ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Înfrumusețare

Un grad asociat durează aproximativ doi ani pentru a finaliza, și este aproximativ echivalent cu student în anul întâi și al doilea de studentie an într-un colegiu sau universitate. Studenții se pot înscrie în programe specifice, bazate pe interese sau obiectivele lor.

Ce este un asociat de ieri în cosmetologie? Acest accent Programul se axează pe studiul de diferite servicii de înfrumusețare, inclusiv hair styling, manichiură, de îngrijire a pielii, și aplicarea machiaj. Elevii pot învăța tehnici de Cosmetică eficiente și sigure în orice sau toate aceste domenii de specializare. Cerințele de curs variază între diferite programe, deși cele mai bune programe din acest domeniu încearcă să expune pe elevi la diferite tehnici de styling oferind în același timp cât mai multe cunoștințe practice și mâinile pe experiența posibil.

Acest grad este o alegere avantajoasă pentru studenții care doresc o carieră în produsele cosmetice, în mare parte pentru că aceasta conferă o astfel de experiență de calitate și poate crește foarte mult șansele unui student 's de a obține angajat.În ochii multor angajatori, absolventi ai acestor programe sunt candidați mult mai puternici pentru o carieră ca cosmetologi decât candidații fără studii în domeniu.

De înscriere și înregistrare taxele pentru programele de cosmetologie va varia de la școală la școală. Biroul de admitere de fiecare școală va fi capabil să răspundă la orice întrebări cu privire la un program de costuri 's.

Având în vedere faptul că multe programe de cosmetica ofera o gama larga de cursuri, de un grad asociat în acest domeniu se poate traduce în mai multe carieră plină diferite. De-a lungul școlarizării, elevii pot obține o mare de cunoștințe și experiență de lucru cu părul, unghiile si pielea. Acest lucru le face bine echipate pentru a căuta locuri de muncă ca stilisti, manichiură, si make-up artisti. Aceste poziții sunt predominant disponibile în saloane, spa-uri, și studiouri.

În cazul în care frumusețea este pasiunea ta, o Associate în cosmetologie poate fi calea perfecta de studiu pentru a vă ajuta să vă atinge obiectivele personale si profesionale. Multe programe online sunt disponibile, și puteți restrânge alternativele dumneavoastră la un program care se va întâlni programul și interesele dumneavoastră. Căutare pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

3 Rezultate din Înfrumusețare Filter

Asociat în științe: cosmetologie

Citrus College
Asociat în Științe
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Campus

O Programul Cosmetică de studiu conduce la un asociat al Science ieri. Acest grad necesită finalizarea cu succes a 55 de unități de cursuri.

Citeste mai mult

Gradele de cosmetologie

Kirtland Community College
Program Asociat
Sept 2021
Engleză
Campus

Veți învăța cât doriți despre cosmetologie. Puteți obține elementele de bază și puteți începe să lucrați sau puteți învăța suficient pentru a vă putea deține propriul salon. ...

Citeste mai mult

înfrumusețare

Texarkana College
Asociat în Științe
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

În centrul unui pivot, educația Point vă învață de ce se află în spatele modului de cosmetologie. Profesioniștii instruiți în Pivot Point cunosc elementele de bază care îi vor ...

Citeste mai mult