ExcelR oferă cursuri de certificare PMP® de patru zile, ca parte a cursurilor noastre de Portofoliu de Management de Proiect. PMI PMP ® Certificare de formare este furnizat de către formatori cu experiență și certificate, care sunt considerate ca fiind unul dintre cei mai buni traineri din industrie.

Suntem una dintre cele mai bune institute de formare PMP® și cele mai bune noastre - în formarea -clasa vă va dota cu o cunoaștere aprofundată de Management de proiect bazat pe ediția a cincea Ghidul PMBOK și să vă ajute să obțineți PMP ® certificate. Împreună cu antrenamentul de patru zile, vă oferim acces la e-learning în 180 de zile, trei seturi de 200 de examene simulate PMP ® simulate, teste de confuzie în domeniul cunoștințelor, 35 de ore de contact, instruire gratuită începută de instructorul online MS Project Professional 2013 și mult mai multe astfel de facilități.

Ce este PMP®?

PMP® - Project Management Professional este un certificat administrat de Institutul de Management al Proiectului, Statele Unite ale Americii (PMI). PMP® este o certificare recunoscută la nivel global care demonstrează competența fiecăruia de a conduce, conduce și gestiona proiecte în orice domeniu.

Certificarea PMP® îi ajută pe indivizi să sporească caracterul comercial al profilurilor lor către angajatori și să se distanțeze de mulțime și să maximizeze potențialul de câștig al persoanelor. Formarea și certificarea se bazează pe un ghid pentru a organului de conducere al Proiectului de cunoștințe, (PMBOK ® Guide 5th Edition)

Beneficiile certificării PMP®:

  • Certificare recunoscută la nivel global
  • Pentru a deveni un manager de proiect mai bun, deoarece cele mai bune practici au fost incluse de la mii de manageri de proiect din întreaga lume
  • Mărește rata de succes a proiectului în timp ce devii mai organizat
  • Minimizarea utilizării resurselor și eficientizarea proiectului
  • Modifică modul în care alții vă arată abilitățile
  • Pentru a vă menține postul promovat sau pentru a obține un loc de muncă nou
  • Extinderea salariului dvs. curent (vă ajută să obțineți mai departe)

Cine ar trebui să facă pregătirea pentru certificarea PMP®

Orice persoană care are experiență în managementul proiectelor și dorește să-și îmbunătățească abilitățile legate de managementul proiectelor și să-și dezvolte în continuare cariera poate să urmărească această certificare

Cerințe pre-condiție

  • O diplomă secundară (diplomă de liceu, diplomă de asociat sau echivalentul global) cu cel puțin cinci ani (7500 de ore) de management de proiect și 35 de ore de educație pentru management de proiect (Or)
  • Un grad de patru ani (diplomă de licență sau echivalentul global) și un minim de trei ani (4500 de ore) de experiență în managementul de proiect și 35 de ore de educație pentru managementul de proiect.

Marturii

"EXEMPLE EXCELENTE"

Am fost instruiți de domnul Ram Tavva. Experiența generală a formării este prea bună.
Exereincele și exemplele sale sunt destul de colecționabile și o pot alinia cu viața lui. Am vrea să îl avem din nou ca antrenor.

Partho Biswas, Domain Manager, Capgemini Consulting India Pvt Ltd

"ACOPERIREA A FOST PRECTA EXHAUSTIVĂ"

Sa dovedit a fi o sesiune plăcută și acoperirea a fost destul de exhaustivă. Antrenorul este destul de cooperant și dorește să meargă în plus pentru a ajuta candidații să explice concepte și, de asemenea, să-i ghideze pentru a umple cererile.

Vishal Arora, Manager de livrare, Wipro Technologies

Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la ExcelR Raising Excellene »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date