Read the Official Description

Acum ai șansa de o viata pentru a extinde abilitățile lor de limba engleza intr-un mod economic și distracție prin Programul Exchange Lumos. La programul de schimb, veți avea posibilitatea de a învăța limba engleză în Statele Unite, cu o instituție care înțelege nevoile dumneavoastra. Avem experienta pentru a vă ghida prin cerințele de imigrare și documente. Când compara prețurile noastre cu concurența va fi obtinerea nu numai o experiență superioară, dar vă vor fi de economisire de aproximativ 40% din ceea ce s-ar petrece în mod normal, pe un schimb de un program lună cu alte programe.

Programul nostru a fost dezvoltat cu metodologia mai modern, care a ajutat studenții noștri să prospere în universitățile americane de ani de zile. Cu programul Lumos Exchange nu numai că va fi o parte a acestei metode moderne de învățare, dar, de asemenea, au posibilitatea de a cunoaște cultura și stilul american de un mod distractiv de productiv, care nu poate fi găsit în altă parte.

În Lumos Language School avem programe intensive pentru studenții care sunt în clasa de cinci ore pe zi de oriunde de la o lună (Program de schimb) pe an.

4 - Programul Week

În programul nostru de schimb de 4 săptămâni veți avea clase de luni până vineri de la 9:00 la 13:00, cu un total de 80 de ore de clasă. Elevii vor avea un test de plasare înainte de a ajuns, care va ajuta la determinarea nivelului curs atunci când începe școala. Calendarele de clasă sunt împărțite în două clase care acoperă: Gramatica, citit, scris, vorbit și înțelegere.

La sfârșitul programului elevii de schimb va avea un test de ieșire similară cu testul de plasare pentru a ajuta la măsurarea progresului cu limba engleză în timpul celor patru săptămâni în care au fost imersate în cultura. Elevii primesc un certificat de participare de la programul de schimb Lumos Language School după finalizarea testului de ieșire.

Cine poate participa?

Singura restricție avem pentru programul de schimb este o cerință minimă de vârstă. Studenții trebuie să fie de cel puțin 14 ani sau avansat 14 în anul în care participă la program. Programul nostru este împărțit în 3 nivele diferite, astfel ne vom asigura că fiecare elev este la nivelul corect pentru nevoile dumneavoastră de limba engleză. Nu aveți nevoie să fie înscriși în orice școală de limbi străine sau ați luat orice clase în trecut, programul nostru de schimb este deschisă tuturor!

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Lumos Language School »

Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
4 săptămâni
La zi
By locations
By date
Start Date
Ian. 2020
Application deadline

Ian. 2020