Program dj turism

Generalități

45 locații disponibile

Programul de descriere

1

Īnregistrarea CONEXIUNE TOURING DJ PROGRAM: DISPONIBILE in toate cele 50 de state si Canada.

Cu sute de locatii din Statele Unite, precum Canada, Australia și Marea Britanie, Connection Recording a plasat mai mult de 11.000 de studenți ca ucenici de lucru (externs), în studiouri de înregistrare reale în cazul în care acestea au o șansă reală de a lansa cariera lor. Facem acest lucru prin parteneriatul cu sute de producători profesioniști și ingineri din întreaga lume, dintre care mulți au lucrat cu platina-vânzare și artiști Grammy-câștigătoare. Acești profesioniști din industria muzicală mentor studenții noștri-one unul unul în studiourile lor de înregistrare respective, oferind studenților noștri conexiuni hands-on experiență și lumea reală care au nevoie pentru a reuși în afaceri de muzică.

Mai multe despre Programul Touring DJ Connection Înregistrare

 • Crezi că ai ceea ce este nevoie pentru a face o viață ca un turneu sau un club de DJ?
 • Ai un gust uimitor în muzică?
 • Nu-i excela deja la crearea propriilor amestecuri și mashup, și doriți să-l ia la nivelul următor?
 • Va bazati pe energia live performance? Îți place când ringul de dans este plin?
 • Crezi că ai putea avea succes în industrie ca un DJ, dacă ai ști oamenii potriviți?

Conexiunea de înregistrare Live DJ Apprentice (extern) prin programul pe perechi, cu un grup de lucru, turism DJ care te va preda unu-la-unu ceea ce este nevoie pentru a avea succes pe cele mai mari scene ale lumii. Este final all-acces trece la muzica de afaceri, performanță. De scolarizare este de doar 9.400 $.

Învață de la profesioniștii din industrie

Probabil îți dai seama deja acest lucru, ci doar să fie clar: dacă doriți să devină un DJ de succes turnee, nu vei obține instrumentele, abilitățile sau conexiunile de care aveți nevoie stând într-o sală de clasă aglomerat și tu cu siguranță nu trebuie să șa te cu tone de datorii de student în proces. Ceea ce este cu adevărat nevoie să-și petreacă timpul într-un studio de inregistrari reale, de învățare de la un profesionist de lucru care face ceea ce vrei sa faci pentru un trai. Trebuie să știi cum să te porți în lumea muzicii și aveți nevoie de conexiuni reale ale industriei pentru a vă ajuta să luați lucrurile la nivelul următor. Acestea sunt toate lucrurile pe care le vei confrunta cu cu conexiunea de înregistrare, pentru că veți lucra cu profesioniști așa cum ați afla la locul de muncă. mentorii noștri au lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din muzica-oameni ca Skrillex, Lady Gaga, DJ Shadow și mai mult și acești jucători profesioniști sunt în picioare de către, dornici să te învețe secretele lor!

Nu fi pur și simplu un student. Deveni un ucenic (extern) de învățare de la un producător / DJ real de lucru, pentru o fractiune din ceea ce ar costa să fie faptul că student într-o sală de clasă. Aceasta este de departe cel mai bun mod de a perfecționa abilitățile dumneavoastră și rupe în industrie ca un DJ turistic.

Caracteristici de curs

 • Aflați într-un studio de înregistrare reală, nu într-o sală de clasă.
 • Aflați mai multe dintr-o, nu este un profesor cu normă întreagă experiență de lucru profesionale, fără conexiuni din industrie.
 • Aflați mai multe unu-la-unu de la mentorul tău. Un singur profesor la un singur elev.
 • Obține hands-on experiență și practică de învățare la locul de muncă.
 • Racordări importante ale industriei de-a lungul drum, care vă poate ajuta să obțineți concerte și de a lansa cariera ta.
 • Aflați într-un studio real, aproape de locul unde locuiți. Nu este nevoie să se mute (cu excepția cazului în care doriți să).
 • Aflați mai multe la propriul ritm.
 • Să plătească o școlarizare rezonabilă și absolvent cu datorii puține sau deloc.

Conexiunea Înregistrarea vă oferă o alternativă ieftină, practic la educație pe bază de clasă prin asocierea cu tine un DJ adevarat care poate ajuta să vă perfecționa abilitățile dumneavoastră. Dacă aveți pasiunea de a reuși și dorința de a lucra, avem numeroase DJ-ii în picioare de așteptare pentru a vă ajuta să realizeze potențialul.

2
3
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Recording Connection is an industry-recognized trade school, a division of the Recording, Radio, Film and Culinary Connection (RRFC). Our program is designed not only to train you for a career as ... Citeste mai mult

The Recording Connection is an industry-recognized trade school, a division of the Recording, Radio, Film and Culinary Connection (RRFC). Our program is designed not only to train you for a career as an audio engineer or music producer, but also to help you break into the industry by helping you gain real-world experience and connections. Citește mai puţin
Los Angeles , Birmingham , Brighton , Bristol , Cambridge , Cheltenham , Exeter , Ipswich , Leeds , Leicester , Liverpool , Londra , Manchester , Newcastle-upon-Tyne , Northampton , Norwich , Nottingham , Oxford , Plymouth , Sheffield , Stoke-on-Trent , Aberdeen , Dundee , Edinburgh , Glasgow , Belfast , Londonderry , Cardiff , Swansea , Plută , Bournemouth , Croydon , Londra Borough of Haringey , Stanmore , Worcester , York , Dublin , Canberra , Albury , Armidale , Portul Coffs , Dubbo , Goulburn , Lismore , Los Angeles + 44 Mai mult Mai Puțin