2

Oricare ar fi interesele sau ambițiile dumneavoastră, vă oferim o gamă interesantă de cursuri de modă în departamentul nostru dedicat, predate de către profesioniști de moda de specialitate.

legăturile noastre excelente cu studii superioare de modă și textile cursuri în zona de la Londra înseamnă că vă putem ajuta să se pregătească cu succes o aplicație curs de moda.

Mulți dintre studenții noștri au progresat spre învățământul superior, stabilit cu succes întreprinderi mici, sau plecat să lucreze în industria modei. Avem o reputație pentru standardul ridicat de muncă produse, precum și intrarea la cursurile noastre este adesea competitivă.

Avem de a satisface pentru incepatori pana la foarte experimentat, cu scopul de a fi cât mai flexibil posibil pentru a satisface nevoile individuale. Acceptarea pe toate cursurile noastre de moda este de interviu individual. Acolo unde este cazul vi se va cere să aducă exemple de munca ta. La interviu putem construi un program de studiu personal, ținând cont de abilitățile existente și timpul disponibil.

Prezentare curs

O introducere în utilizarea Photoshop pentru a crea ilustrații modei contemporane cu aspect și exprima vă idei de design. Acest curs este potrivit pentru toți cei care sunt interesați de modă și doresc să construiască un portofoliu. Bun ca un curs de sine stătător, acest lucru poate sprijini, de asemenea, de studiu și în alte domenii de design. Nu aveți nevoie de nici o experiență anterioară sau calificări să se alăture acestui curs.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Joi 10:00 - 17:00
Program predat în:
Engleză

Vezi 130 mai multe cursuri de la Kensington and Chelsea College »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
10 săptămâni
Part time
Price
1,134 GBP
Taxa integrală £ 555; Non-UE £ Taxa 1134
După locații
După dată
Termen limită de aplicare