Program Extins De Studii în știință

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Program Extins De Studii în știință

London South Bank University

Intrați în știință

Nu ați urmat traseul tradițional al științelor și al matematicii? Acesta este calea spre o carieră în lumea fascinantă a științei. În cadrul acestui program, echipa noastră de oameni de știință cu experiență vă va învăța fundamentele biologiei, chimiei și matematicii, precum și cele mai bune practici de laborator. Odată ce ați finalizat cu succes anul, puteți alege să progresați studiile dvs. aici la LSBU.


Î: Care este gradul extins?

R: Este un program structurat de 4/5 ani, în care primul an vă pregătește cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma un curs de nivel.


De ce studiați știința extinsă la LSBU?

Personalul nostru este expert, cu multe de împărțit. Deschideți-vă perspectivele în științele criminalistică, știința sportivă și de exerciții, științele alimentelor, bioscience sau nutriția umană. Dotări dedicate: beneficiați de laboratoare multifuncționale și de specialitate cu toate instrumentele de care vă așteptați în domeniile științifice moderne.


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Următoarele module prezintă elementul pregătitor (primul an) al programului dvs. global extins. Pentru detalii privind modulele la nivel de diplomă, vă rugăm să vă uitați la intrările de cursuri individuale ale rutei de avansare alese.

Acest an pregătitor vizează oferirea unei baze fundamentale a cunoștințelor pentru a trece la o calificare care să se potrivească viitoarelor dvs. ambiții de carieră. Nu trebuie să aveți totul în prealabil, tutori vor fi la îndemână pentru a vă sfătui.

Semestrul 1

 • Matematică I
 • Principii științifice
 • Studii și abilități de laborator

Semestrul 2

 • Matematică II
 • Biologie și aplicații
 • Chimie și aplicații


Angajabilitate

Vrei să schimbi lumea - și să câștigi bani buni? Cariera științifică este la fel de diversă încât inspiră. Ce vezi în viitorul tău?

 • Rezolvarea crimei?
 • Sprijinirea sportivilor de elită?
 • Transformarea sănătății comunităților întregi?
 • Hrăniți lumea?

Indiferent de ambițiile dvs., acest curs extins este primul pas interesant. Indiferent de Pathway care o alegeți, puteți fi sigur că aptitudinile științifice aplicate pe care le veți dezvolta vor fi întotdeauna în căutare.


LSBU Servicii de angajare

LSBU se angajează să vă susțină să vă dezvoltați capacitatea de angajare și să reușiți să obțineți un loc de muncă după ce ați absolvit. Calificarea dvs. va ajuta cu siguranță, dar într-o piață competitivă, trebuie să lucrați și pe capacitatea dvs. de angajare și pe căutarea carierei. Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile, să găsiți un loc de muncă, tehnici de interviu, experiență de lucru sau un stagiu și vă va ajuta să evaluați ce trebuie să faceți pentru a obține slujba pe care o doriți la sfârșitul cursului. LSBU oferă un serviciu cuprinzător de ocupare a forței de muncă, cu o serie de inițiative care să vă completeze studiile, printre care:

 • angajarea directă din partea angajatorilor care vin să intervieveze și să discute cu studenții
 • Agendă de locuri de muncă și agenții de recrutare din campus pentru a vă ajuta în căutarea unui loc de muncă
 • programe de mentorat și de umbrire a muncii.


Facilităţi

Amestecul nostru de laboratoare multifuncționale și de specialitate oferă spațiul și instrumentele pe care le-ați aștepta în laboratoarele moderne de analiză biologică, de mediu, sportive și medico-legale.

Laboratorul nostru de biochimie construit în scopuri este echipat cu facilități pentru realizarea unei game largi de teste chimice și biologice. Laboratoarele noastre medico-legale prezintă cele mai recente echipamente analitice, inclusiv microscopia electronică și spectrometria cu plasmă cuplată inductiv - ICPMS. Elevii pot efectua, de asemenea, teste ADN detaliate, cu legăturile puternice pe care le avem cu Brigada de Pompieri de la Londra oferind oportunități de analiză a multor situații din lumea reală.

Bazat la Universitatea, Centrul alimentar din Londra investighează toate aspectele legate de fabricarea alimentelor. Zona de producție-pilot și bucătăria sunt foarte implicați în dezvoltarea produselor. Zona noastră de performanță umană, cu laboratoare de biomecanică, fiziologie și analiză de mers, crește în reputație de la an la an. În ultimii trei ani, am asistat atât la nivel de elită / olimpic, cât și la sportivi în curs de dezvoltare.


Predand si invatand

Tutoring personal

În calitate de student licențiat în Științe Aplicate, în timpul primelor trei săptămâni la LSBU vi se va aloca un tutore numit. Rolul tutorelui tău este să fii principalul tău contact pentru sprijinul pentru dezvoltarea academică și profesională.

Tutorul dvs. vă va ajuta să beneficiați cât mai mult de timpul acordat de LSBU, oferind consultanță și semnalizări altor surse de sprijin în cadrul Universității.

Tutorul dvs. ar trebui să fie prima persoană de la universitate cu care vorbiți dacă aveți dificultăți care vă afectează munca. Acestea ar putea fi probleme academice, financiare, de sănătate sau de altă natură.

Veți avea o întâlnire programată cu tutorele dvs. personal în primul semestru. De aici, veți fi de acord să păstrați legătura cu dvs. și cât de des să vă întâlniți pe tot parcursul cursului. Puteți contacta tutorele pentru ajutor suplimentar prin e-mail.


Cerințe de intrare

 • Un nivel EEE sau
 • Diploma națională BTEC MPP sau
 • Accesul la calificări în domeniul HE cu 45 de cărți sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 64 de puncte UCAS.
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).

Salutăm calificările din întreaga lume. Limba engleză pentru studenții străini: scor IELTS de 6,0 sau Cambridge Proficiency sau Advanced Grade C.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 13125 GBP.
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala