Sănătate și asistență socială, Universitatea 1 și 2 An (nivel 4 și 5)

Generalități

Programul de descriere

Cursul de licență Nivelul 4/5 Sănătate și asistență socială este un curs de 240 de credite conceput pentru a urmări cursanții către ultimul an al unei diplome de licență asociate în sectorul sănătății și asistenței sociale, ultimul an Gradul de completare poate fi finalizat la Universitate din Marea Britanie în campus sau prin învățământ la distanță.

Modulele de nivel 4 și sarcinile acestui curs sunt echivalente cu primul an al unei diplome universitare, iar modulele și sarcinile de nivel 5 sunt echivalente cu al doilea an al unei diplome universitare .

Acest curs este alcătuit din șase module și sarcini de nivel 4 (120 de credite) și cinci module și sarcini de nivel 5 (120 de credite). Dacă un student decide să studieze doar la nivelul 4, acesta va primi 120 de credite și poate solicita o scutire de la primul an al unui curs de diplomă universitară.

Fiecare modul constă în aproximativ 40 de ore de învățare ghidate de material, cu încă 30-50 de ore de material opțional de învățare. Aceste materiale cuprind exerciții recomandate, lecturi recomandate și resurse de internet.

Taxe de curs

Taxa pentru înscrierea la cursurile de Nivelul 4 și Nivelul 5 împreună este de 8500 GBP studiu online și. 12000 GBP pentru studiul în campus. Alternativ, studenții se pot înscrie pe un singur nivel (nivelul 4 sau 5) pentru 5400 GBP fiecare pentru studiu online sau 9000 GBP pentru fiecare studiu pe campus .

Elevii pot efectua plata utilizând una din următoarele metode:

 • Card de credit sau debit
 • transfer bancar
 • Tranșe lunare fără dobândă
 • Paypal
 • Western Union

Ce este inclus în costul cursului meu?

 • Toate materialele de curs, inclusiv modulele online și misiunile scrise
 • Tutor personal cu 1-2-1 sesiuni Skype
 • Suport pentru studenți dedicați
 • Acces la un forum online de învățare socială
 • Asigurarea marcajului și feedback
 • NUS GRATUIT Card suplimentar în valoare de 19,90 GBP
 • Laptop GRATUIT
 • Ajutor gratuit de scriere a CV-ului la finalizarea cursului

Universitate de top

Dacă decideți să completați o diplomă de licență completă printr-o universitate acreditată din Marea Britanie, costurile sunt enumerate mai jos. Vă rugăm să rețineți, costurile de mai jos sunt doar pentru învățământ la distanță / online. Aveți opțiunea de a termina în campus; costurile vor varia în funcție de universitatea la care ați ales să finalizați ultimul an.

Universitatea Anglia Ruskin

 • Management și leadership în sănătate și asistență socială (completare) BSc (Hons)

Universitatea din Derby

 • Sănătate integrativă și asistență socială (completare) BSc (Hons)

Sunt eligibil pentru acest program?

Pentru a vă înscrie la cursul de nivel 4, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să aveți un învățământ secundar complet. Înainte de înscrierea la cursul de nivel 5, trebuie să fi atins un nivel 4 sau un echivalent.

Modulul de nivel 4

Abilități de studiu academic

Scopul acestui modul este de a permite cursanților să-și dezvolte abilitățile și înțelegerea necesare pentru a studia eficient în învățământul superior. Acest lucru va permite cursanților să dobândească abilitățile necesare de gândire reflexivă și critică necesare pentru a atinge potențialul individual de învățare.

Comunicarea în sănătate și asistență socială

 • Scopul acestui modul este de a dezvolta conștientizarea cursantului cu privire la diferitele forme de comunicare utilizate în mediile de sănătate și asistență socială și importanța acestuia pentru furnizarea eficientă a serviciilor.

O introducere în politica de asistență medicală

Scopul acestui modul este de a dezvolta conștientizarea cursanților cu privire la diferitele influențe asupra asistenței medicale și efectul acestora asupra dezvoltării politicilor. Evaluarea politicii de asistență medicală va permite cursanților să examineze care sunt problemele contemporane cheie pentru cei care elaborează politici, furnizorii și cei care primesc sprijin.

Practica reflexivă

Acest modul este conceput pentru a introduce cursantul în practica reflexivă în toate formele sale. Reflecțiile asupra practicii și în practică sunt concepte importante în sănătate și îngrijire socială și se alimentează în ideea autodezvoltării care leagă teoria de practică.

Gestionarea persoanelor în sănătate și asistență socială

Scopul acestui modul este de a permite cursanților să înțeleagă procesele implicate în recrutarea, gestionarea și dezvoltarea persoanelor la locul de muncă în domeniul sănătății și asistenței sociale. În acest modul, cursanții vor investiga procesele implicate în gestionarea indivizilor la locul de muncă în domeniul sănătății și asistenței sociale și cum să faciliteze schimbarea în organizație.

Sociologie: Concepte în sănătate și sănătate proastă

Scopul acestui modul este ca cursanții să înțeleagă conceptele sociologice ale sănătății și problemelor de sănătate și aplicarea lor la practica de îngrijire în sănătate și asistență socială. Acesta va permite cursanților să înțeleagă natura societății contemporane și influențele acesteia asupra percepției sănătății și a sănătății proaste. Elevii vor explora modul în care societatea este structurată în termeni de vârstă, sex, etnie, clasă socială, familie și gospodării și impactul acesteia asupra sănătății și bunăstării.

Modulul de nivel 5

Principii care stau la baza sănătății și îngrijirii sociale

Toți profesioniștii din domeniul sănătății și asistenței sociale au coduri de conduită profesionale. Scopul acestui modul este de a dezvolta o înțelegere a valorilor, teoriilor și politicilor care stau la baza practicii de sănătate și asistență socială și a mecanismelor care există pentru a promova bunele practici în cadrul sectorului.

Managementul calității în sănătate și îngrijire socială

Calitatea este o componentă esențială a serviciilor de sănătate și asistență socială și un concept cu multe interpretări și perspective diferite. Scopul acestui modul este ca elevii să dezvolte o înțelegere a diferitelor perspective asupra calității serviciilor de sănătate și asistență socială și a modului în care este evaluat pentru a împuternici și a implica utilizatorii de servicii.

Proiect de cercetare

Acest modul își propune să dezvolte abilitățile cursantului de cercetare independentă și analiză critică prin efectuarea unei mici investigații pilot cu relevanță directă pentru programul lor de învățământ superior sau dezvoltarea profesională.

Parteneriat de lucru în domeniul sănătății și asistenței sociale

Scopul acestui modul este de a permite cursanților să dezvolte o înțelegere a importanței de a lucra pozitiv în parteneriat cu alții în domeniul sănătății și asistenței sociale. Elevii vor explora natura parteneriatului pe trei niveluri. În primul rând, vor examina parteneriatele cu utilizatorii de servicii care împuternicesc indivizii să ia decizii în cunoștință de cauză și să încurajeze independența. În al doilea rând, ei vor lua în considerare parteneriatele dintre diferiți profesioniști din domeniul sănătății și asistenței sociale și vor explora activitatea inter-agenții. În cele din urmă, cursanții vor investiga parteneriatele organizaționale și vor examina diferite moduri de lucru în comun.

Lucrul cu utilizatorii de servicii cu nevoi complexe

Scopul acestei unități este de a ajuta cursanții să înțeleagă problemele de sănătate, dizabilități și boli și modul în care profesioniștii din domeniul sănătății pot împuternici pe cei cu nevoi complexe de sănătate fizică și mentală să își determine propriile îngrijiri.

Carieră

Finalizarea cu succes a nivelului complet 4/5 Curs de sănătate și îngrijiri sociale și anul final al unui program acreditat de licență va acționa ca un avânt spre o carieră profesională în servicii de sănătate și asistență socială. Cursul reunește teoria și practica pentru cei care doresc să lucreze cu oameni într-un mediu îngrijitor. Este potrivit ca bază pentru cei care doresc să treacă la una dintre numeroasele profesii de sănătate sau sociale sau cei care doresc să își păstreze opțiunile deschise.

Cât o să dureze?

Elevii pot învăța într-un ritm care le convine. Nu există limite de timp sau termene limită cu CCI. Cursanții pot studia modulele în orice ordine, în orice moment.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Affordable study programmes with exclusive online modules fast-tracking learners to a University qualification. Whether you are looking to enhance your skills, improve your team or pursue a profession ... Citeste mai mult

Affordable study programmes with exclusive online modules fast-tracking learners to a University qualification. Whether you are looking to enhance your skills, improve your team or pursue a professional education, the Kingsgate International College’s learning pathways can provide you with all you need. The Kingsgate International College delivers on Campus or online university pathway programmes with full Undergraduate and Postgraduate Diploma Awards to learners from all corners of the world. Learners can fast track their way through to a UK University Qualification on campus or by distance learning. Citește mai puţin