Pizza Chef & Baker curs califică profesional, cei care urmăresc să lucreze în industria de panificație și în restaurante pizza. Cursul este predat de către brutari calificați și factorii de pizza, care sunt toate experți în domeniu.

Curs capacele

  • Proprietăți alimentare
  • Organizarea locul de muncă într-un restaurant pizza
  • Tehnicile și practicile de restaurant pizza (pizza placat, cele fierte pe coaja, si pizza PAN)
  • Tehnicile de luare de pâine
  • Gestionarea și echilibrarea ingredientele de pizza și personalizarea de rețete
  • Utilizarea de drojdie naturală și aluaturi mama
  • Folosind anumite tipuri și alternative de făină
  • Bromatology de ingredientele de baza folosite pentru pizza
  • De lucru ca un bucătar pizza: cerințele legale și de securitate muncă
  • Reglementări practică de igienă - HACCP
  • Aplicarea abilităților învățate (stagiu)
Program predat în:
Engleză
Italiană

Vezi 3 mai multe cursuri de la La Scuola di Cucina - Cuisine Academy »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 - 3 luni
La zi
Price
5 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date