Produse De Patiserie Bucătar-șef

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Produse De Patiserie Bucătar-șef

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Învață abilități de patiserie specializat și abilități practice și de lucru la nivel înalt pentru prepararea produselor de patiserie. Elevii învață profesia de patiserie bucătar-șef pentru a lucra în medii cum ar fi cafenele si patiserii, patiserii artizanale, restaurante de calitate, și alte întreprinderi de patiserie.

Curs capacele

  • Reglementări practică de igienă - HACCP
  • Proprietăți alimentare
  • Personal și organizație de afaceri într-o companie de luare patiserie
  • Caracteristicile și tehnicile de echipamente si utilaje patiserie pentru prelucrarea aluatului, dospire și coacere
  • Ciclul de lucru de produse de patiserie
  • Tehnologii de patiserie
  • Tehnici de producție pentru aluaturi de bază
  • Tehnicile de producție, compoziția, umplere, și decorarea produselor de patiserie
  • Tehnicile de lucru ale cacao și ciocolată
  • De lucru ca un bucătar de patiserie: cerințele legale și de securitate muncă
  • Aplicarea abilităților învățate (stagiu)
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iunie 2019
Duration
Durata
1 - 3 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
5 EUR
Locations
Italia - Florence, Tuscany
Data începerii : Iunie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iunie 2019
Italia - Florence, Tuscany
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala