Program de paste italiene
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Informatie cheie
Locația campusului
Parma, Italia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 weeks
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 4.900 / per course *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
08 May 2024
* De la 4.900€ la 3.900€ CU BURSE DISPONIBILE
Introducere
3 săptămâni de lecții în școală, demonstrații și sesiuni practice + stagiu de practică opțional
Acest curs unic va oferi studenților posibilitatea de a intra în lumea producției de paste italiene, învățând tehnici specifice atât pentru pastele uscate, cât și pentru cele proaspete, precum și cum să se ocupe de producția pentru vânzări directe și servicii de catering.
Aceasta este șansa perfectă pentru toți studenții internaționali care doresc să învețe tehnicile de fabricare și producție a pastelor atât pentru laboratorul de paste proaspete, cât și pentru catering, pentru a avea o experiență profesionalizantă reală și a face un pas înainte spre antreprenoriat în industrie.
Doriți să aflați mai multe sau aveți încă îndoieli cu privire la programul care funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră?
Rezervă-ți o întâlnire personală de orientare online 1 la 1 pe site-ul nostru!
Veți avea posibilitatea de a organiza o convorbire pe Skype sau WhatsApp cu echipa noastră de admitere și de a vă pune întrebări. O șansă de a afla mai multe despre traseul educațional și procedura de înscriere, precum și despre serviciile suplimentare oferite de școală.
Bucurați-vă de Ziua Porților Deschise Virtuală
În deplină siguranță, conectându-vă de pe calculatorul de acasă sau de pe smartphone, veți putea "intra virtual" în școală, veți putea asculta în direct prezentarea cursului susținută de personalul nostru și le veți putea pune toate întrebările pe care le doriți.
Oportunități de carieră
- Catering și restaurante
- Paste proaspete și laboratoare aferente
- Activitati independente
Galerie
Curriculum
Structura cursului
- Cu normă întreagă
- 5 zile pe săptămână
- 3 săptămâni de demonstrații și sesiuni practice
- Faza de stagiu: opțională și activată la discreția directorului de educație la evaluarea cursului fazei rezidențiale
Cuprins
- Paste proaspete, uscate, umplute
- Paste făcute manual
- Fabricarea pastelor cu utilaje profesionale
- Uscare, pasteurizare și termen de valabilitate
- Context istoric despre paste
- Setarea, curățarea și întreținerea utilajelor
- Procesul de producție, costul alimentelor și gestionarea deșeurilor
- Ambalare
- Înființați și echipați un atelier de paste proaspete
- Gătitul pastele
- Cina restaurant italian – cursuri de paste