Cursuri în Garden Design

Inchbald Scoala de Design pionier gradina design de formare in Marea Britanie, oferind cursuri care s-au axat pe design de gradina pentru mediul casnic. Acest lucru rămâne specialitatea noastră, dar ne-am extins și rafinat cursurile noastre de design de gradina pentru a găzdui creșterea cererii de profesionalism.

Scoala de design de gradina menține legături puternice cu profesia de design de grădină care să ne permită să plaseze studenții cu designeri stabilit. Vom continua să ne mândrie pe succesul studenților noștri pe piață. Față-alergători din lumea de design de gradina includ Inchbald de grădină absolvenți de design.

Cursurile noastre Garden Design

Cuprinzător curs de un an pentru Diplomă în Garden Design pregătește studenții pentru a intra în profesia de design de grădină. Printr-o serie de proiecte practice de proiectare, susținute de o înțelegere a principiilor de proiectare de grădină și concepte, elevii își dezvoltă abilități în proiectarea de grădină, analiza de design, design de plantare, amenajare a teritoriului greu și de construcție, desen și prezentare.

Cu cât este mai academic axat Diploma de studii postuniversitare și Diplomă de master cursuri în Garden Design sunt concepute pentru studenții care au nevoie de o adâncime mai mare intelectual în studiile lor.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Inchbald School of Design »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 - 3 anii
La zi
Price
22,945 GBP
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date