ACADEMICCOURSES

Caută Studii de Curs în Calcul 2021 în Statele Unite ale ghirlandă în Statele Unite ale Americii

Un program postliceal este un program universitar care durează de obicei aproximativ doi ani pentru a fi completat. Studenții care termină un astfel de program pot fie să se angajeze cu normă întreagă pe o poziție de entry-level, sau pot să urmeze un program de licență.

Studiile tehnicilor de calcul pot acoperi dezvoltarea și design-ul sistemelor de hardware și de software, procesarea informațiilor, crearea de diferite tipuri de divertisment și media de comunicare și cercetare științifică pe calculatoare. Acest domeniu include diferite discipline precum tehnologia informației, inginerie de software, ingineria calculatoarelor și știința calculatoarelor.  

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Garland, Texas este un orașul de origine a mai mult de 200.000 de locuitori rang printre primele o sută populate orase din SUA, orașul are un număr semnificativ de biblioteci deservesc colegiu publicului larg și universitate privată găsit aici, printre alte instituții. Diverse programe în afaceri și management sunt oferite, printre altele.

Solicită Informații Studii Postliceale în Calcul în Statele Unite ale ghirlandă în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Calcul, ghirlandă Filter

Diplomă asociată electronică și tehnologie computerizată

Remington College
Program Asociat
Sept 2021
Campus

Programul de tehnologie electronică și informatică este oferit în campusul nostru din Memphis, TN.

Citeste mai mult