Categorii populare

Programe An Pregătitor/Studii Pregătitoare

Un an pregătitor sau studiile pregătitoare reprezintă o introducere de un an la un curriculum complet de studii și îi pregătește pe studenți pentru intrarea lor la universitate. Aceste programe îi instruiesc pe studenți într-o varietate de teme precum Arte, Șiințe Umane, Afaceri, Biologie și Științele Vieții, Inginerie, Tehnologie, Științe Naturale și chiar mai mult. Varietatea diferitelor programe de an pregătitor și studii pregătitoare poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe-ți acum căutarea aruncând o privire la cele mai populare programe de an pregătitor enumerate mai jos.

Programe de An Pregătitor Adăugate Recent

The University Center

Programul de pregătire universitară

Octombrie 7, 2018
The University Center este o școală completă de învățământ preșcolar și de pregătire universitară. Noi ajutăm studenții internaționali să se pregătească pentru limba engleză și succesul academic la marile universități americane.

Carfax College Oxford

Cursuri de pregătire universitară

Septembrie 18, 2018
Carfax oferă o gamă largă de cursuri pentru elevii care se adresează universităților britanice și americane, precum și celor care doresc să participe la universități din întreaga lume.

University of Tyumen

Programul Fundației

Septembrie 26, 2018
University of Tyumen este mândră să ofere un program pregătitor pentru acei studenți străini care doresc să studieze la o universitate rusă, dar care au nevoie de o pregătire suplimentară pentru a-și îmbunătăți abilitățile academice în limba rusă.

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un An Pregătitor/Studiu Pregătitor?

Un an pregătitor este un program destinat studenților care se pregătesc pentru primul lor an în învățământul superior. Programele de an pregătitor constau adesea în cursuri de limbă pentru cei a căror limbă nativă nu este acceași ca și limba de studiu. Cursurile fundamentale la nivel de licență pot fi și ele incluse în anul pregătitor. Un an pregătitor diferă de studiile pregătitoare în cursurile necesare și în obiectivul studiului.

Care sunt beneficiile unui An Pregătitor?

Un an pregătitor poate ajuta în asigurarea unei tranziții mai line de la liceu la învățământul superior. Studenții care aleg să studieze în străinătate pot găsi cursurile de limbă din anul pregătitor ca fiind folositoare nu numai pe durata studiilor, dar și în carieră. Anul pregătitor poate ajuta în punerea bazelor pentru o diplomă universitară, un program asociat sau unui de licență.

Ce studiem la un An Pregătitor?

Studenții urmează în primul rând cursuri în limba de studiu pe perioada anului pregătitor. Cursurile de limbă din anul pregătitor sunt intensive și urmăresc promovarea fluenței în limba vizată către punctul în care studiul academic poate fi urmat cu succes. Cursurile de limbă din anul pregătitor sunt disponibile în engleză, cehă, franceză, germană, spaniolă, chineză, japoneză și nu numai. Cursurile de limbă din anul pregătitor acoperă nu numai cititul, scrisul, vorbirea și înțelegerea limbii vizate, dar și istoria și cultura.

La ce fel de îmbunătățire în carieră te poți aștepta cu un An Pregătitor?

Deschizând drumul către studiul universitar, anul pregătitor crează și o oportunitate pentru îmbunătățire seminficativă în carieră. Fie că studentul a absolvit recent liceul sau că se întoarce la studii după o perioadă de lucru, anul pregătitor poate ajuta la asigurarea succesului la un program universitar. Absolvenții programelor universitare care au urmat și un an pregătitor pot intra mai ușor pe piața muncii, având un nivel mai înalt de încredere - nu doar în abilitățile lor lingvistice, dar și în înțelegerea pe care o au asupra subiectului studiat.

Cât costă un An Pregătitor?

Costul urmării unui an pregătitor poate varia semnificativ depinzând de școală, țară sau subiectul studiat. Anul pregătitor poate fi comparabil în preț cu un an de studiu universitar sau poate costa chiar mai puțin. Cel mai bine este să contactezi școala sau universitatea care oferă programul de an pregătitor pentru a obține mai multe informații legate de costuri. Departamentul de admitere al școlii ar putea să îți ofere și informații legate de asistență financiară în forma burselor, dacă acestea sunt disponibile.

De ce să faci un An Pregătitor Online?

Un an pregătitor online este o oportunitate pentru oricine de a-și finaliza această cerință fără a trebui să își adapteze programul în mod semnificativ. Cea mai nouă tehnologie de e-learning oferită la cursurile de an pregătitor online ajută în a aduce sala de clasă la student. Studenții la an pregătitor online primesc aceleași beneficii ca și cei care participă la cursuri în campus, avât parte în același timp și de un orar mai flexibil. Programele pregătitoare online sunt la fel de riguroase ca și cele din campus, iar creditele rezultate la final sunt evaluate în mod egal.

Pentru a afla mai multe despre programele pregătitoare de un an, atât cele online cât și cele din campus, citește mai multe informații pe acest site. Poți solicita mai multe informații legate de programul care te interesează folosind formularul nostru online de pe pagina de detalii a programului.