Proiectul Programul de certificare de 8 săptămâni

Generalități

Programul de descriere

Pune abilitățile de management de proiect pe CV după două luni de studiu! Învață de la profesioniștii care practică cele mai bune practici, instrumente și tehnici pentru a gestiona eficient proiectele de la inițiere și planificare până la execuție și control și, în final, livrarea proiectului. Obține abilități practice pentru a conduce și gestiona eficient proiecte în tehnologie, științele vieții, construcții, servicii financiare, îngrijire a sănătății și alte industrii.

Obțineți un avantaj competitiv pe măsură ce intrați în forța de muncă sau aspirați la această promoție. Tot ceea ce înveți poate fi folosit imediat la locul de muncă.

Instructor principal: Timothy Donahue-Bombosch, doctorat.

Timothy Donahue-Bombosch, Ph.D., instructor onorat de extensie, este un profesionist de management al proiectelor (PMP) ®, cu peste 10 ani de experiență în gestionarea proiectelor pentru Cisco, Ericsson, Hewlett-Packard, IBM, Becton-Dickinson, Beckman Coulter , Genentech, Iridex, Affymetrix, Kaiser Permanente și Mindjet. El vorbește frecvent despre managementul de proiect, managementul conținutului, rețelele sociale și globalizarea conținutului.

Beneficiile programului

Aflați online în direct

Accesați învățarea interactivă în stilul clasei din orice parte a lumii! Participați la ședințe online programate cu instructorul și colegii de clasă, pe lângă finalizarea cursurilor.

Curriculum intensiv

Participați la 3 ore de cursuri și ateliere în fiecare zi, de luni până vineri. Câștigați 8 credite academice (120 de ore de instrucție în total).

Pregătiți-vă pentru examenul PMP®

Dezvoltați o bază solidă pentru examenul de management al proiectului (PMP) al Project Management Professional (PMP) ®.

Excelenta academica

Aflați la o universitate publică globală de top.

Capstone Project

Construiește-ți portofoliul cu un proiect de piatră reală pe care îl vei finaliza pe măsură ce progresezi pe parcurs.

This photo is free for public use. ❤️ If you do use this photo, Please credit in caption or metadata with link to "www.useproof.com".

Programa

Progresează prin fiecare subiect, săptămână în săptămână, învățând alături de colegii de clasă.

Săptămânile 1–2: Inițiere și Planificare Proiect Săptămânile 3–4: Planificarea proiectului și gestionarea riscurilor
Aflați cum să inițiați un proiect, să dezvoltați planuri de gestionare a părților interesate și să efectuați analiza cerințelor. De asemenea, învățați să justificați proiectele prin analiza ROI, studii de fezabilitate și un caz complet de afaceri. Ca urmare, obțineți o înțelegere a hărții proiectului ca rezultat al proceselor de inițiere cuprinzătoare, care apoi ghidează planificarea și livrarea proiectului. Proiectele de astăzi sunt mai limitate în timp, reprezintă provocări tehnice mai mari și sunt mai puțin susceptibile să aibă resurse adecvate decât în trecut. Cu toate acestea, tehnici specifice vă pot ajuta să faceți față riscurilor proiectului și să recunoașteți și să gestionați problemele potențiale. Aflați metode practice pentru finalizarea proiectelor dificile și explorați cum să aplicați aceste metode la propriile proiecte.
Săptămânile 5–6: Managementul costurilor și achizițiilor din proiect Săptămânile 7–8: Executarea și controlul proiectului
Achiziționarea de produse și servicii este o parte esențială a responsabilităților managerului de proiect. Aflați elementele fundamentale ale procesului de achiziție, de la elaborarea documentelor și specificațiilor de achiziție până la evaluarea propunerilor furnizorilor, elaborarea contractelor adecvate și supravegherea executării cu succes a contractelor. Examinați o varietate de aranjamente contractuale și opțiuni de taxe. Un manager de proiect de succes se bazează pe un proces de management eficient și pe un plan de bază al proiectului pentru a monitoriza progresul, a identifica variațiile și a lua măsuri pentru a atenua impactul problemelor. Aflați cum puteți gestiona execuția proiectului prin finalizare și evaluare. De asemenea, explorați instrumentele și tehnicile pentru controlul proiectului.

După finalizare, veți primi un certificat de la o instituție acreditată.

Detalii despre program

Vară 2020: 1 iunie - 24 iulie 2020

Aplicați până la: 13 mai

Pregătire: 8.000 USD USD

Aceasta include:

 • Curs de instruire și manuale
 • Consilierea academică

Pregătirea nu include:

 • carcasă
 • Masa
 • Transport
 • Activități personale

Cerințele de admitere

 • Media punctului de clasificare (GPA): 3,0
 • Finalizarea a trei ani de studiu universitar

Cerință de competență în limba engleză

Indiferent dacă sunteți student, lucrați profesionist sau învățați pe tot parcursul vieții, va trebui să demonstrați competența în limba engleză pentru a fi luată în considerare pentru admiterea în oricare dintre programele noastre pentru studenții internaționali.

Notă: transcrierile și acreditările dvs. trebuie să reflecte lucrările pe care le-ați finalizat în limba engleză. Departamentul nostru de admitere va evalua toată documentația și vă va informa dacă sunt necesare elemente suplimentare. Vă rugăm să rețineți că procesul nostru de admitere este holistic, iar îndeplinirea cerinței de competență în limba engleză nu garantează acceptarea. Trimiteți un e-mail la internationaladmissions@berkeley.edu pentru întrebări sau pentru a afla mai multe.

Puteți îndeplini cerințele noastre în limba engleză în oricare dintre următoarele moduri:

Rezultatele testului Interviu Renunțarea
 • TOEFL: 90
 • IELTS: 7
 • DAAD: C1
 • Cambridge English First (FCE): C
 • TEM-4 sau TEM-8: 70
Veți satisface cerința interviului dacă ați obținut unul dintre următoarele scoruri minime:

 • TOEFL: 79–89
 • IELTS: 6.5
 • TOEIC: 700–900
 • Cambridge English Preliminary (PET) grad de trecere
 • ELS Nivel 112 cu un ELS GPA de 3.0

sau

 • Ați trecut un interviu cu un recrutor UC Berkeley Extension. Interviurile au loc în țara de origine.

Puteți solicita o renunțare dacă îndepliniți una dintre următoarele cerințe:

 • Ați finalizat un an de instruire la nivel universitar la nivel complet în limba engleză.
 • Ați finalizat cu succes un program la nivel de universitate într-o țară în care engleza este limba oficială.
 • Sunteți dintr-o țară aflată pe lista scutită. Pentru mai multe informații, contactați un consilier.
Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

UC Berkeley Extension is an academic department within UC Berkeley and is located just a few blocks away from the main campus. This department offers short-term programming for international students ... Citeste mai mult

UC Berkeley Extension is an academic department within UC Berkeley and is located just a few blocks away from the main campus. This department offers short-term programming for international students who want to study at Berkeley. We do not offer degrees. Instead, after you complete your studies with us, you’ll receive a certificate of completion, a transcript and the opportunity to transfer academic credits to your home university. For those of you who are working professionals, our programs will provide you with in-depth skills and learning that you can apply to your current position or a new job in the workplace. Citește mai puţin
Berkeley , San Francisco + 1 Mai mult Mai Puțin