Programul "Master Brewer " din două campusuri va pregăti absolvenții pentru avansarea carierei lor prin aplicarea practică a fabricării berii. Teoria avansată și un modul amplu de aplicații practice avansate vor oferi absolvenților cunoștințele și experiența necesare pentru a înțelege fiecare zonă critică a fabricării de brichete comerciale.

Acest program de 20 de săptămâni este alcătuit din segmente, împărțite în module de la una la opt săptămâni, fiecare modul fiind specializat într-o anumită zonă a tehnologiei de fabricare a berii. Conținutul va aborda problemele legate de fabricarea berii din perspectivă internațională, oferind studenților educație și experiență care nu sunt oferite de nici o altă școală de bere.

Detalii despre program

Master Brewer Program începe cu 7 săptămâni de teatru de bere și de formare de afaceri efectuate la campusul nostru Siebel Institutul din Chicago. Elevii construiesc o înțelegere solidă a științelor și tehnologiilor utilizate în fabricile de bere de toate dimensiunile.

După terminarea modulelor din Chicago, elevii se deplasează la Academia Doemens din München, Germania, unde în timpul perioadei de 3 săptămâni se aplică cunoștințele dobândite din primele șapte săptămâni de studiu în mediul practic de preparare a băuturii Doemens. Elevii participă, de asemenea, la pregătirea teoretică privind prepararea berii la Doemens, inclusiv prezentări privind tehnicile de fabricare a berii utilizate în crearea stilurilor autentice de bere germane.

După finalizarea segmentului de 3 săptămâni de la Doemens Academy, studenții călătoresc pe Turul de studiu european pentru turneele de bere și furnizorii din industria berii, învățând cum informațiile pe care le-au câștigat în programul Diploma sunt utilizate în mediile de producție în lumea reală.

În primele 12 săptămâni ale programului WBA Master Brewer, studenții vor obține o perspectivă cu adevărat internațională asupra tehnicilor și tehnologiilor de fabricare a berii. Pentru a finaliza programul Master Brewer, studenții se reîntorc la Doemens Academy timp de 8 săptămâni de practică la nivel avansat care se ocupă de producția de bere, operațiunile de ambalare, munca de laborator și alte domenii critice pentru operațiunile de fabricare a berii, de toate dimensiunile, toate sub instrucțiunile și supravegherea unor dintre cei mai buni educatori din industria berii.

Elevii vor câștiga, de asemenea, din timpul petrecut în fabricile de bere și medii de bere din München, una dintre marile capitale ale berii din lume.

Elevii care iau programul complet, continuu, primesc bilet de avion dus-întors (Aeroportul Internațional Chicago O'Hare, Chicago, Statele Unite ale Americii, la Aeroportul Internațional Franz Joseph Strauss din München și înapoi la Chicago), în costul școlarizării. Camera și consiliul sunt responsabilitatea studenților din Chicago și Munchen.

Module incluse în acest program

  • 1W21: Materii prime și producția de musturi
  • 2W22: Producția de beri și controlul calității
  • 3W23: Tehnologie de ambalare și procesare
  • 4W24: Studii de afaceri privind fabricarea berii și studii tehnice
  • 5W25: Tehnici de fabricare a berii
  • 6W26: Turul de studiu european al fabricii de bere
  • 7W45: Tehnici avansate de fabricare a berii

Cerințe de admitere

Toți studenții care solicită un program, modul sau curs trebuie să aibă o vârstă legală de consum.

Acest program sau modul avansat necesită cunoașterea specifică a teoriei berii și / sau a științelor conexe, pentru a avea succes în procesul de evaluare, fie prin completarea cu succes a uneia dintre următoarele, cu excepția Modulelor 5 și 7 (vedeți informații despre excepții de mai jos).

(a) trecerea cu succes a cursului concis în tehnologia fabricării berii (campus sau online) sau
(b) trecerea cu succes a evaluării online

Excepții: Pentru a vă califica pentru modulul 5, trebuie să fi finalizat cu succes toate modulele 1-3. Pentru a vă califica pentru modulul 7, trebuie să fi trecut cu succes Modulele 1-6

Certificat

După finalizarea cu succes a acestui program, studenții vor primi certificatul WBA Master Brewer .

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Siebel Institute of Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
20 săptămâni
La zi
Price
29,850 USD
de școlarizare pentru perioada de iarnă 2018. $ 27,980.00 de școlarizare pentru toamna anului 2018.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date