Produse esențiale despre ciocolată și produse de cofetărie franceze
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Informatie cheie
Locația campusului
Yssingeaux, Franţa
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 months
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 9.190 / per course *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* preturi nete.
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Destinat entuziaștilor și antreprenorilor, acest program ridică capacitatea abilităților și tehnicilor care au făcut ca ciocolatarii francezi să fie invidia lumii. Lucrând cu bucătari și experți de renume, veți învăța cum să aplicați tehnicile fundamentale pentru crearea ciocolatei și a cofetăriei, precum și să obțineți cunoștințe unice cu privire la noile tendințe și ingrediente ale ciocolatei.
Cu o teorie aplicată răspândită pe întreg programul, plus vizitele companiei și sesiunile dedicate proiectării și fotografiei, programul vă va dota cu abilitățile necesare pentru a lucra cu ciocolată și produse pentru produse diferite, inclusiv deserturi pe bază de ciocolată, bomboane de ciocolată și cofetării.
Oportunități de muncă și carieră:
- Antreprenor
- Ciocolată și cofetărie
- Ciocolată și design de cofetărie
- Producție de ciocolată
Durata: 2 luni
Structura programului:
- Ciocolată Tehnici fundamentale -3 săptămâni
- Cofetărie - 2 săptămâni
- Patiserie pe bază de ciocolată -1 săptămână
- Capodopere artistice - 2 săptămâni
Cerințe de admitere:
Nu este necesară o diplomă sau experiență anterioară
18 ani minim
Franceză A2
Următorul aport - În perioada 6 iulie 2020 - 28 august 2020
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Marea diplomă elvețiană în patiserie și arte ciocolatei
- Port-Valais, Elveţia
Introducere în noțiunile fundamentale ale ciocolatei și cofetăriei (certificat)
- Paris, Franţa
Diploma de patiserie franceză și italiană
- Parma, Italia
- Colorno, Italia