Programe Populare

Un program Pathway este o introducere de un an la un curriculum complet și îi pregătește pe studenți pentru admiterea lor la universitate. Aceste programe îi instruiesc pe studenți într-o varietate de teme precum Arte, Șiințe Umane, Afaceri, Biologie și Științele Vieții, Inginerie, Tehnologie, Științe Naturale și chiar mai mult. În plus, programele Pathway îi ajută pe studenții internaționali să își dezvolte fluența în vorbirea și scrierea limbii engleze în timp ce urmează anumite cursuri care au credite academice. Planurile sunt în general orientate către studenții care nu au rezultatele necesare la teste de limba engleză pentru a putea fi admiși pe o cale tradițională. Varietatea de programe Pathway poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe-ți acum căutarea aruncând o privire la cele mai populare programe Pathway enumerate mai jos.

Programe Pathway adăugate recent

TasTAFE

Diplomă în Tehnologia Informației (Programul Pathway )

Octombrie 10, 2018
TasTAFE profesorii lucrează în strânsă colaborare cu industria pentru a se asigura că aceștia predă competențe practice, practice și practice, care conduc la rezultate ale ocupării forței de muncă. Elevii vor dobândi o serie de abilități practice în programare, crearea de rețele, securitatea cibernetică, furnizarea de servicii, asistență pentru clienți și d… [+]ezvoltare web. [-]

Washington State University

Anul I în domeniul științelor sociale / umaniste

Septembrie 13, 2018
Anul I în domeniul științelor sociale / științelor umane vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul viitor al programului de licență de la Washington State University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitar… [+]e de la Washington State University . Această tranziție de la un program INTO WSU la un program de studii universitare se numește progresie. [-]

The University of Alabama at Birmingham

Anul internațional 1 în știință

Septembrie 13, 2018
Anul Internațional Unu în știință vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul viitor al programului de licență de la The University of Alabama at Birmingham . După finalizarea cu succes a programului Pathway , vi se garantează că veți intra în semestrul următor de studiu. Această tranziție spre universitate de la un program INTO se numește progresie.… [+] [-]

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Program Pathway

Ce sunt programele pathway?
Ce sunt programele pathway? Mai multe instituții de învățământ din întreaga lume oferă programe pathway pentru a-i ajuta pe studenții internaționali să finalizeze anumite cursuri academice creditate pentru a putea fi admiși la un program de studiu la nivel universitar. Adesea, studenții își dezvoltă și competența de a vorbi și scrie în limba engleză sau în limba de predare a țării unde doresc să studieze. Curriculum-ul este în general orientat către studenții care nu au rezultatele necesare la teste de limba engleză pentru a putea fi admiși pe o cale tradițională. În plus, unele programe oferă un anumit grup de cursuri pentru studenții care au nevoie de o opțiune economică pentru a se înscrie sau întoarce la colegiu. În unele cazuri, creditele obținute pot fi transferate spre un certificat sau o diplomă online prin intermediul școlii sponsorizante. Cursurile tind să dureze un an academic. Aceste programe reprezintă adesea colaborarea dintre școala sponsorizantă și un susținător financiar, precum proprietarul unei terțe părți a opțiunii INTO.

Care sunt beneficiile programelor pathway?
De ce sunt importante programele pathway? Aceste opțiuni fundamentale oferă soluții pentru unele dintre problemele cu care se confruntă studenții care încearcă să obțină accesul la învățământul superior. De exemplu, programele pathway pot reduce diferența de pregătire pentru unii studenți, oferindu-le celor cu limba engleză ca limbă secundară instruire în limbă și cultură. Astfel de planuri le oferă multor persoane din diferite sectoare șansa de a fi admiși la universitate. O persoană care lucrează, de exemplu, ar putea fi capabilă să termine un curs academic lejer care să îi îmbunătățească șansele și competențele pentru a avansa în carieră. Aceste opțiuni asistive sporesc încrederea studenților în completarea activităților educaționale și în urmarea eficientă a programelor universitare prin îmbunătățirea competențelor lor de scriere, comunicare și de gestionare a timpului, necesare pentru succes în învățământul superior.

La ce fel de carieră te poți aștepta cu programele pathway?
Programele pathway sunt concepute pentru a-i ajuta pe studenți să se pregătească pentru rigurozitatea și cheltuielile legate de învățământul superior, constituind un an pregătitor de la care studenții pot evolua spre un anumit program de studiu universitar. După finalizarea unui program pathway, studenții pot urma un studiu universitar care le poate deschide ușile către multe cariere. De exemplu, pentru a deveni învățător sau manager de vânzări, trebuie de cele mai multe ori să fi terminat un program de licență. Alte locuri de muncă bine plătite disponibile pentru cei care dețin diplome de licență pot varia de la directori de afaceri, la programatori pe calculatoare, la designeri grafici.

Când să mergi la programe pathway?
Studenții urmează de cele mai multe ori aceste programe înainte sau la începutul studiilor lor universitare, după terminarea liceului. Câti ani durează programele pathway? De obicei, studenții termină cursurile necesare în trei semestre. În unele școli asta înseamnă participarea la ore timp de trei semestre, deși numărul de semestre sau de trimestre variază în funcție de școală sau de țară. După terminarea cu succes a cursurilor, studenții ar trebui să fie pregătiți pentru a intra în al doilea an al programului de licență dorit.

Unde să urmezi programe pathway?
Programele pathway sunt relativ noi în învățământul superior, dar opțiunile de bază încep să apară în SUA, Marea Britanie, Australia și în întreaga lume. Universitățile utilizează adesea aceste repertorii de cursuri pentru a-și mări numărul de studenți internaționali. Asta este o veste bună pentru studenții care știu puțină engleză, dar care doresc să meargă la o universitate din străinătate, deoarece pot beneficia de un sprijin lingvistic suplimentar. O mare parte din munca necesară pentru programele pathway poate fi efectuată online. Pentru a finaliza cursurile, studenții ar putea avea nevoie de acces consistent la un calculator și la internet.

Care sunt costurile pentru un program pathway?
Costul total de participare la un program pathway variază în funcție de școală și de țară. Unii studenți consideră că abilitatea lor de a finaliza cursurile necesare poate fi afectată și de costurile altor taxe ocazionale.

Ce materii sunt disponibile la un program pathway?
Fiind un curriculum fundamental, cursurile pathway includ de obicei scrierea de bază, o introducere în finanțele personale, știință, muzică și/sau unele cursuri legate de competențele de zi cu zi. Dar asta poate varia în funcție de școală. Unele universități, de exmeplu, pot include cursuri de aptitudini educaționale precum scrierea sau tastarea notițelor și utilizarea calculatorului. După terminarea cursurilor, studenții pot aplica pentru un program de licență și își pot transfera certificatul fundațional ca prim an de facultate.

Ce tip de evaluări există pentru programele pathway?
Studenții trebuie de obicei să îndeplinească o varietate de sarcini pentru a finaliza cu succes un program pathway. Acestea pot include participarea la un anumit număr de întruniri în persoană sau online. Desigur, studenții ar trebui și să aibă planul de a completa sarcinile desemnate și de a obține note de trecere la teste de-a lungul cursurilor. Fiecare plan poate avea evaluări adaptate pentru a se potrivi tipului de curs, în funcție de școală și de sponsor.

Cum se compară programele pathway cu alte tipuri de studii?
Programele pathway sunt adesea considerate planuri fundamentale de curriculum. Aceste serii de cursuri pot fi comparate cu programele de licență, programele de an pregătitor sau cu studiile pregătitoare. De exemplu, un student poate obține un certificat universitar de management în afaceri prin intermediul unei școli online pentru a începe apoi cursuri la nivel de colegiu. Aceste cursuri online de certificare includ adesea lecții și manuale digitale, iar ajutorul la curs este oferit în general online sau prin e-mail. Un alt mod prin care studenții pot utiliza programele fundaționale și pregătitoare este de a-și dezvolta competențele necesare pentru a obține un loc de muncă sau pentru a progresa către programe competitive de studiu. Majoritatea programelor pathway oferă studii generale de scriere, matematică și alte materii de bază, dar unele cursuri pathway pot fi uneori mai specifice unui anumit domeniu de studiu precum contabilitatea sau știința politică. Primul an de studii postliceale tinde să includă cursuri de educație generală, dar din al doilea an, cursurile devin mai specializate pe subiectul relevant de studiu. Un program Postliceal de Arte în Afaceri și Management oferă de obicei cursuri de economie și de practici eficiente de afaceri, pe când un program Postliceal de Științe în Asistență Medicală oferă cunoștințe medicale. Programele fundaționale pathway nu au acest tip de specializare, în schimb îi pregătește pe studenți pentru a se înscrie la o Școală Postliceală.

Cum să aplici la programe pathway?
Cercetează programele pathway disponibile în întreaga lume pentru a-l găsi pe acela care ți se potrivește cel mai bine. Odată ce ai aceste informații, contactează biroul de admitere al școlii alese completând formularul de informații direct de pe profilul școlii.