2

Aflați cum puteți să producă și să scrie melodiile pe care le auziți în topuri în fiecare zi, în clasele de nu mai mult de șase persoane, Și pentru a obține diploma noastră extinsă. Ea poartă până la 420 de puncte UCAS, care este echivalent cu trei clase A * la un nivel.

Stiluri acoperite sunt de dans comercial, Rock, Singer / compozitoare, Urban, și în afara & out Pop! Au cunoștințele și abilitățile de la mai multe stiluri de muzică în dulapul dumneavoastră să iasă în evidență din mulțime în genul tău. Veti beneficia de tehnici de învățare profesionale de la compozitori cu experiență, producători și ingineri, inclusiv Grammy-câștigători. Suntem mandri sa le enumeram pe toate, de la toate programele noastre de pe pagina noastră de tutori. Să fie motivați și inspirați de instructori, colegii de clasă, și se simt boutiquey noastre facilitatea în centrul de creație, care este London Fields.

3

Ableton Live 9

vizualizare sesiune Ableton Live 9-l revoluționar de software de producție de muzică face. compozitorii de top-line poate auditie toate combinațiile de muzica pe care am compus on-the-fly, făcând melodii de scriere distractiv, creativ și mai productiv. Acesta este motivul pentru care începe off pe Ableton. Suntem un centru de formare certificate oficial Ableton și toți cursanții GMP pot beneficia de o reducere de 40%. Și tu vei fi întotdeauna în măsură să vă reîmprospăta cu acces liber la toate intro-ul nostru gratuit și tutoriale plătite Ableton on-line avansate pe Youtube în timpul, și după ce ați terminat programul.

Fundația Muzică & Compoziție

Plin de sfaturi contemporane și tehnici de producție de înregistrare și cunoștințe aveți nevoie pentru a pune împreună propriul dvs. comercial (pop, rock,, cântăreț / compozitor urban și dans comercial) apte pentru întâlniri de cale suport A & R și case de producție de muzică. Programare la bas linii, siruri de caractere, sinteza de bază, sculptura sunete organice, voce si melodie aranjarea, obtinerea de sunetele potrivite, și pune totul împreună pentru a face dvs. de sunet urmări ca unul și gata pentru un master mix.

Hit Top-Line songwriting

V-ați întrebat vreodată de ce melodii pe care le scrii sunt în regulă, dar nu suna ca hit-uri? Ai citit cărți și tutoriale compozitor vizionate pe YouTube fără a le face de fapt nici o diferență? Acest modul de top-line songwriting iti spune ce alte surse, fie nu știu sau nu vor să renunțe la-conceptele comune aici sunt concepute pentru a aduce în cele din urmă a lovit compozitorul în tine!

Sunet Inginerie & Producătoare Vocal

În modul nostru de inginerie de sunet vă va stăpâni arta de a înregistra instrumente comune, inclusiv chitara, bas, pian și sintetizatoare. Da, există o artă de a înregistra synth-uri! Secțiunea de producție vocală nu este destinată în special cântăreți, dar la compozitori și producători. Pentru că, chiar dacă nu ne cântăm, avem încă nevoie să fie în măsură să încurajeze, antrenor și să producă artiști și soliști vocali de sesiune, și cu atât mai știm despre canto, productia vocala si voce de înregistrare, cu atât mai bine partea principală a song- noastre avantajul vocal-va suna! Bineînțeles, chiar dacă acoperim tehnica vocala, canto real în clasă nu este obligatorie - este OK pentru a asculta doar!

Pro Logic X

Până la sfârșitul acestui modul, veți fi fermoarul în jurul Logic Pro X ca un profesionist, obtinerea de la trântă cu caracteristici avansate, cum ar fi Flexpitch, MIDI FX, tocarea bucle și făcându-le propria ta în EXS24, alături de învățare totul despre toate sunete fabuloase încorporate și FX acum sunt incluse în această stație de lucru audio digital complet cuprinzătoare. Mulți producători de contemporani preferă Logic pentru "sunet", și puteți utiliza atât Ableton și logica, împreună, astfel încât să obțineți cel mai bun din ambele lumi.

Amestecarea & Mastering

În primul rând, vom ieși din ceea ce s-ar învăța ca un inginer profesionist prin acoperirea acustică și cum să configurați mediul de studio acasă corect. Apoi este pe chestii distractive: în profunzime EQ, umplerea spectrului de frecvențe, controlerele dinamice, mixare voce, modul de a face doar câteva elemente de sunet imens, și de a face toate piesele audio ca unul a explora toate noile plugin-uri uimitoare în cadrul cel mai recent pachet Native Instruments Komplete. Pe măsură ce învățați aceste tehnici de amestecare, vi se va arata modul in care acestea se aplică în cadrul muzicii electronice.

Sunet Design & Producție

Mulți producători de pro muzica nu primesc sinteza substractivă trecut în întreaga lor carieră, dar va acoperi substractiv, wavetable, granule, aditiv și frecvență modulate sinteză toate folosind Logic Pro X a fost construit în arsenalul de sintetizatoare. Vor fi, de asemenea, de prelevare de probe, reeșantionare, glitch, și tehnici mai avansate de luare a bate în această secțiune pe măsură ce dezvolta sunet.

Afaceri de Muzică

Introducere-afacerile cu muzică ieri, astăzi, și în viitor, drepturi și societăți, avocați și managerii, companiile de înregistrări și editori. & Licențierea Synchronisation, DIY Instrumente, vinde muzica, cum sa observat și bate la uși.

Muzica Producator

Acest modul explorează rolurile producătorului muzical și reunește numeroasele individuale componente, abilitățile și conceptele din toate etapele, de la pre-producție până la finalizarea și livrarea versiunii finale. Ne concentrăm pe concepte, cum ar fi crearea de emoție prin sunet și performanță, vizualizarea și definirea direcției de producție și atingerea obiectivului de producție. Prin înțelegerea conceptelor esențiale ale producției de muzică, aranjamentul ambelor note muzicale și "câmpul sonic". Veți învăța cum să facă trupa sau artist solo (acest lucru ar putea fi tu însuți), atât unic și convingătoare pentru a obține cele mai bune din actul tău.

Excursii

Mai degrabă decât cu o clasă kitted cu ceea ce un studio de înregistrare ar fi în ea, vă vom duce la un studio complet comercial de înregistrare Miloco din Londra, astfel încât ai putea fi de învățare cum funcționează fluxul de semnal pe o consolă Neve în timp ce Florența și mașina sau Blur sunt înregistrați albumul lor în ușa camerei următoare! De asemenea, vom vizita acolo unde a început totul pentru școală, Briggs Warehouse, în cazul în care va ajunge să joace și programul într-o cameră plină de sintetizatoare analogice vechi și jucării pentru a găsi unele sunete reale analogice pentru piesele. Artiști recente în atelierul nostru vechi includ Soul Clap, Robert Owens și Rui da Silva.

360 ore | £ 4999

  • 20 săptămâni non-stop | Mar, Weds, joi | 11am - 18
  • Start: 02 august
  • Anul universitar | Trei semestre de 10 săptămâni | Vi & Joi | 11am - 18
  • Start: A treia Joi a lunii septembrie | 2: Al doilea Joi Ianuarie | 3: Ultima Joi Aprilie
  • | serilor Șase săptămâni 10 semestre | Mon & Mar | Șapte jumate noaptea - 10:30
  • Start: A treia luni din septembrie | 2: a doua luni din ianuarie | 3: Ultima Weds aprilie (x 2)
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Garnish Music Production School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2020
Duration
20 săptămâni
Part time
La zi
Price
4,999 GBP
După locații
După dată
Start Date
Aug 2020
Termen limită de aplicare

Aug 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date