ACADEMICCOURSES

Caută Studii Postliceale în Calcul 2021 în Statele Unite ale Kirkland în Statele Unite ale Americii

O diplomă postliceală este de obicei oferită de către colegii comunitare, colegii tehnice și colegii de 4 ani. Făcut cu normă întreagă, un program postliceal durează de obicei doi ani.  

Cei care studiază în domeniul tehnicilor de calcul pot explora o varietate de subiecte, inclusiv dezvoltarea și design-ul sistemelor, hardware, software, managementul informațiilor, structurare și procesare și crearea diferitelor forme de media.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Kirkland este un oras de 50.000 în King County, Washington apropiere de Seattle. Explorează Marina Park. Situat în zona pietonală centru prietenos, adaposteste multe galerii de arta mici, cafenele și restaurante.

Solicită Informații Studii de Curs în Calcul în Statele Unite ale Kirkland în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Calcul, Kirkland Filter

Calcul și dezvoltare software

Lake Washington Institute Of Technology
Program Asociat
Sept 2021
Engleză
Campus

Situat chiar în afara orașului Seattle, Washington, Lake Washington Institute Of Technology (LWTech) oferă acum o diplomă asociată și aplică o diplomă de licență în informatic ...

Citeste mai mult