Pgd în conformitate cu cerințele legale și de securitate

School of Information Risk Management

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Pgd în conformitate cu cerințele legale și de securitate

School of Information Risk Management

Programul MSC în medicina legală și de securitate permite studenților să se specializeze în domeniile privind securitatea, conformitatea și investigarea sistemelor mari de computere. Oferă o oportunitate pentru aceștia de a dobândi cunoștințe de specialitate actuale și relevante cu privire la tehnicile moderne folosite pentru a investiga sistemele informatice și pentru a putea aplica aceste abilități într-o serie de probleme diverse. De asemenea, aceștia vor dezvolta abilitățile necesare pentru înțelegerea standardelor de securitate la nivel de protocol și vor putea analiza și evalua critic răspunsurile la anumite probleme legate de securitate.

Pe parcursul cursului vor înțelege temeinic problemele juridice complexe ce țin de utilizarea tehnologiei informatice și a informaticii și vor putea să răspundă critic la anumite studii de caz legale cu privire la utilizarea sa. Ei vor dobândi și evalua cunoștințe de specialitate cu privire la proiectarea și susținerea rețelelor de calculatoare care permit colectarea de probe de succes. Ei vor examina, de asemenea, problemele socio-etice complexe privind utilizarea informaticii IT în scopul supravegherii sau altor scopuri de prevenire a amenințărilor și vor înțelege numeroasele probleme de conformitate care contribuie la calitatea și fiabilitatea sistemelor informatice.

Master Computing Forensic și de securitate computerizată oferă formare completă, astfel încât elevii pot dezvolta o gamă largă de competențe și competențe care le va pregăti pentru o varietate de oportunități de carieră, inclusiv de calcul și domeniile juridice.

Nevoia de piață

Există o nevoie tot mai mare de profesioniști în domeniul calculului criminalistic. Acest lucru poate fi văzut de cererea autorităților poliției care se confruntă cu cernerea prin volume imense de date stocate electronic pe computere, telefoane mobile, dispozitive portabile și multe alte suporturi de stocare. În mod egal, majoritatea întreprinderilor trebuie să asigure securitatea informațiilor și să poată produce trasee de evidență și date de audit atunci când angajații sau hackerii compromită sau modifică datele corporative.

Există un număr de organisme publice mari, cum ar fi NHS, care sunt, de asemenea, interesați de procedurile de calcul criminalistic, în care prevalența sistemelor informatice de înaltă vizibilitate, desfășurate la nivel național atrage un control public puternic și responsabilitate.

Module

 • IS Governance
 • Managementul riscului informațional
 • managementul securității informației
 • Securitatea criminalistică și managementul incidentelor
 • Gestionarea și prezentarea dovezilor digitale
 • Conformitatea cu securitatea, evaluările și monitorizarea
 • Legile și atelierele de conformitate
 • Metodologia științifică de scriere și cercetare

Cerințe de intrare

 • Diplomă de licență în domeniul relevant, cum ar fi calculul / IT de la un Institut recunoscut
 • IELTS 6.5 sau echivalent (numai pentru studenții internaționali fără limbă engleză)
 • Taxa de depozit
 • Interviu (pentru studenții internaționali, interviul poate fi realizat pe skype)

Progresie

Elevii care dețin PgD în Computer Forensics și de securitate de conformitate pot adera la diverse universități din Marea Britanie pentru progresul la MSc (Top Up) și stagiul de dizertație pentru a obține un masterat complet. Elevii trebuie să îndeplinească criteriile de intrare în universitate, inclusiv competența în limba engleză, cum ar fi IELTS 6.5. Elevii care aparțin unor țări vorbitori de limbă engleză sau care au studiat o diplomă de licență de la Universitatea engleză nu sunt obligați să prezinte certificatul de competență în limba engleză.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este
Online
Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
8,500 GBP
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala