Pizza chef & brutar

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Pizza chef & brutar

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Pizza Chef & Baker curs califică profesional, cei care urmăresc să lucreze în industria de panificație și în restaurante pizza. Cursul este predat de către brutari calificați și factorii de pizza, care sunt toate experți în domeniu.

Curs capacele

  • Proprietăți alimentare
  • Organizarea locul de muncă într-un restaurant pizza
  • Tehnicile și practicile de restaurant pizza (pizza placat, cele fierte pe coaja, si pizza PAN)
  • Tehnicile de luare de pâine
  • Gestionarea și echilibrarea ingredientele de pizza și personalizarea de rețete
  • Utilizarea de drojdie naturală și aluaturi mama
  • Folosind anumite tipuri și alternative de făină
  • Bromatology de ingredientele de baza folosite pentru pizza
  • De lucru ca un bucătar pizza: cerințele legale și de securitate muncă
  • Reglementări practică de igienă - HACCP
  • Aplicarea abilităților învățate (stagiu)
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
1 - 3 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
5 EUR
Locations
Italia - Florence, Tuscany
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
Italia - Florence, Tuscany
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala