Programul de vară al <span translate="no">Paris College Of Art</span>

Generalități

Programul de descriere

Înscrierea este acum deschisă!

Programul Paris College Of Art vară Paris College Of Art oferă un set interesant de cursuri cu o margine modernă în orașul Paris bogat istoric și artistic. În aceste cursuri de două săptămâni, studenții de nivel avansat vor explora arta, designul, cultura și limba.

O facultate internațională formată din artiști și designeri profesioniști vă ghidează pe străzile și cartierele colorate din Paris. Prin excursii pe teren la muzee, studiouri, buticuri și organizații de design, veți profita de resursele abundente pe care orașul le are de oferit; Paris va servi atât ca subiect, cât și ca sursă de inspirație. Lucrările de studio, prelegerile și proiectele de cercetare independente vă vor ajuta să dezvoltați noi abilități, să vă perfecționați înțelegerea despre artă și design și să creați piese de portofoliu pentru admiterea la școală la facultate sau absolvenți.

Oferta de cursuri

 • Design grafic
 • Modă
 • Arte plastice și ilustrare
 • Design interior
 • Studii liberale și istoria artei
 • Fotografie și artă cinematografică
 • Limba și cultura franceză
 • Educația artistică

132417_students-drawing-notre-dame.jpg

Datele sesiunii, domeniile de studiu și programul

Date de sesiune 2020

 • Sesiunea 1: 15 iunie - 26 iunie 2020
 • Sesiunea 1B: 22 iunie - 26 iunie 2020
 • Sesiunea 2: 29 iunie - 10 iulie 2020
 • Sesiunea 3: 13 iulie - 24 iulie 2020 *

* Școala închisă pe 14 iulie pentru sărbătorile naționale franceze

Cursurile pot fi luate independent sau consecutiv.

Înscrierea este supusă disponibilității.

Arii de studiu

Studii liberale, Istoria artei, Moda, Design interior, Arte plastice, Fotografie, Film.

Programa

Toate cursurile au o durată de două săptămâni *, sunt predate intensiv (cinci zile pe săptămână, de la 9 dimineața până la 17:00) și poate fi luată doar o clasă la un moment dat. Unele cursuri de nivel universitar și de adulți vor necesita cercetări independente ale studenților și participarea la proiecte de grup. Aceste sarcini provocatoare vor permite studenților să obțină o identitate creativă personală îmbunătățită.

* cu excepția cursului de 1 săptămână „Înapoi la fundație: dezvoltare profesională pentru educatori de artă”

niveluri

 • Pre-colegiu: liceeni cu vârsta peste 16 ani și studenți care nu au terminat încă primul an de universitate. Toți studenții trebuie să aibă cel puțin 16 ani la începutul programului.
 • Studii universitare și continue: studenți actuali ai colegiului și absolvenților, profesioniști care lucrează, adulți din alte profesii cu interes pentru artă, etc. Trebuie să aibă cel puțin 19 ani sau să termine cel puțin un an de universitate la începutul programului.
 • Deschis tuturor: Deschis tuturor studenților cu vârsta peste 16 ani.

Vă rugăm să rețineți: majoritatea cursurilor includ o gamă de vârstă și experiență.

Limba instructiunilor

Toate cursurile sunt predate în limba engleză.

Cerințe preliminare

Programul este destinat studenților cu un interes puternic pentru artă și design, istoria artei și fotografie. Cursurile sunt intense și riguroase și necesită cercetări independente ale studenților și lucrează în echipe de proiect într-un cadru profesional. Vă rugăm să verificați nivelul și condiția necesară a programului de curs de care sunteți interesat înainte de înregistrare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning ... Citeste mai mult

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning. Citește mai puţin
Paris , Boston , Bine + 2 Mai mult Mai Puțin