Program de studiu oxford

Crandall University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Program de studiu oxford

Crandall University

Anii petrecuți studiind față de gradul dumneavoastră de licență se spune că sunt printre cele mai interesante din viata ta; dar care spune că nu poate fi chiar mai bine?

Ce se întâmplă dacă ai putea petrece un semestru ca un student asociat la Universitatea Oxford? Ce se întâmplă dacă în timpul sejurului dumneavoastră ați trăit cu o familie britanica prietenos într-un oraș mic, în condiții de siguranță, și foarte pitoresc doar un tren câteva stații de la Oxford?

Ce se întâmplă dacă clase au fost predate de către experți locali în domeniile lor, iar dacă aceleași clase părăsit uneori sala de clasă pentru a studia la fața locului la muzee, teatre, gradini, Parlamentul Regatului Unit, precum și alte site-uri conexe? Ce se întâmplă dacă ai putea face dumneavoastră de cercetare de clasă într-una dintre cele mai mari biblioteci din lume?

Și pentru o bună măsură, să adăugați o adnotare permanent pe foaia matricolă dvs. de învățământ, care să ateste că ai studiat aceste cursuri în timp ce "un student asociat la Universitatea Oxford" (un starter converstation mare pentru locuri de muncă și facultate interviuri, ni sa spus).

Și unde te petrece vacanța de primăvară? Studenții noștri au plecat în Italia, Franța, Țările de Jos, Spania, Scoția, Irlanda, Egipt, Maroc și - pentru a numi doar câteva locuri. Totul e mult mai rezonabil atunci când ești deja în apropiere.

Programul Oxford este proiectat pentru a fi o experiență educațională de neuitat. Ne dorim ca studenții noștri să meargă dincolo de confortul de acasă și de a învăța mai multe despre lumea lor, pentru a studia cu posibilități nu sunt disponibile în mod normal pentru ei, și să crească într-un mod care pur și simplu nu s-ar întâmpla fără o experiență ca asta.

Dacă credeți că v-ar dori să fie parte din Oxford experiență Crandall, a parcurge aceste pagini Web (a se vedea meniul din stanga) si sa ne contactati pentru mai multe informatii. Suntem întotdeauna fericit să aud de la tine.

Ce Elevii au scris

"Trebuie să fie aici să cred cât de bun este cu adevarat!" "Am învățat mult în trei luni decât am crezut vreodată posibil, și iubit-o!", "Mărirea și plină de satisfacții, și în afară de clasă." "Oxford a fost un vis devenit realitate, și aș face din nou într-o clipă! "

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Moncton, New Brunswick
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Canada - Moncton, New Brunswick
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala