Program intensiv de limba engleză

Generalități

Programul de descriere

Programul intensiv de limba engleză oferă instrucțiuni de engleză de calitate centrată pe Hristos pentru studenții internaționali, în pregătire pentru a intra în programele de licență și absolvire ale Dallas Baptist University și pentru alte obiective personale pentru studenții de vârstă tradițională și adulți, pentru a produce lideri slujitori care au capacitatea de a integra credința și învățând prin apelurile lor respective.

Programul de engleză intensivă (IEP) este modalitatea ideală de a învăța engleza și de a te pregăti pentru învățământul la nivel universitar din SUA Programul de engleză intensivă oferă instrucțiuni săptămânale cu normă întreagă de la profesori profesioniști, cu înaltă calificare, care sunt vorbitori nativi de limba engleză. Abilitățile dvs. de comunicare se vor îmbunătăți mult și veți dezvolta abilități de studiu și de cercetare mai bune. De asemenea, este oferit un program gratuit de îndrumare, care vă va oferi ajutorul individual necesar pentru a reuși și mai repede! Programul intensiv în engleză include, de asemenea, excursii culturale frecvente pe teren și vizite în casele americane, care vă vor ajuta să aflați mai multe despre cultura americană. După finalizarea cu succes a programului de engleză intensivă, veți fi eligibil să vă înscrieți la cursuri academice la DBU fără a lua examenele TOEFL sau IELTS.

Beneficiile studierii în programul de engleză intensivă:

  • Clasele mici pe tot parcursul anului oferite în termen de opt săptămâni.
  • Trei ore de credit academic pe semestru incluse în costul IEP.
  • Niveluri de bază, intermediare și avansate.
  • Nu este nevoie de TOEFL sau IELTS.

Acreditat de CEA

Programul de limba engleză intensiv al Dallas Baptist University este acreditat de Comisia de acreditare a programelor în limba engleză pentru perioada august 2017 până în august 2021 și este de acord să mențină standardele CEA pentru programe și instituții de limbă engleză. CEA este recunoscut de către secretarul american al educației ca agenție de acreditare recunoscută la nivel național pentru programe și instituții de limbă engleză din SUA

Comisia pentru acreditarea programelor în limba engleză (CEA) necesită toate programele acreditate, inclusiv programul de engleză intensivă al Dallas Baptist University , pentru a menține respectarea standardelor CEA.

PDPics / Pixabay

învățământ

Acestea sunt tarifele actuale pentru programul de engleză intensivă la Dallas Baptist University . Prețurile sunt prevăzute pentru sesiunea de 8 săptămâni și, de asemenea, 16 săptămâni.

-

8 săptămâni (o sesiune)

16 săptămâni (două sesiuni)

Taxe și taxe

$ 4.500 de

$ 8.000 de

DBU Locuință și produse alimentare

$ 2.500 de

$ 4.500 de

Asigurare de sanatate

$ 600 de

$ 600 de

Total

$ 7600 de

$ 13,100

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God.

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God. Citește mai puţin