Program pregătitor de un an: olandeză ca limbă străină într-un context academic

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Pe baza cercetărilor științifice și a mai mult de 25 de ani de experiență Linguapolis , institutul lingvistic al University of Antwerp , a dezvoltat metode de predare a limbilor într-un mod eficient și motivant. Studenții noștri sunt învățați în medii stimulante și îndrumați de profesori cu înaltă calificare. Caracteristicile cheie ale programului nostru sunt interacțiunea, o abordare orientată spre rezultate și implicarea înaltă a elevilor.

Programul de un an olandez ca limbă străină într-un context academic se adresează studenților non-olandezi care doresc să se pregătească pentru a intra în învățământul superior în olandeză. Programul constă dintr-o combinație de cinci niveluri de achiziție de limbi și trei module concepute pentru a aprofunda cunoștințele participanților: Abilități de studiu academice; Cultură, politică și relații sociale; și fonetică și pronunție olandeză.

128926_CityCampusAulaRectorDhanispreview_Nieuwjaarsreceptie20172.jpg

Conținutul programului

În cadrul achiziției de limbi străine, Linguapolis începe de la nivelul absolut pentru începători și termină la nivelul 5, cu testul interuniversitar pentru olandeză ca limbă străină servind drept examen final. Trecerea acestui examen înseamnă că studenții respectă cerințele de limbă pentru învățământul superior și se pot înscrie pentru a studia în olandeză la o universitate sau un colegiu universitar flamand .

Cei mai experimentați profesori Linguapolis îi antrenează pe studenți atât în procesul lor de învățare a limbilor străine, cât și în alegerea finală a învățământului superior . Programul cuprinde și activități culturale (vizite la muzeu, seri de teatru, o petrecere de Crăciun, o călătorie de studiu la Gent etc.). Studenții pot participa la Taalmaat , programul de cunoaștere a limbii care se potrivește studenților cu studenți universitari care vorbesc olandez de la diferite facultăți. Taalmaat creează oportunitatea de a practica cotidianul olandez cu colegii într-un context informal și într-un cadru realist. De asemenea, studenții își fac o idee despre viața studenților, ceea ce îi va ajuta să se pregătească optim pentru studiile lor în Flandra.

De ce să alegi UAntwerp ?

Întâlnirea cu oameni din întreaga lume s-a dovedit a fi un aspect unic al acestui program pregătitor de un an. Toată lumea a avut propria poveste și a adus diferite păreri, tradiții ... Anul acesta mi-a oferit posibilitatea de a reflecta cu atenție asupra studiilor mele viitoare . Participarea la cursuri în timpul zilelor deschise ale universității mi-a permis să aleg o alegere bine întemeiată din gama largă de oportunități de studiu la universitățile flamande. "

Haroun | Maroc

128904_PrepyearDutch_Fotofiche_1180op361_meisjesinzuilengang1.jpg

Citiți o mărturie pe site-ul școlii

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of o ... Citeste mai mult

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of our student population comes from abroad. Citește mai puţin