Read the Official Description

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în programele noastre!

Numele meu este Cris si eu voi fi fericit să te plimbi prin procesul de înscriere.

Eu văd că sunteți interesat de programele noastre de pregatire de testare. La 30 de ore pe săptămână, cursuri de pregătire de testare sunt considerate programe intensive și sunt destinate pentru deținătorii de viză de student. Clasele noastre de testare de pregătire sunt cel mai bun mod de a vă ajuta să obțineți punctajul pe care doriți! Suntem un IELTS oficial și centru de testare TOEFL, ceea ce înseamnă că personalul nostru și profesorii sunt în mod unic calificat pentru a vă ajuta în pregătirea.

Studenții care se înscriu în aceste clase trebuie să demonstreze mai întâi un nivel intermediar superior. Noi determinăm nivelul dvs. cu un test de plasare la sosire (noi nu oferim un test gratuit de plasare pe site-ul nostru preliminar, vă recomandăm să-l ia pentru informațiile dvs.).

Clasele de pregătire de testare sunt ținute într-o dimineață, 09:00 - 14:00 de luni până joi și 9:0 - 13:00 vineri. Noi oferim cursuri de pregatire pentru TOEFL, IELTS, CAE, si altele. Acestea sunt module de 4 săptămâni și un preț de predare depinde de o lungime de înscriere.

Dacă aveți de gând să vină ca un student F-1, vă rugăm să ne spui ca ar putea exista taxe suplimentare și documentele necesare.

Între timp, dacă aveți alte întrebări cu privire la acest proces, vă rugăm să nu ezitați să ne anunțați. Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit la inlingua® Washington DC!

Meu cel mai bun,

Program taught in:
Engleză

See 5 more programs offered by inlingua® Washington DC »

Acest curs este Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
Deadline
Contactează şcoala
Open enrollment
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Contactează şcoala
Open enrollment

Open Enrollment