Produse esențiale franceze de panificație
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Informatie cheie
Locația campusului
Yssingeaux, Franţa
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 months
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 9.130 / per course *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* preturi nete
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
În acest program intensiv, hands-on, veți învăța de la - și veți lucra cu - unii dintre cei mai buni bucătari care operează în domeniul panificației franceze.
Veți pregăti pâine obișnuită, tradițională și specială, având în același timp posibilitatea de a crea viennoiserii doscate sau pufoase.
Cu o teorie aplicată răspândită pe tot parcursul programului, plus vizitele companiei și sesiunile dedicate proiectării și fotografiei, programul vă va echipa cu o cunoștință de coacere și patiserie care este o bază perfectă pentru viitoarea dvs. carieră
Oportunități de muncă și carieră:
- Antreprenor
- Brutar
- Design de panificatie
- Producție de panificație
- furnizor
Structura programului:
- Brutărie franceză și brutărie artistică - 3 săptămâni
- Vieneziserie franceză - 3 săptămâni
- Snacking de brutărie - 1 săptămână
- Tehnici de patiserie în brutărie - 1 săptămână
Durata: 2 luni
Cerințe de admitere:
Nu este necesară o diplomă sau experiență anterioară
18 ani minim
Franceză A2
Următorul aport - 25 mai 2021
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online
Certificat în panificație – Preangajare
- Toronto, Canada
Diplomă în managementul artelor de panificație și patiserie
- Toronto, Canada