Studiu Postliceal

Caută 345 Studii de Curs 2019

Masterat

Ce sunt Studiile Postliceale?

Studiile postliceale reprezintă un tip de învățământ superior oferit la colegii comunale, școli tehnice și universități, și care durează aproximativ doi ani pentru a fi completat. În unele țări, diploma de studii postliceale poate fi oferită după ce studentul completează primii doi ani dintr-un program de licență. Unele tipuri convenționale de studii postliceale sunt Postliceal în Arte (AA), Postliceal în Științe (AS) și Postliceal în Științe Aplicate (AAS). Studiile postliceale reprezintă tipul de învățământ superior necesar pentru unele domenii profesionale, pe când în alte sectoare acestea reprezintă un avantaj față de cei fără diplomă.

 

Care sunt beneficiile Studiilor Postliceale?

Există numeroase beneficii ale studiului la un program postliceal. O diplomă postliceală oferă studentului experiența de colegiu timp de doi ani. Asta dezvoltă o înțelegere mai avansată a domeniului profesional de interes, dar poate și să ajute în construirea de caracter. Absolvenții de studii postliceale sunt adesea mai bine căutați decât cei care un dețin o diplomă de învățământ superior, și pot de asemenea fi eligibili pentru salarii mai mari. Angajatorii recunosc familiaritatea aprofundată și înțelegerea crescută a subiectului care vine cu studiul la nivel postliceal.

Ce studiem la un program de Studii Postliceale?

Programele postliceale sunt oferite într-o varietate largă de specializări în majoritatea disciplinelor academice. Există studii postliceale în Tehnologie, Afaceri, Arte, Științe Umane, Științe Sociale și Științe Naturale. Programele postliceale sunt oferite la școli din întreaga lume. De exemplu, unii doresc să obțină o diplomă de Studii Postliceale în Design Interior și Decorare în Australia, iar alții o diplomă de Postliceal în Știință de Asistență Juridică în SUA.

La ce fel de îmbunătățire profesională te poți aștepta după terminarea Studiilor Postliceale?

Obținerea unei diplome de studii postliceale poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra planurilor de carieră; de la competivitate în căutarea unui loc de muncă, până la eligibilitatea pentru promovare. Companiile pot fi mai dispuse să ia în considerare o ofertă de promovare de la un profesionist cu experiență de lucru dacă acesta are și o diplomă. Studiile postliceale pot deschide poarta și spre continuarea învățământului superior, iar unele credite pot fi chiar transferabile la un program de licență sau de masterat.

Care sunt costurile pentru Studiile Postliceale?

Costurile pentru un program de studii postliceale pot varia de la o țară la alta, și de la o școală la alta. Taxele de școlarizare pot varia și în funcție de subiectul studiilor postliceale. Este important să aduni informații legate de costurile unui program de studii postliceale în timp te hotărăști care studiu postliceal este potrivit pentru tine. Poți contacta școala care oferă programul de studii postliceale pe care vrei să îl alegi pentru a primi mai multe informații legate de taxele de școlarizare, alte costuri și posibilitatea de a primi sprijin financiar (sub forma unei burse sau unui alt tip de ajutor).

De ce să faci Studii Postliceale Online?

 

Urmarea unui program de studii postliceale online poate deschide poarta către învățământul suporior pentru cei ce altfel nu ar fi avut posibilitatea de a studia datorită conflictului de program sau locației. Programele de studii postliceale online folosesc tehnologia de e-learning pentru a aduce sala de clasă la tine acasă sau oriunde ai fi. Lucrul cu un program încărcat poate părea descurajant, dar programele de studii postliceale online sunt concepute pentru a te ajuta să îți realizezi obiectivele fără a trebui să renunți la alte angajamente. Profesorii pot comunica în mod direct cu studenții lor la programele de studii postliceale online. Rezultatul final al absolvirii unui program de studii postliceale online este acealși pe care îl obțin și studenții cu normă întreagă din campus.

Citește Mai Mult

Asociat de știință în științele fizice și pre-inginerie

Valley Forge Military College
Campus Cu normă întreagă August 2019 Statele Unite ale Americii Wayne

Programul asociat al Științei în Științe Fizice și Pre-Inginerie oferă studenților o bază solidă în metoda științifică și cunoașterea principiilor care guvernează funcționarea lumii fizice. [+]

Programul asociat al Științei în Științe Fizice și Pre-Inginerie oferă studenților o bază solidă în metoda științifică și cunoașterea principiilor care guvernează funcționarea lumii fizice. Elevii din acest program pot alege una din două piese, bazate pe interesul lor: de cercetare in fizica, Bio-fizica, Geofizica, Tech Industrial, sau pre-Engineering.

Pista de pre-inginerie este structurat pentru acei studenți care intenționează să transfere într-un program de inginerie și cere elevilor să ia cursuri specifice în calcul și inginerie staticii.

Programe de studii

Tradiția noastră militară aduce beneficii tuturor studenților: cei care merg pe la formarea ofițerilor și cei care aleg să urmeze alte căi. Un studiu realizat de Korn / Ferry International arată că abilitățile de lider învățat în formarea militară spori succesul în viață corporativă - care ar putea fi motivul pentru mulți dintre absolvenții noștri merg pe la căpitan propriile afaceri. Oricare ar fi scopul tau, VFMC are programe academice care vă vor ajuta să ajungi acolo.... [-]


High School Diploma de Master Associates Pathway

Brighton College Virtual High School
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Liceul și colegiul au devenit mai ușor! Puteți completa diploma de liceu și gradul de asociați în același timp, cu un program special oferit numai la Brighton College Virtual High School ! [+]

Liceul și colegiul au devenit mai ușor! Puteți completa diploma de liceu și gradul de asociați în același timp, cu un program special oferit numai la Brighton College Virtual High School !

La BCVHS se referă la alegerile dvs. de diplomă de liceu ca Diplome Pathways . Noi le numim Pathways , deoarece noi credem că studenții ar trebui să folosească timpul în liceu să se angajeze pe cont propriu personale Pathway spre succes.

Oferind programe online acreditate cu un curriculum aprobat de NCAA pentru studenții care doresc să obțină acces la toate avantajele unei educații americane, BCVHS oferă o educație de nivel mondial - oriunde te afli în lume. De asemenea, acesta oferă toate avantajele învățării online, inclusiv flexibilitatea, accesibilitatea și personalizarea, făcând astfel chiar mai ușor pentru elevi să-și atingă obiectivele.... [-]


Asociat în știința aplicată în managementul lanțului de aprovizionare

Washtenaw Community College
Online Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Statele Unite ale Americii Ann Arbor

Acesta este un program online. Elevii pot finaliza acest program din țara lor de origine. Elevii vor învăța cum să alinieze strategiile lanțului de aprovizionare cu obiectivele corporative pentru a coordona furnizorii, producătorii, distribuitorii și comercianții cu amănuntul, asigurând că produsele și serviciile sunt disponibile consumatorului final în timp util și rentabil, satisfăcând în același timp cerințele clienților. Ca parte a programului, studenții vor fi pregătiți să ia testele necesare pentru a-și primi certificarea industriei CLA (Certified Logistics Associate) și CLT (Certified Logistics Technician). [+]

Acest program este disponibil în campus sau online

Descriere

Acest program pregătește studenții pentru locuri de muncă cu atribuții atribuite unui contabil începător, cum ar fi verificarea adăugărilor, verificarea auditurilor, postări, vouchere, analizarea conturilor și întocmirea situațiilor financiare. Multe dintre cursuri se transferă la colegii de patru ani.

Articularea

Washtenaw Community College din Ann Arbor, Michigan are peste 120 de acorduri de articulare cu colegii de patru ani din întreaga țară. Elevii care intenționează să se transfere la un colegiu de patru ani ar trebui să se întâlnească cu un consilier pentru a asigura cerințele acordului de transfer Michigan sunt îndeplinite.... [-]


Grad asociat de afaceri în management internațional de hotel și stațiune

Blue Mountains International Hotel Management School China
Campus Cu normă întreagă 2 anii March 2019 China Suzhou

Acest program de gradul oferă studenților o afacere larg - concentrat de educație și formare în toate aspectele cheie ale managementului hotelului și stațiune. Programul pregătește studenții pentru funcții de supraveghere și de gestionare stagiar la absolvire în industria hotelieră, precum și sectoarele de cazare, ospitalitate și turism asociate. [+]

Studiu Călătorie

2 ani în China - Associate de Afaceri (International Hotel and Resort Management)

6 luni în Australia - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management)

Acest program de gradul oferă studenților o afacere larg - concentrat de educație și formare în toate aspectele cheie ale managementului hotelului și stațiune. Programul pregătește studenții pentru funcții de supraveghere și de gestionare stagiar la absolvire în industria hotelieră, precum și sectoarele de cazare, ospitalitate și turism asociate.

Studiul nostru de doi ani de licență Diploma de Afaceri (International Hotel & Resort Management) în Suzhou.

De ce studiu la Școala Blue Mountains International Hotel Management Suzhou?Studiu la Australia și Asia Pacific Number 1 stele School (TNS sondaj 2013) Absolvent cu o calificare recunoscută la nivel mondial, concepute special pentru industria hoteliera (TEQSA Acreditat) Beneficiați de avantajele și oportunitățile de carieră globale disponibile în timp ce studia în China. Absolvenții se mute cu succes începând de excelente oportunități de carieră în industria hotelieră la nivel mondial. Studenții internaționali studiază limba chineză în întreaga Associate de Afaceri (Hotel & Resort Management) și sunt prevăzute cu suport viza de student complet. Avantaje LOCURI DE MUNCA GARANTATE Ospitalitatea și Turismul este cea mai rapidă creștere industria din lume. Industria ospitalitatii din China este în plină expansiune. CALIFICARE RECUNOSCUTE PE PLAN INTERNATIONAL Școala a stabilit o rețea mare de hoteluri lanț internaționale și instituții de învățământ în care elevii au construit cariera lor sau încurajate și educația lor, datorită de peste mări la educația lor ospitalitate.... [-]

Asociat în Arte în Educația Wilderness

Lake Tahoe Community College
Campus September 2019 Statele Unite ale Americii South Lake Tahoe

Programul de educație Wilderness la Lake Tahoe Community College oferă cursuri de teren academice în Sierra Nevada. Cursurile noastre îi provoacă pe studenți să învețe nu numai din cărți, ci și din peisajul natural. Deoarece învățarea și traiul sunt integrate în teren, cursurile noastre oferă oportunitatea atât pentru creșterea intelectuală, cât și pentru cea personală. Căutăm elevii cu o curiozitate în ceea ce privește lumea naturală, dorința de a lucra din greu și capacitatea de a călători și de a studia în mod cooperativ într-un mediu în aer liber. [+]

Programul de educație Wilderness la Lake Tahoe Community College oferă cursuri de teren academice în Sierra Nevada. Cursurile noastre îi provoacă pe studenți să învețe nu numai din cărți, ci și din peisajul natural. Deoarece învățarea și traiul sunt integrate în teren, cursurile noastre oferă oportunitatea atât pentru creșterea intelectuală, cât și pentru cea personală. Căutăm elevii cu o curiozitate în ceea ce privește lumea naturală, dorința de a lucra din greu și capacitatea de a călători și de a studia în mod cooperativ într-un mediu în aer liber.

Diploma sau certificatul de educație în cadrul Wilderness este conceput pentru a pregăti elevii să devină specialiști teoretic și tehnic competenți în domeniul sălbatic, care își pot aplica abilitățile ca lideri în aer liber în diverse grupuri și medii într-o lume cu o populație tot mai mare și resursele sălbatice finite. Curriculumul oferă o bază echilibrată pentru toate aspectele educației în sălbăticie / recreere în aer liber. Elevii vor dobândi competențe de bază în activități în aer liber, abilități de prim-ajutor în sălbăticie, teorie educațională experimentală, dinamică a grupului, teorie și abilități de conducere, și conștientizare ecologică. Se pune accentul pe integrarea muncii academice și a abilităților tehnice. Completarea majore este adecvată pentru studenții care sunt orientați spre exterior și care caută îmbogățirea și creșterea individuală.... [-]


Asociat în Cosmetologie

Seward County Community College
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Liberal

Programul de cosmetologie de la SCCC oferă studenților posibilitatea de a dezvolta o gamă largă de abilități tehnice în designul părului, în tehnica unghiilor și în îngrijirea pielii. Prin cursuri de clasă și instruire clinică, studenții învață cele mai recente tehnici de tăiere, stil, culoare și îngrijire a părului; pedichiura, manichiura, sfaturi si tehnici de unghii; și facials, ceruire, machiaj și tehnici de îngrijire a pielii. În urma finalizării programului, studenții de cosmetologie pot să participe la examenul de licențiere de stat, care este necesar pentru a practica cosmetologia în statul Kansas. Legile statului pentru munca ca cosmetolog variază; câmpul de cosmetologie oferă o gamă largă de opțiuni de carieră, cum ar fi coafura, machiaj, consultant pentru îngrijirea pielii, tehnician pentru unghii, manager de salon sau spa / proprietar, colorist pentru păr, stilist de fotografie, educator de produs, consultant distribuitor / vânzări și multe altele. [+]

Programul de cosmetologie de la SCCC oferă studenților posibilitatea de a dezvolta o gamă largă de abilități tehnice în designul părului, în tehnica unghiilor și în îngrijirea pielii. prin clasă și instruire clinică, elevii învață cele mai recente tehnici de tăiere, stil, culoare și îngrijire a părului; pedichiura, manichiura, sfaturi si tehnici de unghii; și facials, ceruire, machiaj și tehnici de îngrijire a pielii.

Deschis în iulie 2001, clădirea de 6.000 de metri pătrați este situată în colțul nord-vest al campusului și este dotată cu o parcare bine luminată pentru studenți și clienți și oferă parcare cu handicap destinată. Clinica salonului școlii de cosmetică dispune de o zonă de primire confortabilă, care include un afișaj mare de produse profesionale cu amănuntul.... [-]


Asociat al științei în artele liberale

College of the Rockies
Campus 2 anii September 2019 Canada Cranbrook

Toate gradele asociate College of the Rockies sunt echivalente cu primii doi ani de licență în arte sau în științe. Elevii ar trebui să planifice cu atenție pentru a se asigura că toate cerințele de grad sunt îndeplinite. Consilierii în domeniul educației sunt disponibili pentru a ajuta studenții să-și planifice selecțiile cursurilor pentru diplomele asociate. [+]

Prezentare generală

Toate gradele asociate College of the Rockies sunt echivalente cu primii doi ani de licență în arte sau în științe. Elevii ar trebui să planifice cu atenție pentru a se asigura că toate cerințele de grad sunt îndeplinite. Consilierii în domeniul educației sunt disponibili pentru a ajuta studenții să-și planifice selecțiile cursurilor pentru diplomele asociate.

Cerințe generaleCredite de șase semestre din cursurile primului și celui de-al doilea an.O notă medie globală de C sau mai bună, calculată pe toate cursurile care se calculează spre un grad asociat, cu un grad minim de C în oricare dintre cursuri.DefinițiiUn curs de primul an este definit ca un curs care a atribuit un credit de transfer la nivelul 100 la UBC, SFU, UVic sau UNBC.Un curs de doi ani este definit ca un curs care a atribuit sau nu a atribuit un credit de transfer la nivel de 200 sau mai mare la UBC, SFU, UVic sau UNBC.Un curs de arte este un curs într-o arie de specialitate pentru care există o diplomă de bacalaureat de arte la UBC, SFU, UVic sau UNBC. Aceste instituții sunt responsabile pentru determinarea cerințelor de cursuri pentru științele umaniste (inclusiv creația și artele spectacolului) și a științelor sociale.Un curs de știință este un curs într-o zonă de studiu pentru care există o diplomă de bacalaureat de știință sau o diplomă de bacalaureat în științe aplicate la UBC, SFU, UVic sau UNBC.... [-]

Asociat de Științe Aplicate în Pre-Inginerie

Wallace State Community College
Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Statele Unite ale Americii Hanceville

Programul Pre-Engineering este conceput pentru studenții care doresc să se pregătească pentru o carieră în Inginerie. [+]

AEROPORTUL PROPUNERILOR Asociat în știință - studii generaleDespre Pre-Inginerie

Programul Pre-Engineering este conceput pentru studenții care doresc să se pregătească pentru o carieră în Inginerie. Studenții interesați ar trebui să discute obiectivele educaționale și de carieră cu un consultant de inginerie cât mai curând posibil înainte de a intra în cursuri pentru a asigura o selecție corectă a cursului. Elevii trebuie să urmeze procedurile standard de admitere ale Colegiului.

Elevii își vor spori cunoștințele de matematică și știință, astfel încât aceștia să aibă o bază de cunoștințe de bază dar largă, care să completeze studiile de inginerie la transfer. Elevii ar trebui să fie în măsură să navigheze cu succes căile de inginerie chimică, inginerie civilă, sau alte domenii de inginerie.... [-]


Asociat în gradul de justiție penală

Spartanburg Methodist College
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 luni July 2019 Statele Unite ale Americii Spartanburg + 1 mai mult

Indiferent dacă sunteți în căutarea de a vă deplasa într-o nouă poziție sau doar doriți satisfacția de a finaliza gradul dvs. ... un online Associate în gradul de justiție penală vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele! Programul de justiție penală online a Spartanburg Methodist College vă oferă flexibilitatea și oportunitatea de a vă completa studiile oricând, oriunde. [+]

Un asociat online în gradul de justiție penală vă va ajuta să învățați abilități care pot duce la locuri de muncă mai mari și la oportunități de promovare și vă pot distinge de competiție. Acest program a fost conceput în spiritul profesional. Experiența noastră virtuală în clasă vă oferă flexibilitatea de a vă completa gradul într-un mediu eficient de învățare - 100% Online. Cursurile sunt concepute și predate de către profesioniști de top din domeniu și includ: Introducere în Sistemul de Justiție Penală, Administrația Poliției, Introducere în Criminologie, Dovezi și Proceduri Penale, Introducere în Dreptul Penal, Relații Juvenile, Introducere în Corecții și Introducere în Criminalistică Ştiinţă.... [-]


Asociat de Pre-Inginerie

Snow College
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Ephraim

Snow College continuă să ofere studenților care intenționează să se transfere la o universitate și să urmeze o diplomă de bacalaureat în oricare dintre domeniile tradiționale de inginerie. Acest grad de doi ani necesită un accent de cursuri în inginerie, matematică și științe fizice, cu mai puține cerințe de învățământ general decât Associate of Science (AS) sau Associate of Arts (AA) grad. Se anticipează că un student va câștiga, de asemenea, un grad AS în timp ce la Snow College , dar cursuri suplimentare vor fi necesare pentru a finaliza echilibrul de cerințele de învățământ general pentru acest grad. [+]

Programul de inginerie

Snow College continuă să ofere studenților care intenționează să se transfere la o universitate și să urmeze o diplomă de bacalaureat în oricare dintre domeniile tradiționale de inginerie. Acest grad de doi ani necesită un accent de cursuri în inginerie, matematică și științe fizice, cu mai puține cerințe de învățământ general decât Associate of Science (AS) sau Associate of Arts (AA) grad. Se anticipează că un student va câștiga, de asemenea, un grad AS în timp ce la Snow College , dar cursuri suplimentare vor fi necesare pentru a finaliza echilibrul de cerințele de învățământ general pentru acest grad.

rezultate

Elevii care dau un accent deosebit în inginerie de la Snow College vor trebui să demonstreze că au o cunoaștere activă a teoriilor și principiilor fizicii în domeniile mecanicii newtoniene, gravitației, electricității și magnetismului, mișcării undelor și a opțiunilor fizice; sunt familiarizați cu metodele standard de analiză matematică, inclusiv trigonometria și geometria analitică, calculul diferențial și integral, matricile și algebra liniară și soluțiile la ecuațiile diferențiale; să înțeleagă rolul chimiei în mediul nostru fizic și biologic, deoarece se referă la structura atomică și moleculară, legile termodinamicii și modul în care se schimbă energia între sisteme; poate lucra eficient într-un grup pentru a realiza un obiectiv și poate aduce o contribuție semnificativă la rezultatul său; poate combina cunoștințele de fizică și chimie, împreună cu abilitățile analitice ale matematicii pentru a găsi soluții la problemele tehnice de care beneficiază societatea; poate utiliza computerul pentru a stoca și procesa date tehnice, pentru a... [-]


Associate de ieri - Administrarea afacerilor

Parkland College
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Champaign

Cu opțiuni de carieră, care variază de la asistent de birou la management de nivel superior, administrarea afacerilor este un câmp de carieră popular în rândul studenților care planifică transferul la un colegiu sau universitate de patru ani. Gradul nostru de transfer oferă cursuri de bursier de nivel înalt și secundar la nivel general, precum și cursuri de contabilitate, sisteme informatice de afaceri și dreptul afacerilor. [+]

Cu opțiuni de carieră, care variază de la asistent de birou la management de nivel superior, administrarea afacerilor este un câmp de carieră popular în rândul studenților care planifică transferul la un colegiu sau universitate de patru ani. Gradul nostru de transfer oferă cursuri de bursier de nivel înalt și secundar la nivel general, precum și cursuri de contabilitate, sisteme informatice de afaceri și dreptul afacerilor.

Programul de administrare a afacerilor include cursuri de afaceri generale, contabilitate, finanțe, marketing și management, precum și cursuri de educație generală. Opțiunea este disponibilă pentru a lua cele mai multe clase în format online./>... [-]


Program de formare atletic

Independence Community College
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Independence

Programul doi ani de studiu în formare atletic la ICC este conceput pentru studenții care sunt interesați într-un aliat profesie de ingrijire a sanatatii specializat în îngrijirea sănătății sportivilor. Studențești ICC formatori atletice vor dobândi cunoștințe valoroase de formare atletic și abilități atât prin cadre didactice universitare și experiențe practice ... [+]

Programul de formare atletic

Programul doi ani de studiu în formare atletic la ICC este conceput pentru studenții care sunt interesați într-un aliat profesie de ingrijire a sanatatii specializat în îngrijirea sănătății sportivilor. Studențești ICC formatori atletice vor dobândi cunoștințe valoroase de formare atletic și abilități atât prin cadre didactice universitare și experiențe practice.

Atunci când nu se ocupă în mod direct cu un prejudiciu la locul de muncă sau pe terenul de joc, formatori atletice de lucru de multe ori pentru a educa oamenii cu privire la modul de a evita leziunile comune, cum ar fi entorse, tulpini și alte locuri de muncă sau de sport legate de leziuni.... [-]


Asociat în Arte Frumoase (AFA) Artă, Muzică

Moraine Valley Community College
Campus Cu normă întreagă 64 - 65 ore September 2019 Statele Unite ale Americii Palos Hills

Acest program necesită un minim de 64 ore de credit și oferă cursuri de fundație necesare în primii doi ani de un grad de muzică. Elevii interesați de transferul la un program de bacalaureat ar trebui să fie conștienți de faptul că transferul de admitere va fi competitiv și, în general, necesită o audiție, împreună cu examenele de plasament pentru admiterea la majore, avansate de plasare a cursului și luarea în considerare bursa. [+]

AFA Gradul de Artă, Muzică

Elevii își pot absolvi primii doi ani de studiu la Valea Moraine pentru aproape orice program de licență la un colegiu sau universitate de patru ani. Fiecare dintre clasele asociate din Valley Moraine - asociat în arte (AA), asociat în științe (AS), asociat în studii generale (AGS) și asociat în arte frumoase (AFA) electives specifice. Pentru un transfer de succes, elevii trebuie să ia în considerare care sunt colegiul sau universitatea de patru ani pe care doresc să o urmeze și va trebui să aleagă cu atenție cursurile. Consilierea academică din Moraine Valley este disponibilă pentru a ajuta studenții să dezvolte un plan educațional individual.... [-]


Asociat in administrarea afacerilor

Goodwin College
Campus Cu normă întreagă 1 - 4 semestre Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii East Hartford

gradul nostru asociat in Business Administration vă permite să adaptați gradul dumneavoastră și programul dvs. pentru a îndeplini obiectivele de carieră specifice. [+]

Gradul croitor dvs.

Nostru grad asociat in Business Administration vă permite să adaptați gradul dumneavoastră și programul dvs. pentru a îndeplini obiectivele de carieră specifice.

Vei avea capacitatea de a concentra eforturile în mod eficient printr-o concentrare în non-profit Management, Office Management, Medical Management Office, și Property Management și Achiziții. Iti poti construi propriul program, care funcționează cel mai bine pentru tine. Ia-clase pe-campus, on-line, sau într-un format hibrid. Pentru o mai mare flexibilitate, aveți posibilitatea să ia accelerat 7 clase ½ săptămână sau clase standard de 15 săptămâni pentru a termina gradul dvs. la propriul ritm.... [-]


Asociat de Științe în Administrarea Afacerilor

Humboldt International University
Online Cu jumătate de normă 24 luni March 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Asociat of Science în programul de afaceri se concentrează pe educarea, formarea și dezvoltarea abilităților elevilor de a gestiona complexitatea tot mai mare de afaceri. Programul va oferi o bază pe care să construiască o carieră de succes în afaceri și de a oferi înțelegerea punerii în aplicare a funcțiilor de afaceri în mediul local și internațional. [+]

Asociat of Science în programul de afaceri se concentrează pe educarea, formarea și dezvoltarea abilităților elevilor de a gestiona complexitatea tot mai mare de afaceri. Programul va oferi o bază pe care să construiască o carieră de succes în afaceri și de a oferi înțelegerea punerii în aplicare a funcțiilor de afaceri în mediul local și internațional. Acest program oferă o secvență de cursuri care furnizează conținut coerent și riguros aliniate la standardele dificile academice și cunoștințe tehnice relevante și abilitățile necesare pentru a se pregăti pentru educație și carieră, cum ar fi posturi de conducere stagiar la nivel de intrare în marketing și mediul de afaceri internațional în continuare.... [-]