Programul de Internship-ul în China - Beijing, Shanghai și Chengdu

Cu 10 de ani de experienta plasarea tinerelor talente în societăți profesionale de China pe bază de echipa noastră multilingvă este dedicat pentru a oferi cele mai bune oportunități de internship internaționale în Beijing, Shanghai sau Chengdu.

Intern de la Beijing, Shanghai sau Chengdu

Participa la Internship nostru la programul China, în oricare Beijing, Shanghai sau Chengdu, alegerea este de până la tine! Toate aplicațiile pe tot parcursul anului, programe demara la începutul fiecărei luni.

Stagii de top-evaluat într-o rețea largă de companii internaționale în diverse sectoare

Ne asigurăm că, destinația dvs. de plasare de internship se potrivește nevoilor si dorintelor tale.

De la multinaționale la IMM-uri, ne extindem continuu rețeaua noastră de companii de încredere chineze și internaționale într-o gamă largă de domenii (arhitectura, drept, finanțe, imobiliare, management de eveniment, turism, IT, etc.).

Ne-am angajat să oferim cea mai bună experiență profesională, în conformitate cu fundal de învățământ profesional și goals.You va ști destinația dvs. de plasare de internship înainte de a ajunge ta!

Un program personalizat pentru a optimiza, China experiența dvs.

În plus față de destinația dvs. de plasare de internship, vă oferim mai mult de 4 ore pe săptămână de cursuri din China și activități culturale pe săptămână.

Învățare chineză va îmbogăți calitatea experienței tale China.

Dincolo de noua experiență profesională, aceasta va ajuta să înțelegeți intrarile si iesirile de cultura chineza.

Învățare online folosind Skritter, cea mai bună aplicație on-line pentru practicarea de vocabular chinezesc

Învățare nu se încheie în afara sălii de clasă. Elevii Hutong Scoala primi un abonament gratuit 6 luni la Skritter. Skritter este complet integrat în metodele noastre de predare, permițându-vă să studieze și analiză de vocabular mai eficient. Elevii pot apoi să se concentreze pe interacțiunea mai activă în timpul de clasă, care să permită competență oral amplificat.

Cazare în apartamente moderne și 24/7 asistență practică

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă în condiții de siguranță și confortabil, asigurându-vă puteți concentra pe ceea ce este important: de învățare, descoperirea China, acumularea de experiență profesională și se bucură de șederea în Regatul Mijlociu!

Spiritului comunitar unic

Hutong Scoala aduce oamenii impreuna, din diferite naționalități și medii diferite, toate motivate de un interes comun ... China! O a doua familie departe de casă ...

Professional proces de potrivire stagiu

Procesul nostru de potrivire stagiu are ca scop găsirea ai stagiului chiar în China, la firma dreapta unde poți învăța și munci bazează pe o descriere clară stagiu.

Veți ști destinația dvs. de plasare de internship inainte de a sosi in China.

Pre-admitere

Ne ecran CV-ul / CV-ul pentru a confirma pre-admitere. Cererea dumneavoastră este transferat la un manager de cont specializata in sectorul aleasă de activitate.

Evaluarea goluri

Vom selecta poziții de internship relevante și fiabile pentru tine.

Vă interviu prin telefon sau Skype pentru a evalua motivația și confirmați o bună înțelegere a obiectivele tale profesionale si personale.

Evaluarea de catre companie si interviu

Am prezinte CV-ul / CV-ul companiilor negocieze condiții de stagiu Organizați un telefon sau un interviu Skype cu posibile viitorii angajatori

Admitere

După aprobarea de către ambele părți poziția de internship va fi confirmată. Departamentul nostru de Admitere vă ajută să vă aranjați pentru prepararea de sosire în China.

Program predat în:
Engleză
Chinez

Vezi 1 mai multe cursuri de la Hutong School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 - 6 luni
La zi
Price
24,100 HKD
(1 lună) - 71,150 HKD (6 luni)
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date