Program Extins De Diplomă în Inginerie

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Program Extins De Diplomă în Inginerie

London South Bank University

Intrați în inginerie

Nu ați urmat traseul tradițional al științelor și al matematicii? Puteți să vă găsiți în continuare în profesiile de inginerie. Fie că sunteți un student matur care are nevoie de o diplomă pentru a-ți progresa cariera, cineva dintr-un mediu non-inginerie care caută să schimbe direcția, sau un absolvent de școală fără note pentru nivelul 4, acest program este pentru tine.

Acest curs acoperă fundamentele matematicii, științei și tehnologiei relevante pentru inginerie. Experiența câștigată în cursul anului și discuțiile cu tutori vă vor ajuta să alegeți gradul cel mai potrivit pentru interesele și abilitățile dvs.

Î: Care este gradul extins?

R: Este un program structurat de 4/5 ani, în care primul an vă pregătește cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma un curs de nivel.


De ce să studiezi ingineria aici?

 • Aveți alte angajamente? Luați ruta part-time - și treceți la un nivel cu frecvență redusă HNC / HND și gradul prea.

 • Resurse excelente pentru învățare: No.1 universitate din Londra pentru resursele de învățare în inginerie generală (Studiul național al studenților 2017).

 • Deschideți perspectivele dvs. în domeniul serviciilor electrice, mecanice, de construcții, chimice, petroliere și inginerie civilă.

 • Personalul nostru este expert, cu multe de împărțit.

 • Învățăm profesioniști de inginerie de peste 100 de ani.


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Următoarele module prezintă elementul pregătitor (primul an) al programului dvs. global extins. Pentru detalii privind modulele de la nivelul HNC / HND / BSc / BEng / MEng, vă rugăm să consultați rubricile individuale ale cursului de progresie selectat.

Acest an pregătitor vizează oferirea unei baze fundamentale a cunoștințelor pentru a trece la o calificare care să se potrivească viitoarelor dvs. ambiții de carieră. Nu trebuie să aveți totul în prealabil, tutori vor fi la îndemână pentru a vă sfătui. Rezultatele pe care le realizați pot restricționa opțiunile subiectului.

 • Matematici aplicate
 • Principii științifice pentru inginerie
 • Studii și abilități de laborator
 • Matematica pentru inginerie
 • Știința ingineriei

Plus un modul de specialitate de la:

 • Aplicații electronice practice (inginerie electrică)
 • Proiectare și modelare inginerie (inginerie mecanică și construcții)
 • Chimie și aplicații (inginerie chimică și petrolieră)
 • Construirea mediului construit (inginerie civilă)


Angajabilitate

Probabil că deja știți că ingineria este una dintre cele mai bine plătite și sigure din toate profesiile. Este, de asemenea, una dintre cele mai interesante! Ar trebui să știm - am educat ingineri profesioniști de peste 100 de ani.

Acest curs vă permite să continuați să studiați unul dintre cursurile HNC, HND, BSc (Hons) sau BEng (Hons) într-o serie de subiecte de inginerie. Indiferent de Pathway care o alegeți, puteți fi siguri că abilitățile tehnice aplicate pe care o veți dezvolta ca inginer vor fi mereu în căutare.

Căutați inspirație pentru carieră? Aruncați o privire la cariera noastră în ghidul de inginerie (fișier PDF 3.650 KB) pentru a vedea unde vă poate duce cariera.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Facilităţi

Atelierele noastre de inginerie sunt cea mai înaltă calitate din capitală - datorită gamei largi de echipamente specializate și a spațiului disponibil pentru predarea practică. Recomandările includ cele mai recente facilități de prototipuri rapide (inclusiv imprimare 3D), camere anechoice și camere de reverberație, laboratoare de testare a materialelor, laboratoare mecatronice, laboratoare electrice, suita de modelare a informațiilor despre clădiri, software de proiectare și modelare industrială standard și Centrul pentru clădiri regenerabile și eficiente (CEREB) - care este prima instituție de predare, cercetare și demonstrație din Londra pentru tehnologiile cu emisii reduse de carbon.


Cerințe de intrare

 • Un nivel DD sau
 • Diploma națională BTEC MPP sau
 • Accesul la calificările HE cu Pass sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 64 de puncte UCAS.
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică și engleză sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus).
 • Salutăm calificările din întreaga lume. Limba engleză pentru studenții străini: scor IELTS de 6,0 sau Cambridge Proficiency sau Advanced Grade C.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
4 - 5 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 13125 GBP. An 1 Taxă parțială în Regatul Unit / UE: 6166,67 £; Taxă internațională: 8750 £
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala