Citește Descrierea Oficială

La acest nivel elevii vor acoperi toate abilitățile Lectură, scris, vorbit și Ascultare. Durata de timp la acest nivel va depinde de studenți individuale și progresul va fi monitorizată în mod regulat prin teste de progres și teste de nivel. Elevii vor fi, de asemenea, posibilitatea de a se pregăti pentru și stai Examene Cambridge PET.

O de curs va fi utilizat în mod regulat în clasă, dar va fi în mod frecvent suplimentat cu o gamă de materiale autentice și alte predare. La WLA ne-am angajat la distracție, predarea eficientă limba engleză - ideal pentru orice, de la o vacanță plăcută studiu de două săptămâni pentru un lider de a lua o la Universitatea din Cambridge examen curs mai lung. Toate cursurile sunt predate de profesori pregătiți calificați în predarea limbii engleze ca limbă străină. Cursurile noastre fantastice limba engleză, combinate cu munca ta de greu poate însemna rezultate foarte bune.

Elevii pot începe orice luni (în afară de zilele bancare nelucrătoare din mai și august). Ne sunt închise pentru două săptămâni de Crăciun și o săptămână de Paști și de o saptamana in septembrie / octombrie.

Vezi 3 mai multe cursuri de la Wimbledon Language Academy »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
15 - 630 ore
Part time
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date