Read the Official Description

Învață abilități de patiserie specializat și abilități practice și de lucru la nivel înalt pentru prepararea produselor de patiserie. Elevii învață profesia de patiserie bucătar-șef pentru a lucra în medii cum ar fi cafenele si patiserii, patiserii artizanale, restaurante de calitate, și alte întreprinderi de patiserie.

Curs capacele

  • Reglementări practică de igienă - HACCP
  • Proprietăți alimentare
  • Personal și organizație de afaceri într-o companie de luare patiserie
  • Caracteristicile și tehnicile de echipamente si utilaje patiserie pentru prelucrarea aluatului, dospire și coacere
  • Ciclul de lucru de produse de patiserie
  • Tehnologii de patiserie
  • Tehnici de producție pentru aluaturi de bază
  • Tehnicile de producție, compoziția, umplere, și decorarea produselor de patiserie
  • Tehnicile de lucru ale cacao și ciocolată
  • De lucru ca un bucătar de patiserie: cerințele legale și de securitate muncă
  • Aplicarea abilităților învățate (stagiu)
Program taught in:
Engleză
Italiană

See 3 more programs offered by La Scuola di Cucina - Cuisine Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Duration
1 - 3 luni
La zi
Price
5 EUR
By locations
By date
Start Date
Iunie 2019
Application deadline

Iunie 2019

Location
Application deadline
End Date