Programul pilot pentru elicoptere

Generalități

Programul de descriere

Vrei să devii pilot de elicopter?

Se spune adesea că cel mai bun birou este un cockpit. Fiind pilot de elicopter vine cu vederi uimitoare, libertate incredibilă și aventură cu adrenalină. A lua o mașină în cer este palpitant și uneori poate schimba viața. Nu este de mirare că există o cerere explozivă de piloți începând cu 2020.

Din 2020 până în 2036, se așteaptă ca cererea de piloți de elicoptere să crească, lăsând lipsuri de peste 49.000 de piloți, potrivit marilor companii de aviație precum Boeing și Airbus. Dar de ce?

Acest lucru se datorează faptului că nevoia de piloți în întreaga lume crește, totuși există puține școli aprobate de FAA care pregătesc piloți de elicoptere. În același timp, mulți piloți se retrag, agravând în continuare lipsa.

Aceasta ar putea fi una dintre cele mai mari oportunități de a deveni pilot de când au fost inventate elicoptere. Dar ce este nevoie pentru a deveni pilot?

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology ... Citeste mai mult

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology Mathematics Citește mai puţin