Nostru Cursuri de juniori avea loc la mijlocul lunii iunie până la începutul lunii septembrie. De asemenea, vom rula programe de Paste Junior sau alte săptămâni de aranjament special. Va oferim grup închis sau "o la o" sau "doi la unu" cursuri Junior orice moment pe tot parcursul anului. Vârstele variază de la 9 ani în vârstă de până la 17 ani (diferite grupe de vârstă sunt separate și împărțite în grupul lor de vârstă și nivel de curs). Și nu uitați, avem English Summer Camp "Kids" noastre "pentru copiii de la 3 la 8 ani.

Elevii pot participa la un curs de-a merge luni. Sosirea la familia gazdă este, de obicei, pe duminică înainte de începerea cursului. Plecare este de obicei sambata de săptămâna trecută. Intrebati-ne despre tabara de vara special pentru copiii de 3-8 ani.

Toți profesorii noștri sunt calificați la un standard foarte ridicat. Pentru că suntem, de asemenea, un centru de formare a cadrelor didactice, propriile noastre metode de predare sunt mereu modernizate și reevaluate în scopul de a asigura programele noastre sunt eficiente și de succes pentru studenții noștri. Știm că elevii mai tineri urăsc fiind plictisit, nu doar în timpul lor liber, dar în sala de clasă de asemenea. Profesorii nostri juniori se va asigura că conținutul lecție este de a stimula, de activități distractive și eficiente și care va fi comunicare foarte relaxat în limba engleză cu noile colegii de clasă. Vei fi uimit de cât de interesant învățarea limbii engleze poate fi, mai ales atunci când aveți cu adevărat nevoie de ea pentru a comunica cu colegii dvs., familia gazdă și profesori. Dacă sunteți de învățare limba engleză la școala din țara ta, nu te va crede cât de mult mai bine va reuși și cu cât mai mult vei înțelege atunci când te duci acasă.

Următoarele caracteristici sunt incluse în taxele de:

  • 20 de lecții de limba engleză pe săptămână în clasele de micro-grup de numai medii de 8 elevi.
  • Un program de petrecere a timpului liber complet și variat, transport cu autocarul sau cu barca la și de la excursii de după-amiază.
  • Toate excursii însoțite de profesori / ghiduri / lideri **. - IMPORTANT: - Toate Inchiriere de echipamente pentru activități de agrement sportive.
  • Ferryboat sau tarifele de transport cu autocarul pentru excursii de o zi plină.
  • Taxele de intrare la toate locurile de petrecere a timpului liber / divertisment.
  • Sfârșitul desigur Graded Certificat - Profesorii raport detaliat și recomandări pentru studii suplimentare pentru a continua progresele înregistrate.
  • Dupa curs Suport: Elevii pot e-mail de întrebări de limbă engleză tutorilor Atlantic din propria lor țară pentru ajutor în timpul viitor an academic.

Vezi 4 mai multe cursuri de la Atlantic S.E.A.L »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date