Program de certificat de management de proiect

Generalități

Programul de descriere

Alinierea organizațională depinde de faptul că managerii de proiect demonstrează abilități strategice în alocarea sarcinilor, timpului și resurselor pentru a livra în mod eficient proiectele la timp și în limita bugetului. Acest program de certificare este conceput pentru managerii de proiect și persoanele care aspiră să fie manageri de proiect pentru a dezvolta o abordare disciplinată a proiectelor. Veți dezvolta abilitățile și competențele cheie subliniate de PMI în triunghiul talentelor. La sfârșitul programului, veți avea abilitățile, instrumentele și încrederea pentru a conduce și gestiona cu succes proiecte în cadrul organizației dvs.

Programul prezintă atât o abordare teoretică, cât și practică a aplicațiilor pentru managementul proiectelor, în conformitate cu Un ghid pentru managementul proiectului, corpul cunoștințelor (PMBOK® Guide).

Programul nostru de certificare pregătește participanții să treacă testul de certificare și să devină Project Management Professionals (PMP) ®. Certificarea este recunoscută la nivel global și crește capacitatea de angajare și „promovarea capacității”.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The College of Continuing Education (CCE) at Sacramento State has been offering courses, seminars and workshops since 1951. Although times have changed since our founding, we remain committed to servi ... Citeste mai mult

The College of Continuing Education (CCE) at Sacramento State has been offering courses, seminars and workshops since 1951. Although times have changed since our founding, we remain committed to serving the community through higher education. Whether you’re interested in exploring just one course or enrolling in an entire degree or certificate program, CCE is here every step of the way to ensure you find the center of your success. Citește mai puţin