Furnizarea de excelență în educație Înscriere Interpretare Limba din 1986

"O ușă pentru viitorul dvs." Începând cu 1986, HCC a preluat un rol de conducere în îmbunătățirea serviciilor de interpretariat locale și de stat pentru persoanele surde și greu de auz, dezvoltând un program de intervievare a limbajului semnelor în două săptămâni.

interpreți profesioniști furnizează o legătură între surzi și persoanele de auz într-o varietate de situații, inclusiv, dar fără a se limita la: contexte educaționale, religioase, medicale și de sănătate mintală.

Programul de Interpretare Limbajul semnelor la HCC este proiectat pentru a oferi studenților cu abilități lingvistice semn, o înțelegere a culturii surd, cunoașterea rolului și dezvoltarea abilităților interpretului de a pregăti studenții pentru profesia de interpretare în limbajul semnelor.

Limbajul semnelor Interpreții sunt în cerere. Odată cu trecerea americanii cu handicap Act, precum și creșterea Video Relay Services nevoia de interpreți calificați a crescut și va continua să crească. Cererea de interpreți formați depășește cu mult oferta.

oportunități de carieră abundă de asemenea. În plus față de numeroasele oportunități de afaceri, interpreții sunt angajați de angajatori publici și privați, inclusiv:

  • Organizațiile educaționale
  • organizațiile comunitare
  • Facilitati medicale
  • Agentii guvernamentale
  • Agențiile de aplicare a legii
  • Agentii temporare
  • Biserici și producții de teatru

Programul de Interpretare Limbajul semnelor este oferit pe campusul Dale Mabry.

Programul de interpretare în limbajul semnelor HCC este un program de admitere deschis și nici o cerere specială suplimentară sau admitere la Programul de Interpretare Limbajul semnelor este necesară dincolo de admitere regulate la colegiu.

Acei studenți care intră care au urmat cursuri acreditate ASL în liceu poate fi capabil de a transfera credite ca colegiu paralel, în cazul în care cursurile au fost aprobate ca destinații de plasare avansate sau cursuri duble de înscriere sau în cazul în care cursurile au fost luate în Hillsborough County Liceele. HCC si SDHC au un acord de articulație care să permită studenților, care intră în program de interpretare în limbajul semnelor, care au completat ASL I și II în liceu pentru a lua ASL II la HCC și de a primi credit colegiu pentru ASL I după completarea unui anumit număr de cursuri de program. Consultați-vă cu îndrumarea consilierului tău de liceu pentru mai multe informații.

Cursuri de limba semnelor de interpretare sunt predate pe un program fix semestru într-o secvență de cinci semestru și student la zi de înscriere este recom¬mended. Cursuri trebuie să fie luate în ordinea prescrisă, în scopul de a dezvolta competențe profesionale în progresie ordonată

Care participă elevii pe o bază part-time poate necesita un timp suplimentar pentru a finaliza programul, dar trebuie să programeze cursuri în funcție de secvența recomandată. O întâlnire cu Program Manager al limbii Programul de interpretare Sign ar trebui să fie aranjate în ceea ce privește programarea adecvată a cerințelor de curs de program pentru studenții part-time înainte de a începe cursul de lucru.

Studenții care finalizează cu diploma de studii superioare pot fi pregătiți să ia evaluarea performanței educaționale interpret (EIPA), la absolvire. Studenții care finalizează cu gradul AS va trebui să completeze un pod suplimentar de 18 de credite în învățământul general pentru a fi eligibil pentru transferul în formarea interpreților BA Programul de la Universitatea din Florida de Sud și / sau / programul ASL limba engleză Interpretare de la Universitatea din Florida de Nord.

Mai multe dintre cursurile de gradul AS satisface, de asemenea, cursurile de pre-condiție pentru programele de licență în interpretarea și în afara statului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 30 mai multe cursuri de la Hillsborough Community College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date