Citește Descrierea Oficială

2014 Program de vară în Legea chineză

  • Programul One: Luni 26 mai - vineri 06 iunie 2014 - program de două: Duminica 08 iunie, vineri 20 iunie 2014 - program de trei: Luni 07 iulie - vineri 18 iulie 2014

Poarta de acces la SHANGHAI, CHINA

Programul de vară din Legea chineză oferă o imagine de ansamblu a sistemului juridic chinez, cu un accent pe dreptul civil și comercial din China. Programul 2014 oferă următoarele cursuri (sub rezerva de a schimba în funcție de disponibilitate): - Legea chineză administrativ - Drept Constituțional chinezesc - Chineză Contract Law - Dreptul societatilor comerciale din China - Chineză Legea concurentei - Drept financiar chinezesc - Chineză Legea Comerțului Exterior - Chineză Legea Investiții Străine - chinezi pentru drepturile omului și problemele legate de muncă - chineză Dreptul Proprietății Intelectuale - chineză Arbitraj Comercial Internațional - Cultura chineză juridică - Legea chineză și Societatea chineză - Tort Legea chineză Programul va avea loc la Universitatea din Shanghai Jiao Tong Xuhui Campus, situat în centrul orașului Xujiahui centru comercial . În plus față de instruire sală de clasă și discuții, participanții vor vizita un număr de instituții juridice în Shanghai, inclusiv Tribunalul Poporului, CIETAC-Shanghai Shanghai sau Comisia de Arbitraj, Shanghai Stock Exchange (SSE) și birourile Shanghai de firme de avocatura din străinătate și din China. Programul include, de asemenea excursii de vizitare a obiectivelor turistice la atracțiile culturale majore în și în jurul Shanghai, cum ar fi orașul istoric Xitang și Oriental Pearl Tower. Vă rugăm să rețineți că cursurile și excursii sunt supuse determinare și reglare de KoGuan Facultatea de Drept.

Taxă

Valoarea totală a taxei de program pentru programul de vara de doua saptamani de la Legea chineză este RMB 12.000, care acoperă de școlarizare, cameră, mic dejun, excursii, deschiderea și închiderea recepție banchet.

Solicitanții care se aplică înainte de 1 februarie va primi 15% reducere Taxa de program și de elevi din KoGuan școlile partenere vor primi reducere de taxă în conformitate cu acordurile dintre cele două școli.

Aplicare

Pentru programele de vară în 2014, termenul limită de mai Sesiunea este de 10 martie; termenul limită de sesiunea din iulie este de 1 mai. Cererile trebuie să fie primite pe sau înainte de această dată.

Pentru a aplica la programele de vară 2014, solicitanții trebuie să completeze următoarele materiale de aplicare: 1. Formular de aplicare; (Cuvânt) 2. O scrisoare de recomandare; 3. O copie a certificatului de fluenta limba engleză (pentru non-vorbitori nativi); 4. CV; 5. Unul fotocopie lizibilă a primei pagini a pașaportului; 6. Numerele de contact de urgență; 7. O taxă de cerere nerambursabile de RMB ¥ 400 Candidatii interesati pot contacta Biroul Internațional Programe cu întrebări informale înainte de aplicare.

Plată

Taxa de cerere este nerambursabila si nu vor fi creditate la taxele de program de vară, în caz de acceptare.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2019
Duration
2 săptămâni
La zi
Price
12,000 CNY
2 săptămâni
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date