Read the Official Description

Pentru mulți dintre studenții noștri de la Columbia College West, calea pentru dezvoltarea talentului lor și obținerea succesului include participarea la o universitate americană. De asemenea, am înțeles că în timp ce se pregătesc pentru Universitatea este interesant, este de obicei un moment stresant pentru studenți, de asemenea. În plus, chiar dacă ați luat o mulțime de Cursuri de limba engleza si sa se simta destul de confortabil în limba engleză, este posibil să nu se simtă încrezători cu privire la ce să se aștepte și ceea ce se așteaptă de la tine de la o universitate din SUA.

La Columbia West College, dorim pentru a reduce stresul asociat cu participarea la un colegiu sau universitate din SUA de către oferindu-vă instrumentele și abilitățile necesare pentru a se simtă încrezători și de a reuși la nivel universitar.

Noi realiza acest lucru în câteva moduri diferite. În primul rând, elevii primesc o bază solidă de aptitudini academice de limba engleza prin clasele noastre ESL la campusul nostru din Los Angeles. Apoi, după ce dezvoltarea abilităților de limba engleza necesare, elevii legat-universitare sunt încurajați să ia Niveluri introductive sau avansate (sau ambele) ale programului nostru de preparare Universitatea. Un program tipic de preparare Universitatea învață abilități academice la nivel studenți, dar programul nostru de preparare Universitatea este unic și merge mult mai departe dincolo de asta. Ne ia, de asemenea, timp pentru a familiariza studenții cu cultura universitate americană și să învețe abilitățile out-of-clasă necesare pentru a avea succes. Acestea includ timp și de gestionare a stresului, de interacțiune clasă eficiente și abilități de studiu. Facem acest lucru pentru că știm că elevii au nevoie de mai mult decât abilități academice puternice doar pentru a face un salt de succes la universitate.

Deci, dacă ați fost deja acceptată la o universitate, poate prin intermediul programului nostru Universitatea Pathway, sau sunt doar la început procesul, programul nostru de preparare Universitatea vă va oferi cu fundatia de a reuși la universitatea ta viitoare și dincolo de aceasta! Citește mai jos pentru mai multe detalii despre programul nostru de preparare Universitatea.

INTRODUCTIVĂ nivel de program

Nivelul introductiv al programului nostru de preparare Universitatea pregătește pe elevi pentru a introduce o universitate americană prin prezentarea așteptările unui curs universitar american și dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerea competențelor necesare vitale pentru a reuși într-o universitate americană elevilor.

După finalizarea cu succes a acestui program multi-dimensional, elevii vor fi capabili să facă următoarele și mai mult:

 • Identifice strategii și abilități de citire semnificative și eficiente, construirea de vocabular, luarea de notițe, și gândirea critică
 • Creați bine dezvoltate, eseuri academice clar organizate și lucrări pe termen
 • Folosiți-vă abilitățile eficiente vorbind în discuții de clasă și prezentări
 • Scrie un proiect de un eseu de admitere facultate
 • Demonstrează o înțelegere a tehnicilor utilizate în teste standardizate

ADVANCED LEVEL PROGRAM

Programul Nivel Avansat Universitatea de Vest Prepararea Columbia College se extinde și se bazează pe competențele primul prezentate în Programul nostru introductiv. Acest nivel ridicat de pregătire se realizează prin furnizarea de fiecare elev cu posibilități sofisticate și provocatoare de învățare care să reflecte ceea ce s-ar găsi într-un curs universitar american. Studenții de încredere se dezvolte în abilitățile lor le va ajuta sa exceleze la o universitate americană.

După terminarea programului nostru de nivel avansat, elevii pot va fi capabil să facă următoarele și mai mult:

 • Identifice și să aplice tehnici de citire, de gestionare a timpului, de studiu și de comunicare
 • Aplicați diverse gândirea critică se apropie de materialele de curs la nivel universitar
 • Desfășura activități de cercetare independente și raportul de constatare, inclusiv citări academice
 • Asculta prelegeri și să producă note clar organizate
 • Să recunoască toate secțiunile de TOEFL iBT sau IELTS și să formuleze strategii eficiente pentru atingerea unui scor mai mare
 • La finalizarea programului de Pregătire Universitatea, elevii fi siguri intra în o universitate americana cu abilitățile esențiale necesare pentru a reuși.

Invata limba engleza DIN cea mai bună școală ESL în Los Angeles!

La Columbia West College, ne străduim pentru a oferi studenților cu Fundația cunoștințele de limba engleză necesare pentru a reuși prin clase eficiente și personalizate ESL. În plus, programele noastre introductive și nivel avansat de pregătire specializate Universitatea sunt sigur de a vă ajuta să obțineți un înalt nivel de excelență în cariera ta universitate. Dacă aveți întrebări despre programul de preparare Universitatea noastră, servicii, sau de stabilire a prețurilor, contactati-ne azi!

Program taught in:
Engleză

See 9 more programs offered by Columbia West College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 - 48 săptămâni
La zi
Price
- 1300 13700 USD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019