Superior și Formare ca Colegiu Privat.

132307_Saioshlogo.jpg

Acest curs este acreditat de Saiosh (Institutul sud-african de securitate și sănătate în muncă).

Taxa de curs

Preț înainte de bursă R12 500
Preț după bursă R11 200 *
Odată cu prețul de plată R10 350
Plan de plată R700 peste 16 luni
Taxa de înregistrare R1 100

* Studenții potențiali trebuie să contacteze Academy of York pentru a determina dacă se califică pentru o bursă.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Academy of York is an accredited Further Education and Training College established in 2006 and has over 14 000 successful graduates. Our students all have one thing in common they aspire for a better ... Citeste mai mult

Academy of York is an accredited Further Education and Training College established in 2006 and has over 14 000 successful graduates. Our students all have one thing in common they aspire for a better life, a better job, earning more or increased knowledge and skills. We understand the common challenges that many students experience during their studies which are time, money and motivation. Academy of York’s solution to these challenges by offering correspondence studying which is recognized as one of the most effective and proven study methods. Citește mai puţin